Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del

<< < (16/40) > >>

sanjalka:

--- Quote from: sasa on July 30, 2013, 12:20:37 PM ---
--- Quote from: sanjalka on July 30, 2013, 11:05:42 AM ---Hm, ne vem če bi Saši odgovarjala stabilnost z njenim :U na ASC in  :Lu v  :ri Zelo močno ima zastopan tudi zrak in spremenljivo kvaliteto, tako da ne vem, če njej odgovarja stabilnost.  Bo pa mama,ki bo zaljubljena v svoje otroke, saj je vladar 5.hiše Venera, ki ji pade v 9. hišo, ne vem ali bo veliko potovala z njimi ali pa bodo zelo študiozni :)

--- End quote ---

Ni toliko to, da je stabilno pa dolgočasno al kaj nej rečem, bolj to, da je zrel partner. Glavni problem je bil v tem, da sama znotraj sebe nisem imela spoštovanja, ljubezni, posledično navzven je potem se to kazalo v neprimernih partnerjih.

Definitivno nisem za dolgočasje, sem le  :U, ampak vseeno, konstantna veza, to je tisto, kar je Maja hotela rečt.

--- End quote ---

Zrelega partnerja si želimo vsi, samo kaj kdo razume pod zrelost je pa stvar diskusije.
V prvi vrsti moramo sami dozoreti, se spoštovati, se imeti radi in skozi odnose se verjetno najlažje dvigamo k tej notranji celovitosti, če le zmoremo skozi odnose pogledati tudi vase.
 :Ve v  :de je kritična in zahtevna tako do sebe kot do drugih, sama jo imam v progresijah in ja, znam biti brez dlake na jeziku, mojo kritiko je včasih težko slišati meni sami, kaj šele drugim ;D

sasa:
Že celo življenje živim tole  :Ve v   :de, točno vem, kako je. Saj pravim, s  :Sa povratkom, ki se bliža, Lunarnim povratkom,  :Sa skozi 11. se moje želje dejansko oblikujejo. Tisto, kar ni veš smiselno, odpada, postavlja se v dejanske, temeljne okvirje.

Otrok... Ne vem, če si ga res tako zelo želim, vendar ja, očitno moja želja mora bit. Da bi se načrtno trudila ,da bi ga imela, definitivno se ne. Pa tudi, kar se tiče partnerja. Itak moram bit prvo sama sebi namen in se met rada, se spoštovat, izživet bolečino, ki jo nosim s seboj, potem pa bo šlo dalje.

Kar se pa tiče astrologije, pa jo jaz vidim kot odlično pomagalo na moji poti, da lahko vidim ni razčlenim zadeve. Kot si rekla, sanjalka, progresije in tranziti lahko pokažejo, kako se človek LAHKO razvija in kje lahko izkoristi potenciale, kaj predela itd. Je pa vse odvisno od zrelosti in pripravljenosti človeka samega.

cvetka:

--- Quote from: sasa on July 29, 2013, 02:54:24 PM ---Važno, da imam v naslednjem solarcu  :NE v 5., še eno leto kasneje pa  :J v 8. A gremo stave pobirat, v katerem od teh bomo zibal?  ;D :laugh: :P

--- End quote ---

Saša, vidim, da imaš severni vozel v 5 H; brala sem, da ta pozicija pomeni veliko ukvarjanja z otroki - ali si kaj kdaj kaj več prebrala o tem? v naši hiši imamo tako postavitev pri naši "ta mladi", pa gruntam, kaj to pomen, saj se mi trenutno severni vozel zdi pomembna točka:
- službeno ukvarjanje z otroci?
- odsotnost očeta?
- zdravstvene težave otrok?
- ali kaj desetega?

ali na to temo lahko dobim kakšno povratno informacijo? lp cvetka

sanjalka:

--- Quote from: cvetka on August 01, 2013, 11:37:15 PM ---
--- Quote from: sasa on July 29, 2013, 02:54:24 PM ---Važno, da imam v naslednjem solarcu  :NE v 5., še eno leto kasneje pa  :J v 8. A gremo stave pobirat, v katerem od teh bomo zibal?  ;D :laugh: :P

--- End quote ---

Saša, vidim, da imaš severni vozel v 5 H; brala sem, da ta pozicija pomeni veliko ukvarjanja z otroki - ali si kaj kdaj kaj več prebrala o tem? v naši hiši imamo tako postavitev pri naši "ta mladi", pa gruntam, kaj to pomen, saj se mi trenutno severni vozel zdi pomembna točka:
- odsotnost očeta?
- ali kaj desetega?

--- End quote ---

Moja hči ima to postavitev, sicer še nima otrok, ampak jih ima zelo rada, včasih je sanjala, da bo vzgojiteljica, no sedaj študira pravo, ampak mislim, da bi bilia odlična vzgojiteljica.
Ja, pri njej je odsotnost očeta.
Predvsem pa opažam, da ji veliko pomeni mnenje drugih - južni vozel je v 11. hiši, v  :dv, vse mora predebatirati s prijateljicami, stokrat in ne 1x :) in da je njena pot razvoja v tem, da se bo zanesla sama nase, da bo zgradila lastno identiteto, da bo verjela vase, da ne bo toliko dajala na mnenje drugih ampak na svoje....

Kako pa ti opažaš to pri vaši ta mladi?

sasa:

--- Quote from: cvetka on August 01, 2013, 11:37:15 PM ---

--- End quote ---

- odsotnost očeta?
- ali kaj desetega?

--- End quote ---

A veš, da si nisem prebrala veliko... Moram res zbrskat potem. Si na spletu našla informacijo?

Drugače pa tako, službeno se ne ukvarjam z otroci, niti nisem imela namena nikoli. Trenutno sem asistentka direktorja, vendar pa lahko v prenesenem pomenu morda pomeni službeno ukvarjanje z otroci, ker dejansko skrbim za direktorja in namestnika... Pa tudi v prejšnji službi sem skrbela na nek način za sodelavce s svojo pomočjo itd. Če to kaj pomeni...

Odsotnost očeta - tukaj pa lahko definitivno potrdim tezo. Sicer je oče še živ, vendar pa je, prvič, stalno prijavljen na drugem naslovu zaradi s.p.-ja, kot drugo pa, ker je s.p., je vedno naokoli in se le redko vidimo na nek način. Sem se vedno hecala, da se vidiva z očijem samo ponoči, ker sva oba ponočnjaka. Tudi sedaj se vidiva zjutraj, ker greva istočasno od doma.

Če je pa kaj desetega, ti pa težko povem. Lahko čez nekaj časa mogoče  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version