Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del

<< < (77/85) > >>

sanjalka:
Usodni dogodki se dogodijo, ampak kašen odziv bomo imeli na njih, je pa naša svobodna volja in naša odločitev.
In brez dejanj ne gre, pa če imaš še takšne priložnosti in dobro postavljene planete v življenju, če se ne aktiviraš, ni nič.
Pravijo, da ljudje z lahko karto, se prvi s samimi trigoni, sekstili, so najmanj aktivni, da ne rečem leni...
Ljudje s težko karto-kvadrati, opozicije, inkonjunkcije pa se matramo,da bi nekaj naredili in spremenili stanje, ki je včasih neznosno in tako posledično naredili večje premike v samem življenju...
Ja, treba je delati, smo pač na planetu Zemlja in vpeti v materialni svet ;)

cristallyne:

Razmišljam v tem stilu, da če mi je namenjeno, se bo začelo nekaj odvijati in se bodo zidovi okrog mene porušili, če pa ne...pač ne. Lažje bi bilo, če ne bi bilo tako močne želje.

True, true..

jaz sem spet padla v ta svet želj, iluzij, sanj itd itd..
Najraje bi samo spala, sanjala in meditirala :) Čist sem na slow motion..zjutraj se celo večnost mažem in oblačim
T  :NE me spet nekam nese. Vse je kar naenkrat tako lepo..?

Lisa, če je samski..go for it..jaz prav nimam te sreče. Mi nič ne pomaga mežikanje, itd..počas bom začela že verjet da so vsi dobri tipi že zasedeni oz. imajo otroke

sasa:
Moram prav pogledat, kaj je bilo pred 5 leti, ko sem imela operacijo, ker me sedaj zopet hočejo dat na eno.

Tea:

--- Quote from: sasa on March 04, 2014, 09:41:39 AM ---Moram prav pogledat, kaj je bilo pred 5 leti, ko sem imela operacijo, ker me sedaj zopet hočejo dat na eno.

--- End quote ---

verjetno si imela Kirona opozicija Venera

Zdaj imaš pa Neptuna

Maja:
 :NE :tr :Ve se obeta.
To pa zna bit nekaj zelo lepega pa še traja kar nekaj časa.
 :NE v 2.,  :Ve v 10. Kaj lahko prinese?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version