Ja, ej, točno to. Je prav nooooro, kakšna sprememba navzven in navznoter. Itak da je to oboje povezano.
Ampak da je možna taaaakšna sprememba in to v tako kratkem času, si nikoli ne bi mislila.
Še posebej zato, ker so me imeli vedno za 10 let mlajšo (ko sem diplomirala, sem zgledala otrok z diplomo), tisti večni baby face z dojenčkovo gladko kožico. Zdaj pa naenkrat... ni za govorit. Resno me je zaskrbelo, kam to pelje. Da sem se nekega dne pogledala v ogledalo in se zgrozila... ja kdo je pa to? To pa niso moje poteze.
Da ne omenjam obnašanja. Iz hihitajoče in krohotajoče punčare, ki se ji je zdel cel svet smešen - od danes na jutri - resnoba. ??? Sama sebe ne poznam več.
Ja valjda... če smejalne mišice niso aktivne, faca ne more prav visoko stat.

Ajajaj...

Je pa hecno. Moj oče je v AC kozorog. Vedno se je počutil za celo ero starejšega, kot je v resnici. Prav nasmejanega ga nisem videla nikoli. Tudi ravno poskočnega ne. Vedno je deloval zelo zadržano, spregovori, če ima kaj za povedati, sicer ne. Drugače pa odličen predavatelj, življenje posveča delu... zelo resen pri delu.