Jaz sem včeraj imela hud dan...
Pri mojem se vleče saga s papirji že zelo zelo dolgo časa. Njihova hiša je zgrajena praktično na črno, ker jim sosedje niso podpisali papirjev in niso dali soglasja za hišo. Najbolj hecno je pa v tem, da so pred 10 leti oni podpisali njim soglasje, da lahko zgradijo štalo. Ker sami niso vedeli, da nimajo urejenih papirjev, so šele pred 8 leti hoteli, da tudi njim sosedje podpišejo soglasje za hišo in štalo...
A glejga zlomka, sosedje, sedaj, ko imajo zgrajeno štalo, za katero so pridobili soglasje, nikakor nočejo podpisati papirjev! Že 2x (!!!!) so imeli pri dragem zastavljen datum, da jim pridejo rušit hišo in štalo, pa je na samo srečo tast poznal prave ljudi na občini in jim hiše niso porušili. Jutri mora tako tast spet do sosedov, ga je klicala, naj pride na pogovor.
Ob takem se vprašaš, kje je pravica?! Tast in tašča sta res prijazna, dobra, soseda pa... Ne vem, kaj ima od tega, res ne. Sem prespala zadevo in se danes zjutraj odločila:
Dobro vedno zmaga nad zlim, v to sem trdno prepričana. Zato trdno verjamem, da bo slej ko prej prišlo do podpisa papirjev in da si bova z dragim lahko uredila stanovanje v hiši...
Pa smo našli tistega Saturna, ki ga je Maja navlekla v temi Karmične astrološke karte...