Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angeli - kdo je kdo

<< < (18/45) > >>

nensi:
Angelska hierarhija (nadaljevanje)

Drugi red
Seraphims (Serafini)
Cherubims (Kerubini)
Thrones (Prestoli)

Skupne lastnosti drugega reda so naslednje:

- so angeli čiste ljubezni, modrosti, čuvarji
- vzdržujejo vibracijo ustvarjanja, razširjajo nepredstavjivo svetlobo
- čuvajo kozmos, vesolje
- delujejo na najvišjih astralnih nivojih
- energijo manifestirajo skozi čiste misli
- seznanjeni so z najglobljim znanjem in vedenjem "božanskega", notranjim delovanjem in manifestiranjem

Serafini

se v fizičnih svetovih tako hitro manifestirajo, da se pojavljajo kot bitja s 6 pari svetlečih kril in oči.
So varuhi različnih svetov v vesolju, angeli prenašalci ljubezni, svetlobe, zdravilnega ognja.

Prenašajo pozitivno energijo med angelskimi redi in fizičnim svetom.
So izredno žareče-svetleči, tako da direktnega pogleda nanje ne prenesejo niti Kerubini in Prestoli.

Pomagajo nam pri našem delu v humanitarne namene, pri delu povezanem s planetarnimi temami.

Ko jih kličemo lahko prižgemo belo svečko v čast Božanskemu principu in vijolično za angele Serafine.

Sem spadajo:
Mihael, Seraphiel, Gabriel, Metatron, Uriel, Nathanael, Chamuel, Satan (pred padcem)

Kerubini

so mladostni in se pojavljajo v podobi mladih otrok.
So angeli glasniki veselja, sreče in stvarjenja. Pojavljajo se, da nas spomnijo na lastno srečo, ter nam omogočijo manifestacijo le te.

Kerubini so do potankosti seznanjeni z vsem božanskim znanjem in znanostjo. Na zemljo so pogosto poslani z višjim namenom. Razsvetljujejo nižje angelske nivoje in so zanje glasniki božanske modrosti.

So varuhi zvezd, nebeškega znanja, luči.
Kreirajo in kanalizirajo božansko energijo. So varuhi galaksij in verskih templjev.

So izredno vpeti v pomoč človeštvu. So tudi prvi angeli, ki se omenjajo v Stari zavezi, v knjigi Geneze, kot varuhi Raja po izgonu Adama in Eve.

Pojejo hvalnice božanskemu principu in so zapisovalci božanskega reda.
Njihova telesa so krilati bik, orel ali sfinga s človeško ali levjo glavo.
Novodobne upodobitve jih prikazujejo kot baročne otročičke s krili.

Pokličemo jih, kadar želimo božansko pomoč, zaščito, pri iskanju znanja, modrosti.

Ko jih kličemo prižgemo belo svečko v čast Božanskemu principu in modro za Kerubine.

Sem spadajo Cherubiel, Gabriel, Ophaniel, Rafael, Uriel, Zophiel, Lucifer (pred padcem).

Prestoli

so angeli izjemne moči in gibanja, varuhi najvišjih moči in energij. Skrbijo za pretok teh energij med božanskim in kraljestvi.
So prinašalci pravice, zaščitniki planetov. So eni najmogočnejših služabnikov Božanskega izvora.

Izvajajo božanske sodbe in skrbijo za pravičnost. Ustvarjajo, kanalizirajo in zbirajo ter posredujejo prihajajoče in odhajajoče energije.
Žrtvam pošiljajo zdravilno energijo, nepravice in krivice obsijejo s svetlobo, tako da postanejo vidne in jih opazimo.

Ker so utelešenje in simbol božanske pravičnosti jih tudi imenujemo Prestoli. Pojavljajo se kot velika kolesa, prekrita z množico oči, žareča v svetlobi.

Pokličemo jih, če želimo pomoč pri razreševanju odnosov med skupinami in posamezniki, pri stabilizaciji kake situacije, za urejanje planetarnih energij in razmer.

Ko jih kličemo prižgemo belo svečko v čast Božanskemu principu in zeleno za Prestole.

Sem spadajo Bodiel, Jophiel, Zaphkiel, Oriphiel, Raziel.

Več o tretjem in četrtem redu pa naslednjič.

Mojzes:

--- Quote from: nensi on November 08, 2007, 06:11:48 PM ---Drugi red
Seraphims (Serafini)
Cherubims (Kerubini)
Thrones (Prestoli)

Skupne lastnosti drugega reda so naslednje:

- so angeli čiste ljubezni, modrosti, čuvarji
- vzdržujejo vibracijo ustvarjanja, razširjajo nepredstavjivo svetlobo
- čuvajo kozmos, vesolje
- delujejo na najvišjih astralnih nivojih
- energijo manifestirajo skozi čiste misli
- seznanjeni so z najglobljim znanjem in vedenjem "božanskega", notranjim delovanjem in manifestiranjem

Serafini
se v fizičnih svetovih tako hitro manifestirajo, da se pojavljajo kot bitja s 6 pari svetlečih kril in oči. So varuhi različnih svetov v vesolju, angeli prenašalci ljubezni, svetlobe, zdravilnega ognja.

Kerubini
so mladostni in se pojavljajo v podobi mladih otrok.
So angeli glasniki veselja, sreče in stvarjenja. Pojavljajo se, da nas spomnijo na lastno srečo, ter nam omogočijo manifestacijo le te.Kerubini so do potankosti seznanjeni z vsem božanskim znanjem in znanostjo. Na zemljo so pogosto poslani z višjim namenom. Razsvetljujejo nižje angelske nivoje in so zanje glasniki božanske modrosti.

Prestoli
so angeli izjemne moči in gibanja, varuhi najvišjih moči in energij. Skrbijo za pretok teh energij med božanskim in kraljestvi.So prinašalci pravice, zaščitniki planetov. So eni najmogočnejših služabnikov Božanskega izvora.
Izvajajo božanske sodbe in skrbijo za pravičnost. Ustvarjajo, kanalizirajo in zbirajo ter posredujejo prihajajoče in odhajajoče energije.
Žrtvam pošiljajo zdravilno energijo, nepravice in krivice obsijejo s svetlobo, tako da postanejo vidne in jih opazimo.
--- End quote ---
krasno  8)

nensi:
Hvala, me veseli da ti je všeč.  ;)

sonck:
juhuuuuuu

jaz sem pa dobila knjigo Pogovori z angeli, je bila edina od zgoraj naštetih frej v knjižnici (prejšnji teden je bilo vse zasedeno) ...tako, da nimam več dileme katero naj si izposodim  :D...me čaka, ker jo grem jutri dopoldan iskat, imajo 4 izvode, pa samo en je bil frej, tako, da sem jo rezervirala - komi čakam  ;)

Potiho pa tudi mislim, da so mi angelčki pokazali pot ker sem bila v dilemi katero od knjig naj si prvo izposodim - no pa so kar določili  :D ;)

Lep vikend vsem skupaj,

S

nensi:
Uživaj, ko boš brala, pa potem opazuj, če se bo kaj dogajalo, če boš delala z angeli.
Lep vikend, nensi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version