Author Topic: Monopolisti in ostali "humoristi"  (Read 18970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Monopolisti in ostali "humoristi"
« Reply #15 on: November 16, 2007, 07:38:01 PM »
Na žalost sem odkrila še eno skupino "monopolistov", pa bi raje, da je ne bi.
Ko sem bila zdaj tri dni na poti, mi je mama pazila otroke in so ji predvčerajšnjim ponoči izpred mojega stanovanja ukradli avto!

Ubogo revo je skoraj kap zadela, mene pa tudi, ko me je klicala na pot.
Smo zadevo prijavili policiji, pa zavarovalnici... Postopki pač, ki so utečeni.

Sem pa po par razgovorih z raznimi ljudmi, med drugim tudi takimi, ki se s tem področjem ukvarjajo profesionalno, ugotovila, da je upanje, da bi policija našla avto in bi ga človek dobil nazaj, najverjetneje enako nič. Kar priznavajo tudi sami policisti.

So baje "gospodje" ki se s tem ukvarjajo seveda profesionalci, ki delajo zdaj že kar po naročilu (model, tip, barva...) ker tako baje razni ličarji pa kleparji, ki popravljajo karambolirane avtomobile najceneje pridejo do delov.

Bi človek kar znorel od jeze ali pa nemoči.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #16 on: February 13, 2008, 08:33:21 AM »
Imam nove monopoliste  ::):

predsedovanje Slovenije EU in poslededične zapore cest. Sem v cestnem "sendviču" med Celovško in Vodnikovo, po katerih največkrat "drvijo" in takrat je najboljše kar doma ostati, saj tako nikamor ne prideš.

Upam, da bo vsaj vtis in učinek dogodkov kaj boljši kot je pa tale prometna zmeda, ker Celovška je že brez tega "zabita", po EU zapori so pa kolone še na obvoznici do Bežigrada in še dlje. :o

Čari "prestolnice". Dobro da sem samo začasno tukaj (do penzije ;D), pol pa u bolji život ven iz mesta.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: February 14, 2008, 08:55:47 AM »
Na žalost sem odkrila še eno skupino "monopolistov", pa bi raje, da je ne bi.
Ko sem bila zdaj tri dni na poti, mi je mama pazila otroke in so ji predvčerajšnjim ponoči izpred mojega stanovanja ukradli avto!

Ubogo revo je skoraj kap zadela, mene pa tudi, ko me je klicala na pot.
Smo zadevo prijavili policiji, pa zavarovalnici... Postopki pač, ki so utečeni.

Sem pa po par razgovorih z raznimi ljudmi, med drugim tudi takimi, ki se s tem področjem ukvarjajo profesionalno, ugotovila, da je upanje, da bi policija našla avto in bi ga človek dobil nazaj, najverjetneje enako nič. Kar priznavajo tudi sami policisti.

So baje "gospodje" ki se s tem ukvarjajo seveda profesionalci, ki delajo zdaj že kar po naročilu (model, tip, barva...) ker tako baje razni ličarji pa kleparji, ki popravljajo karambolirane avtomobile najceneje pridejo do delov.

Bi človek kar znorel od jeze ali pa nemoči.

Kako se je rešila zadeva Nensi?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: February 14, 2008, 09:10:56 AM »
Tea

hvala za vprašanje, avta seveda niso našli, se pa ravno zdaj z zavarovalnico "hendlamo" koliko bodo vrnili. Upam da čimveč  ;D
Mislim da so pa tudi oni ena od skupin, ki verjetno še kdaj v tej rubriki pride v obravnavo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: February 14, 2008, 09:21:44 AM »
Tea

hvala za vprašanje, avta seveda niso našli, se pa ravno zdaj z zavarovalnico "hendlamo" koliko bodo vrnili. Upam da čimveč  ;D
Mislim da so pa tudi oni ena od skupin, ki verjetno še kdaj v tej rubriki pride v obravnavo.

Žal mi je.
Ja verjamem, da je tudi pri zavarovalnicah tako.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #20 on: September 05, 2008, 08:23:27 PM »
Tea

Žal mi je.
Ja verjamem, da je tudi pri zavarovalnicah tako.

Da malo poročam, kako se je vse skupaj odvilo:

- zavarovalnica je korektno plačala dokaj solidno povračilo (po pritižbi, ker so najprej ponudili manj), tako da so nas prijetno presenetili, sploh ker je vse skupaj trajalo "le" kaka dva meseca (baje bi lahko še več)

in zdaj najboljše  ::)

pred enim tednom nas je pa policija obvestila, da so našli avto  :o, tako da smo bili spet čisto v šoku
našli so ga doma pri nekom v garaži, na Primorskem, manjka pa motor, pa nekaj delov...

skratka pohvala policiji, da je avto našla, po povračilu škode tako ali tako zdaj pripada zavarovalnici, ki zadevo ureja po svoje

čim manj takih dogodkov vam želim  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #21 on: September 05, 2008, 10:58:54 PM »
No, vsaj ena pohvala za te naše monopoliste.  ::)

Lepo, da si je tako dobro uredilo, nensi. Super  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™