IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Rop /šteje se pištola, nož, grožnja za življenje/ je Mars, PlutonKraja /žeparstvo in nekaj kar ne vidimo, se zavemo/ je Merkur, NeptunUkradene stvari so Pluton, NeptunZahrbtnost in prevare Saturn, Neptun 12
Quote from: Tea on July 17, 2012, 08:32:19 AMRop /šteje se pištola, nož, grožnja za življenje/ je Mars, PlutonKraja /žeparstvo in nekaj kar ne vidimo, se zavemo/ je Merkur, NeptunUkradene stvari so Pluton, NeptunZahrbtnost in prevare Saturn, Neptun 12no kaj mi je najprej padlo v oči iz karte.... takrat je bil T v kvadratu z natalnim ,na je pa sedel T ( bil je napad z nožem in elektro šokerjem - -elektrika ),T je bil v opoziciji z natalnim , ki je v 12. hišiT je bil v opoziciji na N T v konjunkciji z N
Quote from: taja6 on July 17, 2012, 09:15:19 AMQuote from: Tea on July 17, 2012, 08:32:19 AMRop /šteje se pištola, nož, grožnja za življenje/ je Mars, PlutonKraja /žeparstvo in nekaj kar ne vidimo, se zavemo/ je Merkur, NeptunUkradene stvari so Pluton, NeptunZahrbtnost in prevare Saturn, Neptun 12no kaj mi je najprej padlo v oči iz karte.... takrat je bil T v kvadratu z natalnim ,na je pa sedel T ( bil je napad z nožem in elektro šokerjem - -elektrika ),T je bil v opoziciji z natalnim , ki je v 12. hišiT je bil v opoziciji na N T v konjunkciji z N Tole je bilo pa nevarno tudi za življenje /Saturn/
No sej to je retorično vprašanje, mi je jasno ja zakaj je tako, ampak je zanimivo opazovat.
Quote from: Jane on July 18, 2012, 01:26:00 PMNo sej to je retorično vprašanje, mi je jasno ja zakaj je tako, ampak je zanimivo opazovat.SajNajbrž mi fizično smrt jemljemo preveč resno. Je pač samo druga oblika transformacije. Ob Plutonu pa itak da nihče ne pride ven isti.