Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jst Maja... hvala ti
Tudi jaz bi danes eno sporočilo.Hvala
Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PMJst Maja... hvala ti Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...
Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:50:04 PMQuote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PMJst Maja... hvala ti Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...zeello Maja, še sanja se ti ne kako prav! Hvala ti res!
Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:57:44 PMQuote from: Maja on August 03, 2011, 04:50:04 PMQuote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PMJst Maja... hvala ti Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...Vse je res, ful mam težave sama sabo in s svojim egom, skos mi skače po glavi Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...zeello Maja, še sanja se ti ne kako prav! Hvala ti res! Sem še malo povprašala zate ... Vedi, da si zaslužiš najboljše. Te čustvene težave te puščajo v negotovoti, kar še zdaleč ni dobro zate. Iskren, odprt pogovor te bo pripeljal do razrešitve situacije.
Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:50:04 PMQuote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PMJst Maja... hvala ti Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...Vse je res, ful mam težave sama sabo in s svojim egom, skos mi skače po glavi Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...zeello Maja, še sanja se ti ne kako prav! Hvala ti res!
Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PMJst Maja... hvala ti Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...Vse je res, ful mam težave sama sabo in s svojim egom, skos mi skače po glavi Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...
Quote from: sanjalka on August 03, 2011, 04:45:10 PMTudi jaz bi danes eno sporočilo.Hvala FINANCE: Včasih so rekli: "Ko skozi vrata pride revščina, ljubezen odleti skozi okno." Ampak še zdaleč ni nujno, da je tako. Ne pozabite, da je vse materialno naše samo za trenutek. In v natežjih trenutkih se največkrat zbližamo z našimi dragimi.
Lahko še jaz eno??? Hvala
Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:56:26 PMQuote from: sanjalka on August 03, 2011, 04:45:10 PMTudi jaz bi danes eno sporočilo.Hvala FINANCE: Včasih so rekli: "Ko skozi vrata pride revščina, ljubezen odleti skozi okno." Ampak še zdaleč ni nujno, da je tako. Ne pozabite, da je vse materialno naše samo za trenutek. In v natežjih trenutkih se največkrat zbližamo z našimi dragimi.Ravno to je sedaj tema Kako si vedela Hvala res sporočilo zame
Maja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.
Quote from: Jane on August 04, 2011, 06:35:36 AMMaja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.Mislim in govorim samo pozitivno. Poslušam, kar izrečem. Če se zalotim pri tem, da uporabljam negativne ali omejujoče besede, jih takoj zamenjam.