Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del  (Read 43539 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
« Reply #30 on: October 26, 2011, 10:05:04 AM »
Jasno je, da vsa Kozorogogovska, Saturnovska energija vedno pusti tudi kakšen znak staranja. Če že ne navzven, pa kakšno otrdelo zadevo navznoter /kost npr./

Sama sem v letu 2011 imela naporen Saturnov prehod in vam povem, da sem se počutila zares staro hehe. Nobene prave vitalnosti in hitrosti več. Za vse porabiš dosti več časa. Za nekaj časa sem si celo lase nehala barvat.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: October 26, 2011, 10:46:27 AM »
Ja, ej, točno to. Je prav nooooro, kakšna sprememba navzven in navznoter. Itak da je to oboje povezano.
Ampak da je možna taaaakšna sprememba in to v tako kratkem času, si nikoli ne bi mislila.
Še posebej zato, ker so me imeli vedno za 10 let mlajšo (ko sem diplomirala, sem zgledala otrok z diplomo), tisti večni baby face z dojenčkovo gladko kožico. Zdaj pa naenkrat... ni za govorit. Resno me je zaskrbelo, kam to pelje. Da sem se nekega dne pogledala v ogledalo in se zgrozila... ja kdo je pa to? To pa niso moje poteze.
Da ne omenjam obnašanja. Iz hihitajoče in krohotajoče punčare, ki se ji je zdel cel svet smešen - od danes na jutri - resnoba.  ??? Sama sebe ne poznam več.
Ja valjda... če smejalne mišice niso aktivne, faca ne more prav visoko stat.  :D
Ajajaj...  :D

Je pa hecno. Moj oče je v AC kozorog. Vedno se je počutil za celo ero starejšega, kot je v resnici. Prav nasmejanega ga nisem videla nikoli. Tudi ravno poskočnega ne. Vedno je deloval zelo zadržano, spregovori, če ima kaj za povedati, sicer ne. Drugače pa odličen predavatelj, življenje posveča delu... zelo resen pri delu.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: October 26, 2011, 10:50:43 AM »
Nobene prave vitalnosti in hitrosti več. Za vse porabiš dosti več časa. Za nekaj časa sem si celo lase nehala barvat.

Da ne omenjam hitrosti, ja. Za gate si oblečt porabim celo večnost. Ne bi rekla temu ravno depresija, čeprav zelo tako izgleda. Ne vem... huda upočasnjenost pač.
Sej bo sej bo, počas.  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: January 11, 2012, 08:52:43 AM »
Rx  :Ma v solarnem povratku (pri meni tokrat v 2. ) bi nakazoval na? Tako iz firbca, ker se ne spomnim, da bi povedali kaj na temo RX planetov v solarcu ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: January 11, 2012, 09:31:58 AM »
Rx  :Ma v solarnem povratku (pri meni tokrat v 2. ) bi nakazoval na? Tako iz firbca, ker se ne spomnim, da bi povedali kaj na temo RX planetov v solarcu ;)

Najprej poglej tranzitni horoskop in 2 hišo - potem ti lahko solarc dopolni zgodbo
R mars v solarcu - je vse kar je tudi sicer R mars v tranzitu
Če je dobro postavljen, potem denar od prej
Lahko so mučke /delo na črno/ oz. skrivnosti okrog denarja, ga lahko skrivaš  ;)
Lahko zapraviš nekaj denarja na skrivaj  ;)

Odvisno pač kako je vpeto v vso drugo situacijo
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: January 11, 2012, 03:00:52 PM »
Na neke "skrivnosti", skrivanje, mučke nakazuje že :op :NE (8.). Imamo pa še  :tr :Lu in :kv :Ve  Bi si želela, da bi bil denar od prej, žal pa mi nekako na misel pride, da ga bom vračala.
Dispozitor 2. je  :So čisto pri MC, je pa seveda  :op :Sa iz 4. ...
Tranzitno dogajanje...  :Sa skače okoli IC-ja tam nekje do septembra,  :U pa po  :Ma (ja se mi rolca že na ful)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: January 11, 2012, 03:48:32 PM »
SA v Devici

