Author Topic: Reconnective healing ali Zdravljenje s ponovno povezavo  (Read 80190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Reconnective healing ali Zdravljenje s ponovno povezavo
« Reply #60 on: April 25, 2012, 05:06:41 PM »
Zdravo Karibri2,

Jaz bom kar odkrita, ker čutim, da to potrebuješ. Reiki deluje. Če ti ne odgovarja, potem se že v izhodišču nisi poslušal in si šel v reiki iz napačnih vzgibov. Praviš, da boš poskusil s theto. Svetujem ti, da res razmisliš, če je to zate in če boš potem vsakodnevno delal na sebi. Theta ti namreč ne bo ničesar dala, če sam ne boš vadil. Žal je pač tako, da se naše sposobnosti lahko razvijejo le takrat, ko delamo na sebi. In če meniš oz. pričakuješ, da ti bo Ponovna povezava karkoli pospešila, ti ne bo. Nobena tehnika ni čudežna palčka, gre samo za boljše spoznavanje sebe in svojih omejitev. Za svoje življenje si odgovoren sam in to boš dodobra spoznal, če boš vadil theto. Pa prijetno branje knjige, ki je šla danes v tisk.

:-* Gaia
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline karibi2

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #61 on: April 26, 2012, 09:46:39 AM »
Ne vem kakšni so bili takrat vzgibi za Reiki - jaz razumem to takole; ko ga potrebuješ ga uporabljaš, ko pa ne pa ga pač ne - vsekakor na silo ne smeš delati z temi energijami. Vsekakor sem danes prosil za vodstvo ( kakor skoraj vsak dan ) glede ponovne povezave in glej ga zlomka! Ko sem predal otroka v vrtec sem prišel na parkirni prostor in zraven je bil parkiran avto - parkiran tako da sem resno podvomil v voznikove sposobnosti ( sugeriral takoj na voznico  :D ) - komaj sem se odpeljal - pogled na reg. tablico - 333 :o ! Kaj pa mi naj to pove?? Časi so hudi in vem da bom zopet moral iskati službo - vem pa da je ravno to mogoče sredstvo da najdem svojo pot na kateri bom razvil svoj potencial v tem življenju. Ne vem - vse je povezano z denarjem - po drugi strani pa če nisi zadovoljen ti tudi to ne pomaga.

lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #62 on: April 27, 2012, 06:13:19 AM »
Mislim, da ti bo kdo tule le lahko pomagal, vendar sam podobnih znanj nimam, kot se tudi ne počutim da bi bil sposoben učiti teh tehnik.

Glede 333 in tiste ženske v avtu, ki ne zna parkirat. Naredil si napako. Mar bi jo na kavo povabil ali nekam pač. Ko jo vidiš naslednjič jo le primi. 

Tvoj portir,

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #63 on: May 02, 2012, 10:20:16 PM »
Ne vem kakšni so bili takrat vzgibi za Reiki - jaz razumem to takole; ko ga potrebuješ ga uporabljaš, ko pa ne pa ga pač ne - vsekakor na silo ne smeš delati z temi energijami. Vsekakor sem danes prosil za vodstvo ( kakor skoraj vsak dan ) glede ponovne povezave in glej ga zlomka! Ko sem predal otroka v vrtec sem prišel na parkirni prostor in zraven je bil parkiran avto - parkiran tako da sem resno podvomil v voznikove sposobnosti ( sugeriral takoj na voznico  :D ) - komaj sem se odpeljal - pogled na reg. tablico - 333 :o ! Kaj pa mi naj to pove?? Časi so hudi in vem da bom zopet moral iskati službo - vem pa da je ravno to mogoče sredstvo da najdem svojo pot na kateri bom razvil svoj potencial v tem življenju. Ne vem - vse je povezano z denarjem - po drugi strani pa če nisi zadovoljen ti tudi to ne pomaga.

lp

Ponovna povezava te kliče, ko začneš videvati 333 ali na splošno trojke.

Ampak pazi na svoja podzavestna prepričanja in misli glede denarja, ker verjemi mi, da ni vse povezano z denarjem. Če si srečen, izpolnjen in zadovoljen, denar pride sam po sebi.
www.theta.si
DZK 519

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: May 03, 2012, 08:35:19 AM »
 Če si srečen, izpolnjen in zadovoljen, denar pride sam po sebi.

Gaja, se podpišem pod tale tvoj stavek :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #65 on: May 03, 2012, 03:46:33 PM »
Če ti gre v življenju kaj narobe, mi verjemi da ti je tako določeno. Nobena teta, mama ali nevem kakšna nova dognanja ne bojo čez noč spremenila situacije. To so učne lekcije, katere te preizkušajo, koliko si v sebi resnično močan.
Misel je eno, dejanja pa so nekaj drugega. Združi oboje, pa bo uspeh tukaj. Aja, novodobne knjige so polne pravljic, katere se masovno prodajajo z namenom, da se nekomu polni denarnica. Vsak se znajde, pa se tudi ti znajdi po svoje.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #66 on: May 03, 2012, 08:18:27 PM »
Se strinjam. ;)
9ZK 656

Offline karibi2

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #67 on: May 21, 2012, 08:28:37 AM »
Pozdravljeni

