Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
taja6:
Moja P :Lu je na 9. stopinji :st v 3. hiši. Sama sem v pričakovanju potovanj, a me je zdaj spreletelo, da bi ta :st lahko pomenil tudi intenzivno ukvarjanje z urejanjee dokumentov oz. tudi takšno povezavo s tujino...razmišljam v pravi smeri ::)
Jane:
--- Quote from: Tea on September 06, 2011, 11:07:48 AM ---
--- Quote from: Jane on September 06, 2011, 10:51:53 AM ---Zanimivo, nisem še nikoli pomislila na to, pa res zadnje čase neke rakce srečujem
--- End quote ---
Hehe, na tečaju sem to povedala, verjetno ti je ušlo. :D
Poleg tega najbrž urejaš dom
--- End quote ---
Ja to je bil zimski del tečaja, takrat ratam že ob osmih zaspana :D Ma urejam ga niti ne, razmišljam o nakupu novega :D
sanjalka:
--- Quote from: taja6 on September 06, 2011, 11:18:34 AM ---Moja P :Lu je na 9. stopinji :st v 3. hiši. Sama sem v pričakovanju potovanj, a me je zdaj spreletelo, da bi ta :st lahko pomenil tudi intenzivno ukvarjanje z urejanjee dokumentov oz. tudi takšno povezavo s tujino...razmišljam v pravi smeri ::)
--- End quote ---
Meni se zdi, da je tvoja P :Lu v 4.hiši in ne v 3 ;)
Uredila si boš dom (4.hiša) z možem, ki je iz tuje države ( :st) ali pa si bosta ustvarila dom v tujini.
Taka P :Lu naj bi ti vlila optimizem, veliko bo potovanj, širjenja obzorij, mogoče kakšen študij...
Osebno mislim, da ti bo v tem času uspelo urediti dom, ki bo vseboval elemente tujine ;)
Lunca:
--- Quote from: sanjalka on September 06, 2011, 12:25:49 PM ---
Meni se zdi, da je tvoja P :Lu v 4.hiši in ne v 3 ;)
Ne, sanjalka, njena progresivna luna je v tretji hiši, tole kar ima v podpisu, se časnovno ne ujema. Ti si verjetno gledala samo slikco v podpisu. Taja imaš kar prav, veliko ukvarjanja s tujino, pisanja, komunikacije.
--- End quote ---
sanjalka:
Gledala sem slikco v podpisu in če daš na njene rojstne podatke, tranzite in progresije na današnji dan, pade njena P :Lu v 4.hišo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version