Naši občutki v tem letu bodo precej zadržani in nagnjeni bomo k previdnosti, premišljenosti in sramežljivosti. To je leto »služenja« na nek način drugim, odvisno kako se postavi ostali del horoskopa. V takem letu nimamo občutka, da smo svobodni, pač pa dobimo v svoj vsakdan precej obveznosti, ki nas na nek način obremenijo, tako da je nujno potrebno reogranizirati in organizirati svoj urnik, da si pridobimo tudi čas za prehrano, počitek in gibanje.
Tj. leto, kjer lahko v službi doživimo spremembe, lahko gre za nasprotje interesov med uslužbenci, sodelavci, šefi, ali pa podrejenimi, za katere smo na nek način odgovorni. Vsekakor se čutimo, da smo v nekem smislu v podrejenem položaju in se obremenjujemo z podrobnostmi, dostikrat preveč. Da se doseže vsaj nekakšno ravnovesje, je potrebno biti diplomat in ne izražati preveč svojega glasnega neodobravanja.
V tem letu se učimo:
- samodiscipline
- potrpežljivosti in vztrajnosti
- praktičnosti in učenja na napakah
- odgovornosti in zanesljivosti
- zdravega načina življenja /prehrana/
- reda in discipline /pospravljanje/

Veliko pozornost posvetimo zdravju /skrbimo pa tudi za zdravje družine, bližnjih/. Lahko imamo opravka z različnimi virusnimi obolenji in infekti, če so aspekti konfliktni.

v letošnejm solarcu, ki se začne marca, bom zopet ASC  :de, SA  :So pa bo v 7.hiši.

isto sem imela leta 2008 in spovnem se, da sem se začela ravno takrat zelo zdravo prehranjevati, v bistvu sem postala obsedena z zdravim načinom življenja...
in tak način življenja furam od takrat naprej.. zadnje leto, žal nisem več tako vztrajna...

najbrž se bo letos ponovila zgodba iz leta 2008... pa še SA  :Lu in SA  :Ma sta v  :de.

SA ASC v  :dv (2011/2012) mi je prinesel dolgo želeno selitev in več potovanj.
s sestro sva se zelo povezali.
« Last Edit: January 11, 2012, 03:58:53 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #37 on: March 04, 2012, 08:37:07 PM »
Pozdravček

ali je progresivna  :Lu, ki je na 29,15 stopinje znamenja ( :ri) lahko tolmačena v naslednjem znamenju)? tooooooooolk rada pa bi jo prestavila malo naprej,

hvala za namig,  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: March 04, 2012, 09:01:02 PM »
Pozdravček

ali je progresivna  :Lu, ki je na 29,15 stopinje znamenja ( :ri) lahko tolmačena v naslednjem znamenju)? tooooooooolk rada pa bi jo prestavila malo naprej,

seveda se že čuti ovnov vpliv - oz bolj prehod energij, ki sta popolnoma različni.
Kam pa bi jo rada prestavila? na Urana hihi
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #39 on: March 05, 2012, 06:50:33 PM »
Pozdravček

seveda se že čuti ovnov vpliv - oz bolj prehod energij, ki sta popolnoma različni.
Kam pa bi jo rada prestavila? na Urana hihi

oj, hvala.

jaz bi samo tolmačenje moje P :Lu rada obravnavala z energijo  :ov?  Vsaj tvoj zapisan prehod teh dveh energij za 2012 me tolaži, pozdrav vsem,  :)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: March 10, 2012, 05:53:35 PM »
Pozdravček

men se pa septembra prestavi v znamenje :ri...

jao, jao.. to bo še zabavno  >:( ribji bluzz po dolgem in počez  :D
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #41 on: July 27, 2012, 11:23:29 PM »
Hmmmm naslednji je ful čuden, sploh ker je tako polna 7. jaz pa solo  :o

Že letošnjega ne štekam spljoh, pa ga živim, pa mi ni jasno nič :-\

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: August 01, 2012, 11:29:20 AM »
Hmmmm naslednji je ful čuden, sploh ker je tako polna 7. jaz pa solo  :o

Že letošnjega ne štekam spljoh, pa ga živim, pa mi ni jasno nič :-\

Kaj ti ni jasno

Težave z mularijo in lastno kreativnostjo /luna v 5 kvadrat Merkur/
občutek nelagodja glede varnosti in financ /mars r v 2 opp Neptun
mars kot vladar mc - nejasni cilji in kariera - status - ki se navezuje tako na poklic kot osebni status
sonce op Saturn - vemo kje je bremza
v ljubavi pa se vse suče bolj nazaj kot naprej /mars venera neptun/ zmedeno vse skupaj, oz. nerealna pričakovanja

Še kaj?
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: August 01, 2012, 11:32:19 AM »
Ni čudno, da ji ni nič jasno, če je  :NE vpleten :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #44 on: August 01, 2012, 02:27:53 PM »
Pišuka Poldi, zakaj vedno pri drugih vse vidim, zase pa bluzim in mutim in nič konkretnega ne naumim.

Hvala Tea, res je tako :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna