Dragi moji, z vami bi rada podelila sporočilo egipčanskega boga Raja. V zadnjem času sem se začela odpirati tem energijam, ki so me že dolgo časa klicale k sebi, pa sem vztrajno skušala jih preslišati, vse do sedaj, ko se vsi skupaj nahajamo v obdobju mrkov, notranjih sprememb, opuščanja starih vzorcov in pa odpiranja božanskemu. Naj vam vsem skupaj spodnje sporočilo služi tako, kot vam mora.
"Pozdravljeni, sem Ra, starodavni egipčanski bog sonca. Marsikdo me niti ne pozna tako zelo, saj ste se vsi skupaj odpirali drugim božanstvom mojega in pa seveda drugega časa. Sedaj pa je napočil čas, da se ljudje spoznajo tudi z menoj. Veliko ljudi na Zemlji je starodavnih egipčanskih mojstrov, vendar se tega še ne zavedajo. Egiščanska mitologija in pa verstvo sta na splošno povzročala strah med ljudmi, še posebno evropejskimi. Najbolj jih je seveda motilo dejstvo, da smo ljudje mazilili. Marsikdo ima v sebi še vedno prirojen strah pred mumijami, krstami in ostalimi stvarmi, ki so jih v starem Egiptu izvajali takratni ljudje. Vendar pa ste s pričeli počasi odpirati tudi starodavni egipčanski modrosti.
Marsikdo zasliši moj klic, pa ga rajši prezre. Brez skrbi, ko boste vi sami pripravljeni, bom prišel k vam, z mano vred pa vsa moja in pa vaša modrost, ki jo nosite v sebi. Starodavno vedenje, ki bo še kako prav prišlo v času, ki prihaja. Napočil je čas, ko smo na Zemlji prisotni vsi mojstri, vključno z Izis, Bast in Ozirisom. Vedite, da vas podpiramo na vsakem koraku in kadar koli boste rabili pomoč, smo vam na voljo, da vam pomagamo.
Ne bojte se sprememb, ki prihajajo na Zemljo, predvsem na območje Egipta. Tam bodo vladali pretresi, marsikaj hudega se bo zgodilo, vendar vedite, da je to vse z namenom, da se dokončno prebudi vsa modrost, ki je bila dolga leta zakopana pod Zemljo, zakopana v vaših mislih, zakopana v vaših srcih. Vsakdo izmed vas v sebi nosi sonce, vsakdo izmed vas sveti v svojem lastnem sijaju in vsakdo izmed vas sveti luč, ki bo pomagala dvigniti zavest na Zemlji.
Ne bojste se raziskovati mojega vedenja, ne bojte se stopiti v stik z menoj. Tu sem zato, da vam pomagam na vaši poti.
Bodite sonce sebi, bodite sonce drugim, predvsem pa ne pozabite na svetlobo, ki je v vas in ki vam razsvetljuje vsak košček vaše poti, čeprav se vam zdi, da je včasih ta pot polna senc. Vse, kar morate storiti, je to, da se zopet zlijete s svojim notranjim sijajem, od tu dalje, pa bo vaša pot posuta z notranjo močjo zavedanja, ki jo ima v sebi prav vsakdo izmed vas."