Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Drugi del.

<< < (18/369) > >>

Tea:

--- Quote from: Pika on October 10, 2011, 01:43:22 PM ---Za enourni pravni nasvet pri odvetniku ti zaračunajo 100eur. Samo da se na njihov zic usedeš.
Ajajaj!!  >:( >:(

--- End quote ---

zakaj pa se ne pomeniš z našim pravnikom ki ga imamo na forumu  ;) pa boš plačala nekoliko manj hehe

Maja:

--- Quote from: Pika on October 10, 2011, 01:43:22 PM ---Za enourni pravni nasvet pri odvetniku ti zaračunajo 100eur. Samo da se na njihov zic usedeš.

--- End quote ---

Kaj pa če svoj zic prineseš?  :D

Ja, kakšne cene ...  :o

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:01:30 PM ---

--- End quote ---

Kaj pa če svoj zic prineseš?  :D

Ja, kakšne cene ...  :o

--- End quote ---

Zic bi najraje njim spodmaknila.  :D
Brskam dalje...  :)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on October 10, 2011, 01:54:16 PM ---

--- End quote ---

zakaj pa se ne pomeniš z našim pravnikom ki ga imamo na forumu  ;) pa boš plačala nekoliko manj hehe

--- End quote ---

Bi z veseljem podprla forumskega pravnika. Ampak si ga žal ne morem privoščit trenutno. Tudi za veliko manj ne.  ::)

skorpijonka:

--- End quote ---

Ej, včasih sem se tudi sama zgražala, zdej je pa tko:
Študij je zaje...an ko sam hudič, tam nas zarad nekih malenkosti mečejo po izpitih, literature se merijo v metrih...
In na konc, ko se po vseh teh letih preguraš čez vse to in se zajebavaš najmanj pol leta še s pravosodcem, ti je kristalno jasno, da 100 eur za eno uro strokovnega mnenja in svetovanje, za katerega si porabil leta in leta učenja in drkanja za knjigam, pa enih živcev, niti ni veliko.
Konec koncev.....sej se lahko gre vsak sam učit pravo, pa brat zakone, ipd., pa privarčuje teh par sto eurov.

Se kdaj vprašate in zgražate nad cenami zdravniških storitev?

Še enkrat poudarjam: nisem pristaš oderuštva.
Ampak po vseh teh letih študija na pravu, me ta cena sploh ne preseneti več.

Vedno se da pa človeku tudi pomagati, če se vidi, da nima denarja.

Za primerjavo, ena punca, ki dela gelirane nohte, zasluži 40eur na ene nohte. V eni uri.

Koliko ur sem mogla jaz presedeti za knjigami, da so mi jasni pravdni postopki in da znam povezati med sabo vse zakone, spremljat trenutno zakonodajo in pravilno svetovat?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version