9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hahahahahahaahhaDa ne bodo nove poplave. Jaz pa nekako devic ne morem (zankrat žensk).
meni so device se kar ok, tezko pa zivim z ovni, tehtnicami in dvojcki. Pa eno sosolko, ki je se danes ne morem videt je strelec, ceprav je pa ena izmed mojih najboljskih prijateljic strelec.
ja, vem Ampak ce povzamem s kom se najveckrat "primem" so zgoraj nasteti med top 3 finaliste Pa naj imajo ne vem kako postavljene planete in vse kar zraven pase.
Kadar je prava luna, jih je prav z lahkoto prenašat
Uboscki Moj tatii je Rak z Ovensko Luno. Je zelo priden. Kar me moti pri Rakih je npr obcutljivost, kar mi je vsec: smisel za umetnost.
Quote from: Tea on November 08, 2007, 01:19:20 PMKadar je prava luna, jih je prav z lahkoto prenašat To je res. Bo pa v prihodnjih mesecih težko z Rakci. Nabavite jim robčke pa prisilne jopiče.
Quote from: Azra on November 08, 2007, 08:45:40 PMUboscki Moj tatii je Rak z Ovensko Luno. Je zelo priden. Kar me moti pri Rakih je npr obcutljivost, kar mi je vsec: smisel za umetnost.Jejhata Azra, pa saj si ti sama Rak v AS. Vedno je fajn če preberemo še za naš ascendent, oz. podznak, in še znamenje Lune. To dvoje nas poleg Sonca potem šele okarakterizira.