Sem končno dobil v roke knjigo theta zdravljenje - v kolikor to ne spada v to kategorijo me se opravičujem. Zanima me sledeče - koliko časa potrebujete da se povežete z Kreatorjem?? Ali uporabljate vizualizacijo?? Meni nikakor ne gre - vizualizacija namreč. Ali lahko vzrok tiči v kakšnem prepričanju?? Načeloma se poskušam povezati pa me čes čas nekam dvigne ( celo telo ) barv pa ne vidim in ničesar. Ali mi lahko pomagate z nasveti kako se uspešno povezati z Kreatorjem.

lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: May 21, 2012, 09:44:41 AM »
Sama se s kreatorjem povežem v trenutku. Ne potrebujem več nikakršnih postopkov. Na začetku pa imamo seveda vajo, kako priti na 7 raven.
Če delaš samo po knjigi, bo verjetno težje, vsakomur priporočam, da obišče vsaj začetni tečaj, da dobi vodstvo mentorja, kako se to dela. Knjiga je potem lahko kot nadgradnja.

Če ti dviga celo telo, verjetno v kroglo svetlobe ne pošlješ le svojega uma ........

Vizualizacijo in domišljijo vsi imamo. Vsi si namreč čisto lahko predstavljamo karkoli v življenju, saj to že delaš ves čas in s tem priteguješ takšne in drugačne situacije, ljudi in dogodke. Sanjarimo v budnem stanju, včasih beremo knjigo pa ne vemo sploh kaj smo brali, še posebno dobro nam je tako stanje šlo od rok, ko se je bilo treba učiti ........... vsi imamo neko tako ali podobno izkušnjo .... torej to ne zdrži, da ne bi kdo tega znal.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #69 on: May 21, 2012, 10:48:27 AM »
Enake težave sem imela, ko sem se poskušala ukvarjati s to metodo, tudi jaz. Pričakuješ, da boš stvari dejansko videl, pa jih ne. Pač vizualiziraš. Po domače - v glavi si predstavljaš določeno stva in se prepričaš, da to vidiš.
Potem je odvisno od tvoje domišljije, kako dobro si znaš predstavljat in koliko je to zate verodostojno.
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #70 on: May 21, 2012, 04:19:07 PM »
Karibri2, Tea in Maja sta ti lepo odgovorili. V bodoče te prosim, da vprašanja o ThetaHealingu naslavljaš na istoimensko rubriko.  :)
www.theta.si
DZK 519

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #71 on: May 21, 2012, 09:24:52 PM »
Pozdravljeni

Sem končno dobil v roke knjigo theta zdravljenje - v kolikor to ne spada v to kategorijo me se opravičujem. Zanima me sledeče - koliko časa potrebujete da se povežete z Kreatorjem?? Ali uporabljate vizualizacijo?? Meni nikakor ne gre - vizualizacija namreč. Ali lahko vzrok tiči v kakšnem prepričanju?? Načeloma se poskušam povezati pa me čes čas nekam dvigne ( celo telo ) barv pa ne vidim in ničesar. Ali mi lahko pomagate z nasveti kako se uspešno povezati z Kreatorjem.

lp

Z Kreatorjem smo povezani vseskozi, le človeška glava razmišlja drugače.

Offline borut.verc@gmail.com

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #72 on: November 19, 2012, 08:28:56 PM »
Bil sem na osebni ponovni povezavi in sem še sedaj navdušen nad tem. Počutim se odlično in dejansko se ti med os.pon. povezavo nekaj dogaja in se ti tudi zgodi. Umirjenost v meni kar ne neha in moram reči, da sem bil tudi po drugih energijskih tehnikah po terapijah umirjen, razlika pa je v tem, da umirjenost po ponovno povezavi še traja. S tem, da imam težav z srcem (težave od rojstva) gotovo za 80% manj kot prej. Upam, da bo šlo še naprej.

Priporočam vsekakor vsakemu, ki da kaj nase.
« Last Edit: November 19, 2012, 08:37:23 PM by Tea »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: November 19, 2012, 08:39:47 PM »
Bil sem na osebni ponovni povezavi in sem še sedaj navdušen nad tem. Počutim se odlično in dejansko se ti med os.pon. povezavo nekaj dogaja in se ti tudi zgodi. Umirjenost v meni kar ne neha in moram reči, da sem bil tudi po drugih energijskih tehnikah po terapijah umirjen, razlika pa je v tem, da umirjenost po ponovno povezavi še traja. S tem, da imam težav z srcem (težave od rojstva) gotovo za 80% manj kot prej. Upam, da bo šlo še naprej.

Priporočam vsekakor vsakemu, ki da kaj nase.

Dober večer Borut.

Spletno stran sem zbrisala, ker kot tvoj prvi post, brez dober dan forum ipd.....http://www.nenavadno.com/forum/index.php/board,26.0.html

Sicer pa dobrodošel, da podeliš še kaj z nami, tudi v drugih sobah

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #74 on: November 20, 2012, 03:38:31 AM »
Samo vprašanje Borut. Imaš ti nalašč email za uporabniške ime, ali ti je spodletelo?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858