Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Garfieldovo pravilo se potrjuje: ?e dovolj dolgo ?aka?, pridejo stvari same k tebi.
Quote from: Jernej on June 14, 2011, 09:53:50 AMGarfieldovo pravilo se potrjuje: ?e dovolj dolgo ?aka?, pridejo stvari same k tebi. Popolnoma nelogicno za vitalnega cloveka.
Wiiiiiiiiiiiiiiii dobila eno dodatno (plačano btw) delo
Se kopiram in citiram, ker sem v staro temo pisala heheheQuote from: Tejka on June 14, 2011, 04:10:38 PMWiiiiiiiiiiiiiiii dobila eno dodatno (plačano btw) delo
Jp, pa še malo sem ponosna nase... Sem si čisto prav zamislila kje mora določena oseba imet osebne planete hehe. Oki aspektov itak niti probavala ne bi, je preveč, samo osnovne postavitve sem pa zadela v nulo...
Quote from: Tejka on June 15, 2011, 09:00:52 AMJp, pa še malo sem ponosna nase... Sem si čisto prav zamislila kje mora določena oseba imet osebne planete hehe. Oki aspektov itak niti probavala ne bi, je preveč, samo osnovne postavitve sem pa zadela v nulo... Hehe ej jaz mam tudi to deformacijo...ko nekdo nekaj reče, pomislim eh ti si pa ziher to pa to po AC, al pa razmišljam kje ma planetke in aspekte
Elektro Luna danes ob 22:14 napoveduje vzdrževalna dela na omrežju, zato je predviden kratkotrajen izklop električne energije za osvetlitev...