Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del  (Read 44947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
« Reply #135 on: April 14, 2014, 09:22:25 PM »
Zanimivo je, da si sama sploh ne znam določiti kaj naj bi se dogajalo :laugh: Vidim pravzaprav ničesar. Verjetno sem preutrujena.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #136 on: April 15, 2014, 09:34:34 AM »
Zanimivo je, da si sama sploh ne znam določiti kaj naj bi se dogajalo :laugh: Vidim pravzaprav ničesar. Verjetno sem preutrujena.

Tejka, nakvadrateno bo:  :J, :Ma:PL in četrta točka stelij konec 3 in začetek 4 h; v ta konec tudi silita dva 5/6.  :-* :-* in srečno.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #137 on: April 15, 2014, 09:39:05 AM »
Tejka čez mesec in pol se ti pridružim pri glupem solarcu  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: April 16, 2014, 11:57:22 AM »

Meni se tvoj solarc in tudi tvoja progresivno tranzitna karta zdita čist Ok, če ne že celo zelo dobri. Skrajni čas za to, da življenje vzameš v svoje roke in začneš uporabljati zdravo pamet, svoje sposobnosti in nehaš "čivkat"  ;)

mrki ti padejo na os 4/10 - torej uredi zadeve tako, da boš samostojna in neodvisna /april - mrk v 10 hiši/ zdaj imaš lepo podporo tudi P lune, ki ti v sektilu zajema Mars /tvoj vladar/ in ti pomaga, da najdeš pravo pot zase.

Oktobra bo mrk v 4 hiši, pa boš lažje potem začutila tudi svojo varnost in stabilnost.

Denar pa poskušaj imeti pod kontrolo /tukaj ti P Merkur v Biku lahko pomaga k stabilnosti/  in Plutonski trigon imaš nanj, zato lahko v tem letu veliko zaslužiš.
Malo me pa skrbi, da bi eventuelni pomembni drugi /partner/ kaj izvlekel iz tebe, saj je ta zadeva tudi v solarcu zapisana.
« Last Edit: April 16, 2014, 12:01:40 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #139 on: April 16, 2014, 12:17:10 PM »
Tako pravijo tudi moje karte.  ;)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #140 on: April 16, 2014, 03:28:17 PM »

Meni se tvoj solarc in tudi tvoja progresivno tranzitna karta zdita čist Ok, če ne že celo zelo dobri. Skrajni čas za to, da življenje vzameš v svoje roke in začneš uporabljati zdravo pamet, svoje sposobnosti in nehaš "čivkat"  ;)

mrki ti padejo na os 4/10 - torej uredi zadeve tako, da boš samostojna in neodvisna /april - mrk v 10 hiši/ zdaj imaš lepo podporo tudi P lune, ki ti v sektilu zajema Mars /tvoj vladar/ in ti pomaga, da najdeš pravo pot zase.

Oktobra bo mrk v 4 hiši, pa boš lažje potem začutila tudi svojo varnost in stabilnost.

Denar pa poskušaj imeti pod kontrolo /tukaj ti P Merkur v Biku lahko pomaga k stabilnosti/  in Plutonski trigon imaš nanj, zato lahko v tem letu veliko zaslužiš.
Malo me pa skrbi, da bi eventuelni pomembni drugi /partner/ kaj izvlekel iz tebe, saj je ta zadeva tudi v solarcu zapisana.

No se bom joba držala in dela. Partner... Zelo previdna pri tej temi. Vedno bolj.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #141 on: April 16, 2014, 03:43:21 PM »
Nič jim dat! Pijavke ...  >:D Priseskov pa res ne toleriram ... Prejšnje življenje najbrž ...  :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #142 on: April 16, 2014, 10:11:12 PM »
Menda je jasno, da se je s tem zapisom moja previdnost potrojila in menda do tega ne bo prišlo. Študiram alternative.Torej brez ppartnerjev kar se poslov in financ tiče, 7. naj lepo ostane na stranskem tiru za čas tega solarcao oziroma moje finance ostanejo samo moje. Samo 7 je tudi hiša odprtih "sovražnikov". Je možno, da bi me hotela druga dva dediča okrog prinesti? V glavnem previdnost na vseh nivojih 7. vklopljena, hvala za opozorilo Tea  :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: April 17, 2014, 07:51:08 AM »
Menda je jasno, da se je s tem zapisom moja previdnost potrojila in menda do tega ne bo prišlo. Študiram alternative.Torej brez ppartnerjev kar se poslov in financ tiče, 7. naj lepo ostane na stranskem tiru za čas tega solarcao oziroma moje finance ostanejo samo moje. Samo 7 je tudi hiša odprtih "sovražnikov". Je možno, da bi me hotela druga dva dediča okrog prinesti? V glavnem previdnost na vseh nivojih 7. vklopljena, hvala za opozorilo Tea  :-*

