Author Topic: Lev  (Read 29106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Lev
« Reply #30 on: September 14, 2010, 06:52:36 PM »

Sem malo preučevala karte oseb z ASC :Le.
Fiksno znamenje, kjer osebe res težko spreminjajo pogled na življenje in v tej naglici sprememb, ki se nam dogajajo, je to za njih pravzaprav zelo boleče.
Lahko bi rekla, da človek tudi na stara leta ostane z istimi pogledi na življenje, ki jih je imel kot mlad.

Ima kdo podobne izkušnje z ASC :Le?

Sicer se ne spoznam na astrologijo, imam pa svakinjo ki ima AC v  :Le ,  :So :ko. Kakšna se mi zdi? Zabetonirana, npr: banalne stvari: prisega samo na znamko BMW, tašče ne mara, in tega ne misli spremeniti. Očeta bo vedno hvalila, ne glede na karkoli, tudi če bi naredil kakšno strašno stvar, bi ga zagovarjala.  Je pa tudi zelo neprilagodljiva, odklonska do vsega novega.

Verjetno ima to veze še s čim drugim v njeni natalni karti. Hkrati pa jo tako vidim jaz, nekdo drug mogoče drugače...

Lp

že iz lastnih izkušenj ( ASC  :Le ) lahko rečem, da to ni res. Drugače pa ASC govori bolj o človekovemu videzu in pristopu k svetu, torej kako oseba vstopa v zunanji svet...kakšno se oseba kaže navzven, drugim. Dostikrat nam tisto, kar smo po ASC drugi prisodijo za sončno znamenje. Ko pa osebo bolj spoznamo, spoznamo tiste drugačne nianse osebe, ki jih nosi bolj ali manj globlje. Torej ASC je bolj naša maska.  ;)

Kako je s fleksibilnostjo ali rigidnostjo posamezne osebe, pa lahko vidimo le iz celotne karte, ne samo iz ASC.

Kaj boš npr. rekla za osebo, ki ima vse glavne oz. osebne planete v  :dv , samo ASC v  :Le ...misliš, da bo to oseba, ki nikoli ne bo spremenila svojega mnenja ?   ;)
« Last Edit: September 14, 2010, 06:54:29 PM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: September 14, 2010, 07:14:47 PM »
Seveda je potrebno gledati celo karto, vsekakor. Pa vseeno sem mnenja, da ASC lev težje spremeni pogled na svet, saj v končni fazi skozi ASC gledamo življenje, kot skozi očala in ASC :Le  pač trmasto vztraja pri tem svojem pogledu :)
Asc nam na nek način obarva celo karto, tako da tudi nekdo, ki ima vse planete v  :dv,igra  :Le kar pomembno vlogo in obratno-verjamem, da nekdo, ki ima polno planetov v  :Le in ASC v :dv, se zopet drugače odraža, pri fleksibilnosti igra pomembno vlogo tudi  :Me pa aspekti nanj,aspekti na ASC itd itd
Govorila sem izključno o očalah skozi katera ta ASC :Le gleda na življenje.
Vse ostalo kako oseba izgleda fizično pa se nisem niti dotaknila. Kar jih jaz poznam imajo prečudovite lasje in seveda ogromno ponosa, poglej si se takoj oglasila ;) ang: :-* ang:
Nisem imela nič osebnega v mislih, ima moja hči ASC :Le in je prečudovito bitje, je na splošno zelo fleksibilna, je pa res, da zelo trmasto vztraja pri svojem mnenju, ki ga zelo težko spremeni, ali pa vsaj zelo težko prizna, da je zmotno.Prisotnega je ogromo ponosa.
Postavitev ASC DSC IC MC v fiksnih znamenjih pač kaže na večjo zafiksiranost in težje premikanje.
Pa seveda sem pozabila omeniti, da veliko vlogo igrajo tudi sama znamenja-ali so bolj prisotna fiksna ali spremenljiva....

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Orange

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: September 14, 2010, 08:18:11 PM »
Verjetno je vse skupaj res odvisno od marsičesa.

