9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lep pozdrav!Če lahko še jaz .... ... vprašanje imam v mislih. Navodilo - nasvet bi mi prav prišel.Lep dan, a
Quote from: Maja on August 04, 2011, 10:39:07 AMQuote from: Jane on August 04, 2011, 06:35:36 AMMaja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.Mislim in govorim samo pozitivno. Poslušam, kar izrečem. Če se zalotim pri tem, da uporabljam negativne ali omejujoče besede, jih takoj zamenjam. Hihi ja točno to delam zadnje dni
Quote from: Jane on August 04, 2011, 06:35:36 AMMaja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.Mislim in govorim samo pozitivno. Poslušam, kar izrečem. Če se zalotim pri tem, da uporabljam negativne ali omejujoče besede, jih takoj zamenjam.
Maja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.
Maja, čarovnica! Bi lahko, prosim, še zame eno zrelo misel? Imam vprašanje v glavi. A bo, a bo??Hvala!
Quote from: Pika on August 04, 2011, 10:58:06 AMMaja, čarovnica! Bi lahko, prosim, še zame eno zrelo misel? Imam vprašanje v glavi. A bo, a bo??Hvala!NADANGEL MIHAEL: Z vami sem, dajem vam pogum za življenjske spremembe, ki vam bodo pomagale izvrševati vaše božansko življenjsko poslanstvo.
U Maja...se še jaz priporočam za eno sporočilce, če si na volji
Joj joj, Maja, naenkrat mi je stvar totalno zlaufala. Prej tema, blokada, zdaj pa kot da bi mi nekaj presekalo to oviro... kot bi se energija sprostila. V petih minutah sem namozgala več kot prej v enem tednu. Hvala!
Quote from: Neska on August 04, 2011, 11:10:12 AMU Maja...se še jaz priporočam za eno sporočilce, če si na volji DUHOVNOST: Duhovnost je nenehno prizadevanje duše, da se bi približala Bogu. Tudi v stiski, kadar je težko. Če se bomo prizadevali, da bomo ostali dohovni, bomo spoznali eno in edino resnico: Bog je dober in nas brezmejno ljubi.
Quote from: Nena on August 04, 2011, 01:16:32 AMLahko še jaz eno??? Hvala MOČ: Moč ni nič drugega kot podaljševanje življenja - biti sposoben preživeti srčne bolečine in agonije ter iti skoznje z dvignjeno glavo. Včasih je znak moči tudi samo prebijanje skozi stisko s ciljem, da dosežemo drugo stran.
Lahko še jaz eno??? Hvala
Prosila bi za sporočilce . Hvala.
Quote from: Missy on August 05, 2011, 01:22:04 PMProsila bi za sporočilce . Hvala. NARAVA: Bodi v naravi, saj bo tam lahko zaživel tvoj notranji otrok. Tvoj notranji otrok si močno želi zaživet. V naravi lahko vneseš v svoje življenje več igrivosti, spontanosti, nagajivosti, navdušenosti. Meditiraj v gozdu, na travniku. Zapomni si občutke, ki jih ob tem doživljaš. Te občutke prenesi v vsakodnevno življenje.