Urška, pri Reconnectionu je vse povezano z vibracijo 333. Ko enkrat pride v življenje posameznika, ga vabi toliko časa, dokler ne 'vstopi skozi vrata' ali pa gladko zavrne ta klic. O tem govorijo izkušnje številnih ljudi, ki sem jih spoznala. Meni se je lansko leto dogajalo, da sem imela trojke vse naokrog in je bilo že prav smešno.
Vsak človek ima svojo lastno izkušnjo z Osebno ponovno povezavo. Ericovo lahko prebereš v njegovi knjigi. Meni se zdi, da sem preskočila eno življenje, odkar sem jo naredila. Prav tako se tudi stvari, ki se večini ljudi dogajajo med postopkom ali po njem težko opišejo z besedami. Moja izkušnja je bila globoka. Povezala sem se z bitji s Plejad, od njih dobila številne informacije, ki so mi segle globoko v srce. Od takrat bi lahko rekla, da sem na nekem nivoju globoko v sebi bolj resna. Tudi to težko opišem z besedami. Pravzaprav je pri Reconnectionu veliko stvari, ki jih ne moremo ubesediti.
Veliko ljudi, ki pred Osebno ponovno povezavo niso vedeli kaj početi v življenju ali so razmišljali o spremembi na različnih področjih, so skozi proces dobili motivacijo za nadaljnje korake in so se jim stvari 'čudežno' zmanifestirale tako, da so lahko pustili službo, se začeli ukvarjati s svojim dušnim poslanstvom oz. s tem, kar srčno želijo. Mislim pa da na našem forumu ni veliko takih, ki bi ti lahko to povedali iz prve roke. Morda proti koncu leta. ;-)
Osebna ponovna povezava se naredi le enkrat v življenju in njeni učinki so vidni ves čas. Dela se tako, da stranka leži na masažni mizi, z zaprtimi očmi, sproščena, medtem ko praktik hodi okoli nje in skozi svoje dlani pošilja svetlobo in informacije v točno določene točke na telesu in linije, s čimer se posledično aktivira svetlobno telo.
Če še nisi prebrala knjige Ponovno povezani, ti svetujem, da to narediš, ker ti bo marsikaj postalo bolj jasno. Potem bova pa še malce pokramljali.

Gaia