Če bi človek gledal moje  :So v  :de, bi rekel, da to  :So ne more biti močno. Če pa bi potem pogledal še, da imam  :Ma :Sk  :sek  :So, pa to pomaga mojemu  :So. In ker je poleg  :Ma še  :U, pomeni, da tadva prinašata ideje: kdo pravi, da se to tko dela? To se lahko dela tudi drugače.  :de dela isto kot stara mama, nič drugače kot 100 let nazaj, tadva pa pravita drugače. In če si jst upam misliti drugače, je to zaradi  :Ma in  :U, in ne zaradi  :de.

Tako da je res treba vse pogledat, najverjetneje  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: September 14, 2010, 08:57:16 PM »

Fiksno znamenje, kjer osebe res težko spreminjajo pogled na življenje in v tej naglici sprememb, ki se nam dogajajo, je to za njih pravzaprav zelo boleče.
Lahko bi rekla, da človek tudi na stara leta ostane z istimi pogledi na življenje, ki jih je imel kot mlad.

Tega ne bi pripisala Levu. Je fiksno že res, je pa tudi ognjeno. Ognji so pa ponavadi pionirji če že takole posplošujemo.

Glede pogleda na življenje pa 3 in 9  :Me  :J
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: September 14, 2010, 09:01:21 PM »

Tega ne bi pripisala Levu. Je fiksno že res, je pa tudi ognjeno. Ognji so pa ponavadi pionirji če že takole posplošujemo.

Glede pogleda na življenje pa 3 in 9  :Me  :J

Sem eden tistih, ki ima lev v asc in se ne najdem notri v tvojem opisu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: September 14, 2010, 09:22:32 PM »
Tudi jaz nikakor. Bi prej rekla, da je to opis osebe, ki ima veliko v zemeljskih in tudi drugih fiksnih znamenjih
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #36 on: September 15, 2010, 09:04:04 AM »
Hvala Levčki za vaše odgovore ang: :-* ang:
Bi bilo pa zanimivo slišati kako vas drugi vidijo,saj tudi to je ASC ;)
Strinjam pa se,da bi lahko sedaj zašli v preveč posploševanje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: September 15, 2010, 09:06:12 AM »

Saj to je Sanjalka. Ni nujno da kar drugi vidijo, to tudi dejansko je ;)
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #38 on: September 15, 2010, 09:09:14 AM »

Saj to je Sanjalka. Ni nujno da kar drugi vidijo, to tudi dejansko je ;)

Seveda, saj to je le maska ;)
Pa pri levčkih je meni prav lepa, saj kar žarijo :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: September 15, 2010, 09:18:05 AM »
Moj sin je AC lev pa se luna v levu, sicer je sele dve leti, ampak je totalen glumac.
Prizge kamero se gleda notri in igra,deklamira...:D
Je pa on kralj in ce se z njim tako obnasamo je njegovo velicanstvo zadovoljno :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: September 15, 2010, 09:20:36 AM »
Moj sin je AC lev pa se luna v levu, sicer je sele dve leti, ampak je totalen glumac.
Prizge kamero se gleda notri in igra,deklamira...:D
Je pa on kralj in ce se z njim tako obnasamo je njegovo velicanstvo zadovoljno :D

Hehe, poglej našo Da... človek jo mora občudovat  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #41 on: September 15, 2010, 09:21:55 AM »
Tudi moja hči ima ASC  :Le in  :Lu :Le in  :Ma :Le in seveda da kar žari in zelo rada nastopa in če je vse po njeno, je to prav kraljica- bog ne daj, da ni, potem pa imamo hrumenje  :Le ;D :D ;D
Moram pa reči, da je zelo pravičen  :Le, tako da tudi njeno   :Le hrumenje je dostikrat upravičeno ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 15, 2010, 09:25:57 AM »
Tea Da...???

Sanjalka pravicen je pa res, vcasih mam dost pa recem pa kaj zdaj spet nergas, pa ko mi potem skozi solze pove kaj, cist razumem da to pa res ni prav.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: September 15, 2010, 09:32:42 AM »
Tea Da...???

Sanjalka pravicen je pa res, vcasih mam dost pa recem pa kaj zdaj spet nergas, pa ko mi potem skozi solze pove kaj, cist razumem da to pa res ni prav.

s tečaja
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: September 15, 2010, 10:21:20 AM »
Tea Da...???

s tečaja

Mater sem blond, šele zdaj sem zaštekala koga misliš  :D ???

Moja astro karta