Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angeli - kdo je kdo

<< < (19/45) > >>

Sabina:
Tudi mene ste vzpodbudili k branju Sposodila sem si knjigo Camino in jo tudi prebrala. Zame, ki sem šele pred nekaj dnevi začela razmišljti o vsem tem, je bila skorajda nerazumljiva, vsaj tisti del o njenem bivanju v Lemuriji. Očitno še nisem na takem nivoju, da bi lahko razumela. No, kljub temu mi je bila knjiga všeč. Sedaj se bom lotila njene knjige Potovanje vase.
Vesela bom vseh vaših nasvetov glede knjig, ki jih je vredno prebrati!
Prav tako bi rada vedela kako izvem za ime svojega angela varuha.

Sabina

nensi:
Ime angela varuha lahko kanaliziraš, o tem kako, je v literaturi kar nekaj napisanega.
Jaz ga še vedno kličem kar "moj angel varuh", ime se mi ne zdi tako pomembno.
Najbolj pa itak deluje, če ga čimbolj iskreno od srca pokličeš in prosiš za pomoč.
Pa ne se mu pozabit zahvalit.
Pa ker smo zelo radovedni in radi beremo, kaj sporoči kako deluje. ;)

Nataša:
Zaupam vam osebno izkušnjo, ki sem jo doživela v času 6 mesečne nosečnosti z mojo prvo punčko.

Z možem sva se odpravljala od doma in ko sva šla po stopnicah navzol, se mi je torbica zapletla pod noge. Padla sem po teh stopnicah, kot sem bila dolga in široka naravnost na beton, direktno na trebuh.
Vendar še danes ne morem verjeti, da betona sploh nisem čutila. Pod mano je bilo vse tako mehko, kot bi mi nekdo s perjanico postlal. Začudena sem se pobrala brez ene praske in brez ene bolečine.
Posledice padce pa bi morale biti katastrofalne.

Angeli so ves čas z nami, ob nas. Trudijo in želijo si priti v stik z nami. Zato jih lahko prosimo vedno in kadarkoli.

Ritual ni pomemben, pomembno je, da se jih spomnimo. Za to ne potrebujemo nobene umetnosti, oni so z nami ves čas in kot sem že rekla si zelo želijo stika z nami. Saj zato so tu, Tudi oni imajo svojo nalogo, bolje slišano, poslanstvo.

Nensi, se popolnoma strinjam s teboj.

Mirno noč in naj vas angelčki čuvajo.

nensi:
Hvala Nataša za to izkušnjo, saj več ko o tem govorimo in izmenjujemo izkušnje, bolj to spodbuja vsakega od nas da o angelih razmišlja, tudi tisti, ki so do tega skeptični mogoče ugotovijo, da se jim je kdaj pa zgodilo že kaj podobnega in mogoče se kdo potem celo opogumi in pokliče angelčke.

Vemo pa, da ko to prvič storimo zavestno, po svoji lastni odločitvi in izbiri se nam življenje začne zares spreminjati, vanj vstopi angelska energija, prav posebna, subtilna, mehka, zdravilna za naše duše, ki so v tem času tako bombardirane z vsemi mogočlimi negativnostmi, stresom, prepiri, nervozo...

Bolj iskreno ko si želimo njihovo pomoč, bolj deluje. Nagovorimo jih pa lahko čisto po svoje, tako kot čutimo, saj to je tisto, kar prihaja iz našega srca in je tisto pravo.

nensi:

--- Quote from: Sabina on November 17, 2007, 07:01:39 AM ---Tudi mene ste vzpodbudili k branju Sposodila sem si knjigo Camino in jo tudi prebrala. ....
Vesela bom vseh vaših nasvetov glede knjig, ki jih je vredno prebrati!

Sabina

--- End quote ---

Osebno mi je zelo dala misliti tudi knjiga, ki sem jo prebrala pred par meseci:

Taisha Abelar: Prehod vračev

Energije, dimenzije, duhovnost, meditacija skozi njeno lastno izkušnjo. Noro, kaj vse nam je na razpolago, pa kako težko to sploh verjamemo, še manj pa dojamemo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version