Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
sasa:
Sanjalka, ali ni južni vozel hčere v :Sk?
Jane:
--- Quote from: cvetka on August 01, 2013, 11:37:15 PM ---
--- Quote from: sasa on July 29, 2013, 02:54:24 PM ---Važno, da imam v naslednjem solarcu :NE v 5., še eno leto kasneje pa :J v 8. A gremo stave pobirat, v katerem od teh bomo zibal? ;D :laugh: :P
--- End quote ---
Saša, vidim, da imaš severni vozel v 5 H; brala sem, da ta pozicija pomeni veliko ukvarjanja z otroki - ali si kaj kdaj kaj več prebrala o tem? v naši hiši imamo tako postavitev pri naši "ta mladi", pa gruntam, kaj to pomen, saj se mi trenutno severni vozel zdi pomembna točka:
- službeno ukvarjanje z otroci?
- odsotnost očeta?
- zdravstvene težave otrok?
- ali kaj desetega?
ali na to temo lahko dobim kakšno povratno informacijo? lp cvetka
--- End quote ---
Po karmični lahko severni vozel v peti hiši pomeni, da je njena misija v tem življenju ravno njen otrok. Da mu mora dajati veliko podpore in ljubezni, ki so jih te osebe seveda zelo sposobne.
sasa:
--- Quote from: Jane on August 02, 2013, 08:39:56 AM ---
--- Quote from: sasa on July 29, 2013, 02:54:24 PM ---Važno, da imam v naslednjem solarcu :NE v 5., še eno leto kasneje pa :J v 8. A gremo stave pobirat, v katerem od teh bomo zibal? ;D :laugh: :P
--- End quote ---
Saša, vidim, da imaš severni vozel v 5 H; brala sem, da ta pozicija pomeni veliko ukvarjanja z otroki - ali si kaj kdaj kaj več prebrala o tem? v naši hiši imamo tako postavitev pri naši "ta mladi", pa gruntam, kaj to pomen, saj se mi trenutno severni vozel zdi pomembna točka:
- odsotnost očeta?
- ali kaj desetega?
--- End quote ---
Po karmični lahko severni vozel v peti hiši pomeni, da je njena misija v tem življenju ravno njen otrok. Da mu mora dajati veliko podpore in ljubezni, ki so jih te osebe seveda zelo sposobne.
--- End quote ---
A še to?
sanjalka:
--- Quote from: sasa on August 02, 2013, 08:29:30 AM ---Sanjalka, ali ni južni vozel hčere v :Sk?
--- End quote ---
Ne, moja hči ima j vozel v :dv.
:PL ima v :Sk, v 4. hiši.
sanjalka:
--- Quote from: Jane on August 02, 2013, 08:39:56 AM ---
--- End quote ---
- odsotnost očeta?
- ali kaj desetega?
--- End quote ---
--- End quote ---
Jane, bi se strinjala. Intuitivno vem, da bo moja hči super mama, saj je marsikaj oživela v svojem otroštvu (ignoranco očeta), tako da jo prav vidim kako ljubeče dela z otroci, sploh malimi.
Že sin je rekel, ko bo imel otroka, ga bo prej zaupal svoji sesstri kot meni ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version