Prav razmišljaš. 7 hiša je hiša "skritih sovražnikov" torej polena pod noge in vladavina je tudi na nižja sodišča
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: April 23, 2014, 02:52:11 PM »
V letošnjem solarcu imam severni vozel (solarni) v  :kon z N :Lu. Pa lunin mrk je bil tudi na mojem severnem vozlu. A ni to zanimivooooo.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #145 on: May 13, 2014, 06:55:36 AM »
Ne vem ali je kriv S ASC v  :ko, ki pade v mojo 12. hišo, ampak ful se umikam v samoto, veliko bolj kot drugače, res mi ni za nikamor. doma sem najbolj srečna. sama, ampak ne osamljena  ;)
izgubila sem tudi interes za svojo zunanjost, kar je res nekaj čudnega. k frizerju nisem šla že 5 mesecev, lasje že total izprani - oranžni, pa me ne moti. prav muka mi je , ko se spovnem, da bi šla k frizerju.. oblačim se tudi zelo športno, ni mi več tako pomembno kaj dam na sebe.  :-\
Ali pa je krivec T :Ma, ki je v rikverc poziciji, že nekaj časa in je vladar moje  :Ve  ??

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #146 on: June 09, 2014, 09:13:16 PM »
A to kaj pomeni, če imava -  on (moj bivši) in jaz  v letošnjem solarnem horoskopu  lunin vozel na isti stopinji, istega znamenja? jaz imam zraven še   :Ma. oboje je v znamenju  :te.
sem začela raziskovati, ker se dogajajo neke čudne, nadnaravne stvari. :o sploh ne morem verjeti.
1x me je že razočaral, a bom tako nora, da mu bom dovolila, da me bo še 1x?
v sinastriji pa njegov severni vozel na mojem  :Sa.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: June 09, 2014, 11:10:13 PM »
Zanimivo :)

Upam, da ti bodo druge znale pomagat. kake nadnaravne stvari se dogajajo? :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #148 on: June 10, 2014, 09:11:29 AM »
A to kaj pomeni, če imava -  on (moj bivši) in jaz  v letošnjem solarnem horoskopu  lunin vozel na isti stopinji, istega znamenja? jaz imam zraven še   :Ma. oboje je v znamenju  :te.
sem začela raziskovati, ker se dogajajo neke čudne, nadnaravne stvari. :o sploh ne morem verjeti.
1x me je že razočaral, a bom tako nora, da mu bom dovolila, da me bo še 1x?
v sinastriji pa njegov severni vozel na mojem  :Sa.

Če imata v solarni karti s. vozel na isti stopinji pomeni, da imata rojstni dan zelo blizu. Potem bi morala imeti tudi marsa oba blizu s. vozla.
Drugače imamo letos vsi rojeni od februarja naprej s. vozel v solarni v tehtnici.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #149 on: June 16, 2014, 04:18:45 PM »
Aja. Tega pa nisem vedela, sanjalka. Ja, tudi  :Ma je blizu.
On je rojen konec marca, jaz v sredini. Hvala  :-*
Nič usodnega, haha.
Je pa res, da je vladar njegove 12. hiše,  :PL, v  :kon z mojim sv. vozlom, v 8.hiši, in potem še vladar moje 12.hiše,  :Sa, v  :kon z njegovim sv. vozlom, točno na mojem DSC. To je v natalu.
Karma police....
Neki je. ;) Ane?

cristallyne, mal sem pretiravala s temi " nadnaravnimi" stvari. Kaj pa vem, čudno je bilo, ker ga je moj telefon zadnjič sam začel klicati, sploh ne vem, kako se je to zgodilo, ker imam varnostni pin gor in še musko sem poslušala, tako, da nisem nič šurala po telefonu, imela sem ga v žepu, na ušesih pa slušalke...in kar naenkrat ga začne klicat...me je skor kap... na srečo sem prikinila...
in mu takoj napisala sms, da je pomota in bla, bla, bla..