Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
Maja:
Ne na otroka, ampak na stabilnost, ki jo (pod)zavestno povezuješ z oploditvijo.
sanjalka:
Hm, ne vem če bi Saši odgovarjala stabilnost z njenim :U na ASC in :Lu v :ri Zelo močno ima zastopan tudi zrak in spremenljivo kvaliteto, tako da ne vem, če njej odgovarja stabilnost. Bo pa mama,ki bo zaljubljena v svoje otroke, saj je vladar 5.hiše Venera, ki ji pade v 9. hišo, ne vem ali bo veliko potovala z njimi ali pa bodo zelo študiozni :)
Maja:
Tudi ni vse tako zapečateno s planeti ... Potrebe, stil, želje, vse to se tekom življenja spreminja. In vsak vpliv se da preobrazit.
Seveda, ni se pa treba strinjat. ;D
Sicer pa sama najbolje ve. Tako sem začutila, zato sem napisala ...
Diskutirat o kmerkoli drugem je BV. Špekulacije. Lahko si pa podelimo kakšno stvar v razmislek in s tem pomagamo komu, da se analizira.
sasa:
--- Quote from: sanjalka on July 30, 2013, 11:05:42 AM ---Hm, ne vem če bi Saši odgovarjala stabilnost z njenim :U na ASC in :Lu v :ri Zelo močno ima zastopan tudi zrak in spremenljivo kvaliteto, tako da ne vem, če njej odgovarja stabilnost. Bo pa mama,ki bo zaljubljena v svoje otroke, saj je vladar 5.hiše Venera, ki ji pade v 9. hišo, ne vem ali bo veliko potovala z njimi ali pa bodo zelo študiozni :)
--- End quote ---
Ni toliko to, da je stabilno pa dolgočasno al kaj nej rečem, bolj to, da je zrel partner. Glavni problem je bil v tem, da sama znotraj sebe nisem imela spoštovanja, ljubezni, posledično navzven je potem se to kazalo v neprimernih partnerjih.
Definitivno nisem za dolgočasje, sem le :U, ampak vseeno, konstantna veza, to je tisto, kar je Maja hotela rečt.
sanjalka:
Maja, seveda se vse preobraža, tudi to je zapisano s tranziti in progresijami, koliko bo kdo preobrazil pa je njegova svobodna volja, vsekakor nam življenje prinaša možnosti za to, da nekaj preobrazimo in nekaterim to uspe, vsem pa žal ne.
Se pa vsekakor strinjam, da diskutiranje o drugih ne prinese napredka, si pa podelimo stvari v razmislek, kot si napisala, tako sem razumela tvoje mnenje in tako sem zapisala tudi svoje ;)
Si nastavljamo zrcalo, sama rada rečem :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version