Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del

<< < (18/40) > >>

sasa:
Hehe, sanjalka, samo je dobra tale  ;D

Drugače sem jaz vedno z lahkoto imela otroke v varstvu, vsi so se umiril pr men  :laugh:

Andres:
Jaz bom malo bukovo ven ruknil in tako vprašal kako se vidi ta severni vozel, oziroma če moraš na astro kaj ekstra naštelat?  Pri nas imamo kot opažam že kar generacijsko radi otroke.

Andres

sanjalka:

--- Quote from: Andres on August 02, 2013, 10:27:40 AM ---Jaz bom malo bukovo ven ruknil in tako vprašal kako se vidi ta severni vozel, oziroma če moraš na astro kaj ekstra naštelat?  Pri nas imamo kot opažam že kar generacijsko radi otroke.

Andres

--- End quote ---

:Lu imaš v 5. hiši, to nakazuje na to, da imaš rad otroke ;)

Tudi pri nas se vleče ta ljubezen do otrok, saj imamo vsi zelo močno zastopanega  :rak oz.  :Lu:
mami ima  :Lu v  :rak
brat ima asc v  :rak
jaz imam kar cel stelij   :Ma :So :Ve v  :rak
moj sin ima asc v  :rak
hči pa ima  :Lu na asc
tašča (babica mojih otrok) ima prav tako  :So v  :rak
in sedaj še hčerin fant ima  :Lu in  :Ma v  :rak in njegova mama spet  :So v  :rak
in sinova punca ima  :So v  :rak....

že prav smešno ;D

Jernej:

--- Quote from: sanjalka on August 02, 2013, 10:45:30 AM ---
--- Quote from: Andres on August 02, 2013, 10:27:40 AM ---Jaz bom malo bukovo ven ruknil in tako vprašal kako se vidi ta severni vozel, oziroma če moraš na astro kaj ekstra naštelat?  Pri nas imamo kot opažam že kar generacijsko radi otroke.

Andres

--- End quote ---

:Lu imaš v 5. hiši, to nakazuje na to, da imaš rad otroke ;)

Tudi pri nas se vleče ta ljubezen do otrok, saj imamo vsi zelo močno zastopanega  :rak oz.  :Lu:
mami ima  :Lu v  :rak
brat ima asc v  :rak
jaz imam kar cel stelij   :Ma :So :Ve v  :rak
moj sin ima asc v  :rak
hči pa ima  :Lu na asc
tašča (babica mojih otrok) ima prav tako  :So v  :rak
in sedaj še hčerin fant ima  :Lu in  :Ma v  :rak in njegova mama spet  :So v  :rak
in sinova punca ima  :So v  :rak....

že prav smešno ;D

--- End quote ---

V glavnem : ena velika srečna družina. Ampak to niti slučajno ne odgovori na Andresovo vprašanje  ::)
Severni lunin vozel (North Node) imaš na 12° :dv . Je že standardno vključen v karte na astro.com. V opoziciji mu stoji južni vozel, ki se običajno ne označuje.

sasa:

--- Quote from: sanjalka on August 02, 2013, 09:01:34 AM ---
--- Quote from: sasa on August 02, 2013, 08:29:30 AM ---Sanjalka, ali ni južni vozel hčere v  :Sk?

--- End quote ---

Ne, moja hči ima j vozel v  :dv.
 :PL ima v  :Sk, v 4. hiši.

--- End quote ---

Joj, smotka jaz, avtomatsko sem povezala svoj vozel v  :B z vozlom tvoje hčere, potem sem pa tuhtala, ja kako je v  :dv  ;D

Zdaj mi je jasno ratalo, hehe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version