Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
Škratinja Nagaya:
Vse moje zveze, ki so "funkcionirale", so bile s tujci.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sasa on March 06, 2014, 09:16:46 AM ---Jaz imam vse nabutano v 9. Torej veliko predispozicij za tujca.
Vendar nikoli v življenju nisem imela tujca za partnerja, tudi moj sedajšnji je Slovenec. Je pa res nekaj - odselila sem se na kmetijo, od mojega doma oddaljeno dobrih 10km. Vendar je res kot drug svet tam gor, ker je le drugače na nek način. Tako da ni nujno vedno, da se pod pomenom tujca skriva nekdo iz tujine, če mene vprašate.
Nekdo iz tujega okolja je lahko tudi.
--- End quote ---
Se pa strinjam... lahko se počutiš "na tujem".
To se meni dogaja z možem.
Energije so mi tuje.
Tejka:
Tujec, slovenec ki se je potem odselil v tujino, slovenec ki je delal s tujino, tujec. :Ma in :So p tudi :Me v 9. :Ve v :ri, vladar 9. v 5.
sasa:
--- Quote from: Pika on March 06, 2014, 09:30:47 AM ---
--- Quote from: sasa on March 06, 2014, 09:16:46 AM ---Jaz imam vse nabutano v 9. Torej veliko predispozicij za tujca.
Vendar nikoli v življenju nisem imela tujca za partnerja, tudi moj sedajšnji je Slovenec. Je pa res nekaj - odselila sem se na kmetijo, od mojega doma oddaljeno dobrih 10km. Vendar je res kot drug svet tam gor, ker je le drugače na nek način. Tako da ni nujno vedno, da se pod pomenom tujca skriva nekdo iz tujine, če mene vprašate.
Nekdo iz tujega okolja je lahko tudi.
--- End quote ---
Se pa strinjam... lahko se počutiš "na tujem".
To se meni dogaja z možem.
Energije so mi tuje.
--- End quote ---
Ja, kot da si v drugem svetu. Jaz tako doživljam svojo 9., tudi vladar 7. gre v 9., vladar 5. gre v 9. Ni da ni ;D
Vendar se hkrati pri njem počutim kot doma.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tejka on March 06, 2014, 09:33:02 AM ---Tujec, slovenec ki se je potem odselil v tujino, slovenec ki je delal s tujino, tujec. :Ma in :So p tudi :Me v 9. :Ve v :ri, vladar 9. v 5.
--- End quote ---
...in še v :st.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version