Goga, toliko sem že slišala o tej tehniki in berem navdušenja, vendar se nisem nikoli poglobila vanjo..lahko prosim malce poveš iz svojih izkušenj (zakaj je dobra tehnika, kaj z njo pridobimo, razlika s theto ...). In kakšna je razlika med obema moznostma reconnectiona (osebna ponovna povezava in zdravljenje z osebno povezavo)?
Kot ti je predlagala Tadeja, priporočam, da najprej prebereš knjigo.
Reconnection ni takšna kot druge tehnike, ker nima nekih omejitev, kaj se lahko in kaj se ne sme delat. V smislu, da se je potrebno ščitit, delat energetsko prekinitev, se prizemljevat, imet zaprte oči itd. Enkrat, ko smo 'inicirani' lahko zdravimo s samim pogledom, energijo med zdravljenjem nič ne zmoti, tudi, če vam sto ljudi skače med stranko in vami. Meni se na trenutke zdi, da je tako nora zadeva, da se težko opiše z besedami.
Vibracija, ki jo jaz čutim v sebi odkar sem bila na Osebni ponovni povezavi in seminarju je čisto vesoljna. Spremembo čutim globoko na nivoju duše, z njo pa narediš en kvantni preskok naprej v svoji evoluciji. S tem seveda vplivaš na druge ljudi s svojim navdušenjem, ker ga je težko skriti.
Da o čudežnih zdravljenjih, ki so se dogajala med seminarjem sploh ne govorim.