Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #1500 on: September 18, 2013, 04:08:17 PM »
Aaaaa, grozno, grozno grozno. Zakaj se ljudje, katerim si zaupal več let,  ko dobijo možnost po moči, obrenejo proti tebi in te brez problema zaje****

Verjetno so  že od nekdaj takšni, pa jih mogoče nisi videla v celotni luči.
Verjamem, da je žalostno spoznanje, ampak koristno. Tako se ljudje prečistijo in sčasoma ugotoviš kdo je res pravi prijatelj.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1501 on: September 18, 2013, 04:19:37 PM »
Aaaaa, grozno, grozno grozno. Zakaj se ljudje, katerim si zaupal več let,  ko dobijo možnost po moči, obrenejo proti tebi in te brez problema zaje****

Verjetno so  že od nekdaj takšni, pa jih mogoče nisi videla v celotni luči.
Verjamem, da je žalostno spoznanje, ampak koristno. Tako se ljudje prečistijo in sčasoma ugotoviš kdo je res pravi prijatelj.

Ja, verjetno imajo res že do nekdaj to v njih. Ampak tole je bil res velik šok, nikoli ne bi pomislila na kaj takega. So pa tudi posledice strašne, bo zaradi tega "nastradalo" dosti ljudi. Ampak, kot praviš, so takšne situacije tudi koristne, samo prebrodit je potrebno skozi to.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1502 on: September 18, 2013, 05:06:01 PM »
9 delovnih dni pred odhodom iz te službe, uradno še vedno nisem bila obveščena, da me z oktobrom ne bo več.
 :laugh: :laugh: :laugh:

Direktorja vidim, ampak se mi zelo očitno izmika in gleda v tla, če mora slučajno mimo mene.
Vse skupaj je zabavno!  ;D

Pregurala sem do konca!  8)
Mater, garantiram, da marsikomu ne bi uspelo tako dobro zgurat in zvozit. Imam živce kkot "zajla" močne.  8)

Kmalu bo diplomica ... Pa normalno življenje ... Veliko časa bom imela zase! Wiiiiiiiiii!!!  :) :) :)
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1503 on: September 18, 2013, 08:33:16 PM »
Maja, čestitam! Te občudujem 8)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1504 on: September 19, 2013, 08:10:12 AM »
Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj ta mulc  :'( :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1505 on: September 19, 2013, 09:12:45 AM »
Maja, čestitam! Te občudujem 8)

Hvala.

Saj se ne bi mogla sekirat za take stvari, tudi če bi se hotela.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1506 on: September 19, 2013, 09:21:53 AM »

Kaj pa je ušpičil?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1507 on: September 19, 2013, 09:38:41 AM »

Kaj pa je ušpičil?

Šprica šolo  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1508 on: September 19, 2013, 09:49:32 AM »

Kaj pa je ušpičil?

Šprica šolo  ;)

Dokazovanje svoje identitete, dokazovanje "odraslosti"...
Jaz sem veliko prešpricala, pa sem sedaj kar v redu ;D ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1509 on: September 19, 2013, 10:04:14 AM »
Tudi jaz.  ;D
Vedno sem "zalivala" telovadbo. Sploh tisti dan, ko je bila na urniku že prvo uro, torej ob 7:05.  ::) Pa takrat sem morala že dve uri prej biti pokonci, da sem sploh prišla do gimnazije.
4 neopravičene ure so se tolerirale na eno ocenjevalno obdobje, potem je bil opomin. In ker sem ga enkrat dobila, ker sem očitno narobe ocenila, koliko "bonusa" še imam, sem ga še sama podpisala ...  :laugh:

Pa sem potem naredila še dva šrudija pa ves čas pridno delala pa zrasla v odgovorno, pošteno osebo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1510 on: September 19, 2013, 12:21:47 PM »
Tudi jaz.  ;D
Vedno sem "zalivala" telovadbo. Sploh tisti dan, ko je bila na urniku že prvo uro, torej ob 7:05.  ::) Pa takrat sem morala že dve uri prej biti pokonci, da sem sploh prišla do gimnazije.
4 neopravičene ure so se tolerirale na eno ocenjevalno obdobje, potem je bil opomin. In ker sem ga enkrat dobila, ker sem očitno narobe ocenila, koliko "bonusa" še imam, sem ga še sama podpisala ...  :laugh:

Pa sem potem naredila še dva šrudija pa ves čas pridno delala pa zrasla v odgovorno, pošteno osebo.

