Jaz tudi besna
Je hči klicala očeta in ji reče: kje si izgubljena hči??? Pa zakaj je on ne pokliče, ne da ji še nabija, da je ona kriva in da se je ona izgubila?? Pa saj ne veš več kdo je nor? Zakaj mora to prenašati in vsakič znova jo sesuje in joka. Kaj naj naredim?
Nehaj travmirat
Če gora ne gre k Mohamedu, gre ta k njej - isti šmoren. Zakaj pa bi morali čakati na to, da nas nekdo pokliče. Zahtevaš pač svoje .... in rečeš: fotr dons me pelješ na sladoled in konec
nekoliko manipulacije imamo v teh odnosih vsi prisotne in čakanja na to, kdo je dolžan narediti prvi korak in kaj se spodobi in kaj ne.
Sicer pa zakaj pa si ti tako prizadeta. To je med otrokom, med hčero in njenim očetom. Bosta že rešila .....................tvoje je da nehaš podpirat energijo "revčke uboge", ki jo oče ne pokliče, sicer bo imela take nadaljevalne odnose z vsemi moškimi.
Svojo hčero nauči kako dobiti tisto kar želi! in jasno izraziti to kar želi! in to zahtevati!
Mogoče sem bila malo preostra, ampak če pogledaš globoko je to tako. Težko pa je se sprijaznit s tem, ko smo v šmormu - saj konec koncev smo vsi v podobnih energijah.
Mah, mi je grozno, ker to gledam že 7 let in vedno je isto. Težko je gledati svojega otroka, ki joka, zakaj je oče ne mara. Ob sebi pa gleda očeta, ki svoji hčerki vse nudi, jo objame, jo poboža, verjemi, da ni enostavno. Še meni je to težko gledati. Če se dogaja krivica, je vedno težko in v tem primeru se moji hčeri definitivno dogaja krivica. Stara je bila 12 let, ja sedaj je polnoletna in večkkrat sva že govorili na to temo, da naj gre sama do njega,naj mu pove kaj si želi, kaj rabi... In vsakič, ko je šla, je dobila po buči, vsakič je bil odgovor isti, naj se zahvali svoji mami za to, kar ima sedaj???Tukaj se dogaja takšna manipulacija in počutim se res nemočno že 7 let.
Z bivšim nimava komunikacije, ker je on noče imeti z mano, ker me enostavno še vedno sovraži. Enostavno se na telefone ne oglaša, na sms ne odpiše, ničkolikokrat sem ga prosila, da bi se morala pogovoriti glede hčere...NIČ.Skratka ignorira.
Sem mu stalno pošiljala ljubezen, da bi se ja kaj premaknilo, sedaj pa tudi tega ne zmorem več. Očitno je dosegel svoje.
Ne igram žrtve, nikoli je nisem, tukaj igra žrtev njen oče, saj se mu nihče ne upa nič reči, vsi si zatiskajo oči, ker se vsem smili, ker ga je žena zapsutila. Če je kdo od najinih skupnih prijateljev ostal v stikih z mano, ga je gladko odrezal. Ko je zvedel, da je šel sin z mano in mojo novo družino na dopust za 4 dni v tujino, je odrezal še njega...Ne bi pisala, je preveč, verjemi, da je vse skupaj bolano.