Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angeli - kdo je kdo
Princes:
Prehod vračev sem prebrala tudi jaz, pa knjigo od Castanede Bitka za neznano. Resnično se odprejo neke nove dimenzije, do katerih so glavni akterji prišli z disciplino in vstrajnostjo in ob pomoči učiteljev.
Ko sem v nedeljo gledala film na Kanal A mi je bilo vse jasno, ko je bilo govora o spreminjanju pojavnih oblik, sporočilih duhov prednikov...
Tea:
Nensi, danes sem ponovno prebrala tole temo od začetka do konca. Že nekaj časa premišljujem o tem.
Najbrž veš, da mi je umrl mož. Po Andresovem nasvetu sem takrat kontaktirala Slavka Gorenca, ki je s pomočjo biokibernetike poslal dušo v 33 dimenzijo. Moram rečt da je bila sama "seansa" zame posebno doživetje, in tistega občutka ne bom nikoli pozabila.
Torej najbrž vsi vemo, da ljudje, ki umrejo nasilne smrti /mož je umrl v bolnišnici po operaciji, so ga tudi umetno oživljali itd... / težko najdejo svoj mir in tavajo zblojene okrog nas, da bi nas opozorile nase, pa "delajo" tudi kakšne neumnosti, ki nam znajo greniti življenje. Na tak način pač samo prosijo za pomoč.
Torej, sem poskrbela, da je duša odšla v miru. Slavko mi je čez nekaj dni sporočil, da je njegova duša postala Angel varuh.
Zdaj berem tvoj post, v katerem praviš, da se Angeli ne inkarnirajo več in ostanejo za vedno pač Angeli.
To bi bilo po astroloških merilih točno, kajti mož je imel Plutona v 12 hiši, torej je lahko zaključil inkarnacije v tem "našem sistemu" življenja. Poleg tega je tranzitni Pluton prišel v 4 hišo, kar pomeni, da se je vrnil v praizvor svoje duše.
To najbrž pomeni, da sem svojo karmo z njim do konca zaključila.
Kaj misliš ti?
Tea:
--- Quote from: Princes on November 21, 2007, 05:57:12 AM ---Prehod vračev sem prebrala tudi jaz, pa knjigo od Castanede Bitka za neznano. Resnično se odprejo neke nove dimenzije, do katerih so glavni akterji prišli z disciplino in vstrajnostjo in ob pomoči učiteljev.
Ko sem v nedeljo gledala film na Kanal A mi je bilo vse jasno, ko je bilo govora o spreminjanju pojavnih oblik, sporočilih duhov prednikov...
--- End quote ---
Castanedo sem brala tudi sama. Zanimive stvari, ki mislim, da so možne. Ne smemo pa pozabiti, da je dosegal ta stanja s pomočjo drog /koreninic in napitkov Vračev/.
Pravzaprav je vse ena Neptunska tema, ki bi nam jo lahko opisal tudi alkoholik v diliriju, ali pa nekdo, ki jemlje droge.
Se mi je postavilo vprašanje halucinacij ali tistega kar je možno. Kaj misliš ti Princes
nensi:
--- Quote from: Tea on December 05, 2007, 08:39:50 AM ---Nensi, danes sem ponovno prebrala tole temo od začetka do konca. Že nekaj časa premišljujem o tem.
Najbrž veš, da mi je umrl mož. Po Andresovem nasvetu sem takrat kontaktirala Slavka Gorenca, ki je s pomočjo biokibernetike poslal dušo v 33 dimenzijo. Moram rečt da je bila sama "seansa" zame posebno doživetje, in tistega občutka ne bom nikoli pozabila.
Torej najbrž vsi vemo, da ljudje, ki umrejo nasilne smrti /mož je umrl v bolnišnici po operaciji, so ga tudi umetno oživljali itd... / težko najdejo svoj mir in tavajo zblojene okrog nas, da bi nas opozorile nase, pa "delajo" tudi kakšne neumnosti, ki nam znajo greniti življenje. Na tak način pač samo prosijo za pomoč.
Torej, sem poskrbela, da je duša odšla v miru. Slavko mi je čez nekaj dni sporočil, da je njegova duša postala Angel varuh.
Zdaj berem tvoj post, v katerem praviš, da se Angeli ne inkarnirajo več in ostanejo za vedno pač Angeli.
To bi bilo po astroloških merilih točno, kajti mož je imel Plutona v 12 hiši, torej je lahko zaključil inkarnacije v tem "našem sistemu" življenja. Poleg tega je tranzitni Pluton prišel v 4 hišo, kar pomeni, da se je vrnil v praizvor svoje duše.
To najbrž pomeni, da sem svojo karmo z njim do konca zaključila.
Kaj misliš ti?
--- End quote ---
Tea
tvoja razmišljanja in vprašanja so zelo kvalitetna in zanimiva, tole je kompleksno in delikatno za odgovarjat.
Tvoja razlaga in razmišljanje ter tvoje perfektno poznavanje in razumevanje astrologije vodita ob tej predpostavki do takega zaključka, kot si ga napisala.
Meni je dati ti konkreten odgovor težko, se mi zdi da bi bil odgovor ob vsej širini in globini tematike preveč banalen.