Ah, špricanje, zanimivo zakaj to počnemo. Sama sem špricala iz dolgčasa :) Nikoli nisem špricala zaradi testov, spraševanja, ampak sem vedno špricala samo ure, ki so bile meni dolgočasne. Bila sem v obdobju usmerjenega izobraževanja, res smo imeli kar nekaj dolgočasnih predmetov. In zunaj se je lahko dogajalo toliko bolj zanimivega, tako da sem izbrala raje zanimivo dogajanje, kot dolgočasno poslušanje učiteljev, ki so zehali, brali iz knjige in itak sploh niso bili pri stvari. Še najbolj mi je bilo všeč, ko sem že naredila izpit za avto in smo se s sošolci podali raje na izlet na morje, kot sedeli v šoli.
Jah, na koncu smo dobili sicer ukor pred izključitvijo, ampak brez veze, kar nekaj, vedela sem že takrat, da je to pravzaprav nemoč institucije nas imeti pod kontrolo in  nadzorom. Vsi od nas smo bili po uspehu najboljši učenci v razredu.
Sem se pa pred leti iz srca nasmejala sama sebi, ko sta se nečak in sin pogovarjala kako zalivajo. In jaz naivnica vprašam, ja kaj pa zalivate, sem mislila, da rože ali ne vem kaj ;D ;D Res sem takrat prvič slišala za ta izraz in smo se nasmejali moji pripombi do solz.... ;D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1511 on: September 19, 2013, 01:16:35 PM »
Šprica že cel teden. Medsebojni odnosi s sošolci (zafrkavanje, zezanje,...). Ne morem mu dopovedat, da to ni rešitev, ker je po debati spet ponovil vajo. Ne vem več kaj sploh naj. Enostavno ga bom s tem tempom špricanja naslednji mesec lahko gladko prijavila na zavod za zaposlovanje in to je to.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1512 on: September 19, 2013, 02:58:35 PM »
Šprica že cel teden. Medsebojni odnosi s sošolci (zafrkavanje, zezanje,...). Ne morem mu dopovedat, da to ni rešitev, ker je po debati spet ponovil vajo. Ne vem več kaj sploh naj. Enostavno ga bom s tem tempom špricanja naslednji mesec lahko gladko prijavila na zavod za zaposlovanje in to je to.

Ja, res je pomemben razlog špricanja.
To, da se izogiba konfliktom s sošolci, res ni rešitev, očitno pa mu ni enostavno, da je izbral skrajno rešitev-umik.
Sedaj sicer lahko vsi nekaj pametujemo kako pa kaj, ampak ne vem, sama mislim, da se poizkusi čim več pogovarjati, če se v teh letih to sploh da.
Poizkusi ga vprašati kaj on misli, da bi lahko sam naredil, da bi se to stanje izboljšalo, da ga sošolci ne bi več zafrkavali, zezali...
Ali enostavno misli, da on sam nima nobene moči oz. nima moči se jim postaviti po robu. To so res zoprne zadeve, mogoče bi pomagal tudi kakšen pogovor s psihologom... Tukaj verjetno malo manjka ta očetovski princip, da se fant postavi zase.
Ja, to so naši otroci ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1513 on: September 19, 2013, 03:18:32 PM »
Tejka pa si ga vprašala zakaj ga zajebavajo, kaj mu očitajo?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1514 on: September 20, 2013, 12:54:54 AM »
Jp, pa ne bi o tem v javnosti. Je le tukaj tudi njegova zasebnost v igri. Ni pa nič kar bi se dalo spremenit, tako odkrito povedano.
Ne vem kako to razrešit. Jutri imam sestanek na šoli in bom tudi ta vprašanja sprožila. Nimava česa izgubit.
Tranziti in progresije
Solarna