Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 247727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #105 on: November 15, 2011, 07:34:42 PM »
 :-* :-* :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: November 30, 2011, 01:56:52 PM »
Matr vola

kako bi lahko komu odprla glavo in dala malo spoštovanja not
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Online Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: November 30, 2011, 02:00:35 PM »
Ne vem se isto sprašujem že dva dni.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: November 30, 2011, 02:31:50 PM »
Matr vola

kako bi lahko komu odprla glavo in dala malo spoštovanja not

o, to pa je hard razmišljanje....Tea, ko bi se lahko dalo to narediti, bi bilo super....

Neka oseba, ki me kar naprej ignorira, ko me vidi, meni pa je bilo do včeraj zaradi tega zelo hudo, se mi ta trenutek celo smili, saj sem včeraj iz njene izjave pred veliko avdienco slišala, da njo drugi ignorirajo.  Ko bi le videli vsak trenutek "veliko sliko", bi nam bilo boljše, ampak saj jaz nimam te sposobnosti.....ampak na daljši rok, se lahko marsikaj da razumeti "zakaj se stvari dogajajo, kot se..".

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: November 30, 2011, 03:14:45 PM »
Ja ......

Sem imela v obravnavi pupo, dva otroka, mož jo maltretira do amena in po vsej moji razlagi me po pol ure še vedno vpraša ........ a ma drugo ............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A je z mano kaj narobe? A sem kitajc :-X
www.Astro-Star.net

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: November 30, 2011, 03:23:13 PM »
Ja ......

Sem imela v obravnavi pupo, dva otroka, mož jo maltretira do amena in po vsej moji razlagi me po pol ure še vedno vpraša ........ a ma drugo ............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A je z mano kaj narobe? A sem kitajc :-X

a to? To je pa druga zgodba....tu je vprašanje poslušanja in dejanskega slišanja poslušanega. Zakomplicirano? Ljudje poslušajo, a ne slišijo, ker imajo polno glavo svojih misli....Ti se trudiš na vse pretege, a gre mimo njih.....Te popolnoma razumem, razumem situacijo. Resnično se lahko vprašaš......komu pa govorim?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: November 30, 2011, 04:13:26 PM »
Misliš, da imaš orodja za pomoč ljudem in znanje, pa ugotoviš, da je včasih popoln mimohod.

Škoda ženske, da si to dovoli.

In potem se vprašaš, če si vseeno naredil dovolj.
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #112 on: November 30, 2011, 05:12:53 PM »
Se tud tega navadiš  ;) Čeprav imaš po koncu občutek, da si govoril steni in še ta bi se prej upognila v znak, da je poštekala zadevo. Ampak takle mamo..
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: November 30, 2011, 05:56:24 PM »
Se tud tega navadiš  ;) Čeprav imaš po koncu občutek, da si govoril steni in še ta bi se prej upognila v znak, da je poštekala zadevo. Ampak takle mamo..

jap  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: November 30, 2011, 05:56:58 PM »
Misliš, da imaš orodja za pomoč ljudem in znanje, pa ugotoviš, da je včasih popoln mimohod.

Tea, s tvojega gledišča si naredila dovolj. Problem je, ker ima druga oseba očitno lekcije še pred seboj. Bog si ga vedi kakšne.

Če sebe pogledam, moram včasih 10 x riniti v zid, pa mi sigurno kdo prej poskuša odpreti oči. A zaman. Moram sama "prokužiti" situacijo, da jo dojamem. Ko pa enkrat dojamem, osvojeno držim kot pijanc plot. Me ne zmakne nič več.

Pred kratkim sem imela primer, ko me je gospa prosila, naj ji pogledam v karto in sem kot iz topa iztrelila NE. Ona je lovila sapo od začudenja nad mojim ne. Povedala sem ji, da sem jih nebrojkrat že pojasnjevala, ampak ni slišala. In nič od tega ni osvojila. Odgovor je seveda bil "kako jaz to vem bolje od nje". Moj odgovor je bil, da vidim po njenih dejanjih, da se je nič ni prejelo.

Ko zdaj gledam na ta dogodek se vseeno vprašam "zakaj sodim, kaj jaz vidim, ko pa ona živi njeno življenje". To je dvorezen meč.

Če sklenem. Ko veš, da si naredil dovolj, potem si lahko mirne duše, ne glede na to, kaj druga oseba naredi s tem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #115 on: November 30, 2011, 06:05:14 PM »

Tea, s tvojega gledišča si naredila dovolj. Problem je, ker ima druga oseba očitno lekcije še pred seboj. Bog si ga vedi kakšne.

Če sebe pogledam, moram včasih 10 x riniti v zid, pa mi sigurno kdo prej poskuša odpreti oči. A zaman. Moram sama "prokužiti" situacijo, da jo dojamem. Ko pa enkrat dojamem, osvojeno držim kot pijanc plot. Me ne zmakne nič več.

Pred kratkim sem imela primer, ko me je gospa prosila, naj ji pogledam v karto in sem kot iz topa iztrelila NE. Ona je lovila sapo od začudenja nad mojim ne. Povedala sem ji, da sem jih nebrojkrat že pojasnjevala, ampak ni slišala. In nič od tega ni osvojila. Odgovor je seveda bil "kako jaz to vem bolje od nje". Moj odgovor je bil, da vidim po njenih dejanjih, da se je nič ni prejelo.

Ko zdaj gledam na ta dogodek se vseeno vprašam "zakaj sodim, kaj jaz vidim, ko pa ona živi njeno življenje". To je dvorezen meč.

Če sklenem. Ko veš, da si naredil dovolj, potem si lahko mirne duše, ne glede na to, kaj druga oseba naredi s tem.

Hehe. Res.

Ja, saj vem. Saj sem imela s tem kar nekaj časa mir. Mogoče mi R kaj nosijo za popucat  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #116 on: November 30, 2011, 07:04:20 PM »
Joj, kako mi je to znano. Tupiš tupiš tupiš, pa kar nič. No, da ne bo pomote, tudi mene je bilo včasih hudičevo težko premaknit kam, tudi jaz sem bila v nasilni zvezi, pa nisem šla stran, da se ubiješ. Pa ok, vse je šola konec koncev.

Tea, morda si včasih prenežna  :P Uči se od nekaterih, ki butnemo ven vse, kar nam pride na pamet haha. Hec, hec.

Hja, mogoče pa moraš dobiti koga na pot, da lahko se kaj naučiš. Verjetno je res tukaj pošrek, ne obsojaj... Pa vem, da je težko, samo vseeno. Postavi se v kožo te ženske, ona pač je zaljubljena, nesamozavestna, odvisna. Preveč jo je strah, da bi jo mož zapustil, kot pa da bi ona njega. Ni ljubljena... To je problem.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: November 30, 2011, 07:57:31 PM »
Jao, kako zna folk besede okol obračat...   >:( >:( >:(
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je