Tvoje vprašanje v globini občutim zelo zavezujoče, odgovor tebi osebno zelo pomemben v tem trenutku, zato se moram tukaj v tvoje in svoje dobro izogniti konkretnemu odgovoru, ker ga ni.
Ja. Ne?
To je tako suhoparno. Zavajajoče. Zavezujoče. Odrešujoče.
Besede nimajo dostopa do resnice.
Izgovorjene besede niso več resnica.
Resnica je brez besed.
Jaz vem, ti veš = čutiš.
To kar čutiš je resnica.
Če izgovoriš, to tolmači ego, zavest... se potvori, predrugači.
Jezik je dualnost: +/-. To pa ni več resnica.
Resnica je eno.
Lahko pa neobvezujoče razmišljava skupaj, pa ostali ki jih to zanima in o tej tematiki veliko vedo z nama, vsak s svojim znanjem prispeva delček v mozaik.
Potem se bomo izločili iz zgodbe, jo pogledali neobremenjeno "od zgoraj", slika ki bo stkana pod nami bo vsakemu dala svoj odgovor.
Meni se ob razmišljanju o tem kar si napisala pojavljajo razna vprašanja.
Zakaj 33 dimenzija, zakaj tja? Koliko je dimenzij in kaj predstavlja katera od njih?
V razni literaturi so razni podatki o dimenzijah: +7/-7, +12/-12...
Jaz sem se premalo ubadala s tem, da bi tukaj upala reči kaj več, mogoče veš ti ali kdo drug?
Razmišljanje ki je meni blizu je, da gre po smrti duša v svet/dimenzijo, ki je zanjo primerna, tja jo "odpelje" svetloba. Duša to svetlobo vidi, ker je pripravljena nanjo, če bi hotela iti "previsoko/prenizko" tja ne bi mogla, ker bi bilo presvetlo, pretemno, zanjo neprimerno.
Če si dobila podatek da je njegova duša postala Angel varuh je to na podlagi dogajanja ki se je odvijalo med vašo seanso, znanj in razumevanj, ki jih ima g. Gorenc in jih jaz ne poznam. Mogoče nam poveš kaj več, kar bo pomagalo dalje v razmišljanju.
Kar pa je meni znanega o angelih, nastanku, utelešenjih se pa lahko na kratko povzame nekako takole:
- božansko/bog/enost/stvarnik je ustvaril angele, nadangele
- so povezani s svojim izvorom, so v svetu enosti
- so nesmrtni, kar ne pomeni tudi večni, njihov obstoj je odvisen od božje volje
- v kritičnih situacijah se lahko za kratek čas materializirajo, nam tako postanejo vidni
- lahko zapustijo enost in se inkarnirajo kot fizične osebe, potem niso več angeli
- nikoli ne preživijo cele inkarnacije v obliki fizičnega telesa, saj so v stalnem zavedanju enosti, ko "gredo" nazaj med angele se ne inkarnirajo več in ostanejo angeli
- posamezniki, ki so bili nekoč inkarnirani in so se naučili lekcije, izničili vse/večino svojih negativnih karm in izpolnili svoj božanski načrt lahko postanejo vnebovzeti mojstri, oni ne potrebujejo več utelesitve, vrnili so se v duhovno razsežnost ter preko "medijev/kanalov" pomagajo človeštvu
- vnebovzeti mojstri so se tako prečistili, da so frekvence njihovih fizičnih teles tako dvignile, da na fizični ravni ne morejo več obstajati, zato se njihovo fizično telo razblini in ne umrejo "običajne" smrti
- vnebovzeti mojstri: Saint Germain, Jezus, Mojzes, Marija, Yogananda...
Lahko da je v postopku in seansi pri tvojem možu tudi prišlo do takega očiščenja in zato odgovor, ki ti ga je dal g. Gorenc.
Mogoče si z njim zaključila le zemeljsko karmo, kakšne so pa povezave in karme drugje, bomo pa verjetno vedeli šele, ko pridemo tja.
Potem bomo pa zanamcem na forumu "suflirali" pa pamet solili.
Toliko jaz, zdaj pa še ostali.
Andres:
Kot pomnimo nas je letos zapustil Hišnik in v času, ko je ležal v bolnici sem tudi sam opozoril, da ima lego postelje na nepravem, torej destruktivnem mestu. In Gorenc, ki ima dolgoletno prakso z dušami, meritvami, ter čišlenjem le teh pravi, da vsaka oseba, ki umre na smrtni coni s seboj odnese vrednost lokacije kjer je umrl. Ker je smtnih con več kot življenskih ni čudno, da je na takem mestu umrl tudi Hišnik. Moram pa priznati, da so dimenzije ki jih navaja Gorenc zapisane številčno, vendar nimamo realnega dokaza, da se govori konkretno o 33. ali 12. dimenziji. Brez dvoma pa gre za dimenzije, ki so nam kot takim zemljanom neznane. Kakor koli, brez dvoma govorimo o nam neznanim dimenzijam, ravno angeli pa v eni od teh tudi so. Morebiti bi bil čas, da se ponovno izmeri Hišnika, ki brez dvoma na nas tule vpliv še ima.
Tea. Nisem vedel, da se astrologija pogljablja tudi v hiše in planete in s tem možne zadnje prve ali srednje inkarnacije.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version