Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del

<< < (93/100) > >>

Maja:

--- Quote from: Nena on October 01, 2011, 08:50:40 PM ---Lahko še jaz eno prooooosim :) Vprašanje imam v mislih. Hvalaaaaa :-*

--- End quote ---

PREBUJENJE: Vstopate v obdobje popolnega prebujenja: vašega višjega jaza, intuicije, darov, vaše vloge na tem planetu in višjega načrta. Odpiranje vašega srčnega centra vam omogoča jasnejše videnje notranjih vizij. Postajate močnejši na več nivojih, fizično in intuitivno, da boste lahko uspešno izpolnili svojo nalogo, zaradi katere ste tu. Vaše prebujenje bo podzavestno poklicalo tudi druge, da bodo začeli stopati po svoji poti.

Nena:

--- Quote from: Maja on October 01, 2011, 09:06:37 PM ---
--- Quote from: Nena on October 01, 2011, 08:50:40 PM ---Lahko še jaz eno prooooosim :) Vprašanje imam v mislih. Hvalaaaaa :-*

--- End quote ---

PREBUJENJE: Vstopate v obdobje popolnega prebujenja: vašega višjega jaza, intuicije, darov, vaše vloge na tem planetu in višjega načrta. Odpiranje vašega srčnega centra vam omogoča jasnejše videnje notranjih vizij. Postajate močnejši na več nivojih, fizično in intuitivno, da boste lahko uspešno izpolnili svojo nalogo, zaradi katere ste tu. Vaše prebujenje bo podzavestno poklicalo tudi druge, da bodo začeli stopati po svoji poti.

--- End quote ---

Maja hvala :-* :-* Zlatka si ang: To pojasni marsikaj, kar se dogaja :)

Maja:

--- Quote from: Nena on October 01, 2011, 09:43:51 PM ---
--- Quote from: Maja on October 01, 2011, 09:06:37 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Maja hvala :-* :-* Zlatka si ang: To pojasni marsikaj, kar se dogaja :)

--- End quote ---

Me veseli, da pomaga.  ;)

Tejka:

--- Quote from: Tejka on September 23, 2011, 09:04:54 PM ---Tudi jaz bi eno z namenom ;) :)

--- End quote ---

Sem padla mimo hihihi. Če bo katera pri kartah ;)

Maja:

--- Quote from: Tejka on October 02, 2011, 10:22:44 AM ---
--- Quote from: Tejka on September 23, 2011, 09:04:54 PM ---Tudi jaz bi eno z namenom ;) :)

--- End quote ---

Sem padla mimo hihihi. Če bo katera pri kartah ;)

--- End quote ---

Oops, seveda ...

GLASBA: Glasba svetu prinaša veselje. Angeli vas vabijo, da se prepustite čudovitemu svetu glasbe. Pustite, da vas ta vibracija gane in se dotakne vaše duše. Vaši glasbeni talenti lahko pomagajo drugim.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version