Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angeli - kdo je kdo

<< < (16/45) > >>

nensi:

--- Quote from: Darja on November 05, 2007, 05:18:08 PM ---Nensi ,tvoje poste je tako zanimivo brat ,da človek kar noter pade...hvala ti. :) ;)

--- End quote ---

--- Quote from: Princes on November 05, 2007, 05:28:05 PM ---Nensi, vse tvoje poste preberem, zato kar piši... prosim. 
Oglašam se samo, če vem kaj pišem, drugače pa samo berem..

--- End quote ---

Drage angel-čice

hvala vam, ker ste tako hvaležna publika, so pa vaši prispevki v drugih rubrikah prav tako zanimivi, tam pa jaz vglavnem bolj berem, pa sem pa tja kaj poskušam vprašat.

V branje bi vam toplo priporočala knjigo Camino igralke Shirley McLaine.
Saj ste jo verjetno že zdavnaj prebrale, jaz sem jo kljub temu, da je že dolgo "zakon", šele prav pred kratkim.
Sem jo začela prvič brati pred leti pa enostavno ni šlo, je očitno moral priti pravi čas za to.
Potrditev stvari o katerih sem brala v raznih drugih knjigah, nekaterih osebnih doživetij. Zares izjemna izkušnja.

Tea:
Prav ta knjiga Nensi me je pred leti spodbudila, da občasno mislim na to romarsko pot. No, letos je bilo skoraj že tik pred zdajci, ampak ...... no vedno kaj

Ampak mislim, da bo enkrat vseeno uspelo .... bi še katera šla? :)

sonck:
Dan,

jaz sem malo pobrskala po literaturi...od pisateljice Doreen Virtue, ki si nam jo predlagala nensi...nekaj knjig je tudi v slovenščini...nekaj jih bom naštela:

Nadangeli in vnebovzeti mojstri
Pogovori z angeli
Angelska terapija
Božje vodstvo
Angeli

in kar nekaj angelskih kart je na voljo - vendar v angleščini.

Ta teden imam namen skočiti v knjižnico, sem razmišljala kaj čem narest, ker vseh knjig na enkrat si ne morem in tudi nočem izposodit...tako, da mislim, da bom kar po občutku največ dve vzela za zečetek  ;)

Lp, S

nensi:

--- Quote from: Tea on November 06, 2007, 06:13:13 AM ---Prav ta knjiga Nensi me je pred leti spodbudila, da občasno mislim na to romarsko pot. No, letos je bilo skoraj že tik pred zdajci, ampak ...... no vedno kaj

Ampak mislim, da bo enkrat vseeno uspelo .... bi še katera šla? :)

--- End quote ---

Meni je ideja zaenkrat simpatična, vendar mislim da mora še malo "odležat", ko me bo pa kaj bolj konkretno povleklo ti pa sporočim, če ne boš že nazaj.

nensi:

--- Quote from: sonck on November 06, 2007, 09:07:44 AM ---Dan,

in kar nekaj angelskih kart je na voljo - vendar v angleščini.

Lp, S

--- End quote ---

Medtem so karte "Vodstvo boginj" tudi že v slovenščini.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version