Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del

<< < (78/85) > >>

sasa:

--- Quote from: Tea on March 04, 2014, 10:07:27 AM ---
--- Quote from: sasa on March 04, 2014, 09:41:39 AM ---Moram prav pogledat, kaj je bilo pred 5 leti, ko sem imela operacijo, ker me sedaj zopet hočejo dat na eno.

--- End quote ---
zen
verjetno si imela Kirona opozicija Venera

Zdaj imaš pa Neptuna

--- End quote ---

Sem mela Kirona še preveč stran tisto leto. Saturn je bil pa tudi še predaleč, da bi mi delal opozicijo na Luno. Nič kaj takega nisem našla v bistvu. Razen še progresirane planete moram pogledat.

Lisa:

--- Quote from: cristallyne on March 04, 2014, 08:01:37 AM ---

Lisa, če je samski..go for it..jaz prav nimam te sreče. Mi nič ne pomaga mežikanje, itd..počas bom začela že verjet da so vsi dobri tipi že zasedeni oz. imajo otroke

--- End quote ---

a veš, da ne vem veliko o njemu. tujec je. iz italije. slovensko sploh ne zna. pa tud angleško ne preveč fajn. mogoče je zato še bolj zanimiv. ???

me zanima, če v moji karti kaže kakšnega moškega iz tujine? hahaha

vladar :Ma v 9.hiši.?vladar  :So v  :st ?

cristallyne:

--- Quote from: Lisa on March 04, 2014, 07:36:15 PM ---

Lisa, če je samski..go for it..jaz prav nimam te sreče. Mi nič ne pomaga mežikanje, itd..počas bom začela že verjet da so vsi dobri tipi že zasedeni oz. imajo otroke

--- End quote ---

a veš, da ne vem veliko o njemu. tujec je. iz italije. slovensko sploh ne zna. pa tud angleško ne preveč fajn. mogoče je zato še bolj zanimiv. ???

hehehe. sem se prov spomnila. meni je že nevem kolk folka rekl da bo moj bodoči mož iz tujine. Nekaj časa nazaj me je spet ena šlogarca ustavila, pa mi rekla isto..no, jaz pa nazaj..ja, in kje je zdej ta model?? :laugh: (poslušam že par let to..)

--- End quote ---

hmm.jst imam :Ma v 9.hiši

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Lisa on March 04, 2014, 07:36:15 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Prosim za razsvetlitev, kaj je mišljeno kot "vladar  :So v  :st".
Pluton v 9. hiši?
Hvala!

sasa:
Jaz imam vse nabutano v 9. Torej veliko predispozicij za tujca.

Vendar nikoli v življenju nisem imela tujca za partnerja, tudi moj sedajšnji je Slovenec. Je pa res nekaj - odselila sem se na kmetijo, od mojega doma oddaljeno dobrih 10km. Vendar je res kot drug svet tam gor, ker je le drugače na nek način. Tako da ni nujno vedno, da se pod pomenom tujca skriva nekdo iz tujine, če mene vprašate.

Nekdo iz tujega okolja je lahko tudi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version