sem preverila pri možu, do pribl. srede decembra 2017 bo v Sade Satiju in sem ponovno pogledala, kako in kdaj je bil pri meni in videla, da je moj Sade Sati trajal le 6 let in pol..srečnica jaz

Kaj je bilo v tem obdobju, kar se tiče tegob, težav, nezgod itd...nič od tega, sem se pa na začetku sade satija poovno vpisala na faks in se ga lotila resno. V tem obdobju sem skoraj čisto nehala hodit ven, samo študij, predavanja, vaje, študij. Dejansko se odrezala z večino znanstvi, poznanstvi, ki niso imeli neke velike teže v mojem življenju in obdržala samo tiste prave prijatelje/prijateljice, katere itak že imam iz otroštva, razen dveh izjem. Drugače nisem kaj težkega doživljala v tem obdobju, le spomnim se, da me je proti koncu ubijala že ta rutina, izolacija; nekaj mije manjkalo. Ko pa se je moj sade sati končal, se je pa res začelo " dogajat " pri meni, saj je potem vstopil

v mojo 12. hišo , kjer je tudi

.. in takrat se mi je svet na glavo obrnil - nenehna aktivnost, potovanja, ljubezen, temeljita osebnostna preobrazba ...no in takrat sem se znašla tudi na tem forumu, ker sem hudo rabila pomoč. Zanimivo

Itak vsak na svoj način doživlja to obdobje, kot vse drugo ne

Morda ima na to kak vpliv tudi znamenje, v katerem se nahaja natalna

Bom delala z možem, da ne bo ( čisto po moško ) skušal igrati žrtev, sploh ker ima kar nekaj planetov na rakovih stopinjah, isto

in se mi zdi, da se to kar pozna.
nekaj o stopinjah imaš tukaj, Sanjalka
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2264.0.html