Author Topic: Lev  (Read 29102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Lev
« Reply #60 on: November 04, 2010, 02:59:20 AM »
Pepelke ne bom brisal iz foruma, saj potem bi pobrisal tudi njene poste, kar utegne narediti zmedo v tistih temah kamor je Pepelka tudi pisala.
Sicer pa si s tem zgornjim postom tudi o svojem sexu napisala. In tako je tudi prav.   

Mimogrede.  Papir imaš za sekretom. Manj kot cel listek menim.  Kje pa je preostali del?

Andres

Pepelka ni nič pisala , tako kot je napisala Tejka.
O sexu bi se dalo pa kar precej napisat :) poleg  :Ve:Le, še  :vo 7. in 8. hiša :) pa dispozitor v  :st v 5h... Bom vesela tvoje interpretacije, ko objavim karto :) aja... :Lu je v  :B , še ena informacija.

Aha, papir, če malo pomislim, je bil vedno na stojalu desno od wc-ja, zdej je pa na pralnem stroju-pred, pa kar cela rolca...če bi bilo dovolj prostora, bi bile dve :)

Pepelko sem tačas pobrisal, torej gremo naprej.    Moja seksualna interpretacija bo verjetno za silo, ne bo pa bržkone za javnost. :)
Ah, stojala in papir. Sem napisal, da imaš nek košček papirja okoli sekreta in ne da si šparaj cele role za tiste čase ko ni nikogar ob tebi. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #61 on: November 24, 2010, 08:52:56 PM »
Eno laično vprašanje.
Bi mi lakho nekdo opisal, kakšne so značilnosti človeka z venero v levu (v 11. hiši)?
Vem, da je potrebno videti vse aspekte, ampak vseeno me zanima, kaj bi mi na splošno svetovali, ker namreč imam poslovno partnerico (delava v timu) s to postavitvijo..., ta venera v levu se mi non stop prikazuje oz. oglaša v glavi in to si zdaj razlagam tako, da mi hoče ta podatek na vsak način nekaj povedat.
Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #62 on: November 24, 2010, 08:56:30 PM »
Aja, pa ta venera nima nobenih negativnih aspektov... oz. z mojim laičnim očesom - so same zelene in modre črte od nje.  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: November 25, 2010, 07:07:41 AM »
Eno laično vprašanje.
Bi mi lakho nekdo opisal, kakšne so značilnosti človeka z venero v levu (v 11. hiši)?
Vem, da je potrebno videti vse aspekte, ampak vseeno me zanima, kaj bi mi na splošno svetovali, ker namreč imam poslovno partnerico (delava v timu) s to postavitvijo..., ta venera v levu se mi non stop prikazuje oz. oglaša v glavi in to si zdaj razlagam tako, da mi hoče ta podatek na vsak način nekaj povedat.
Hvala!  :-*

Pika, te splošne stvari, kot je planet v enem znamenju, najdeš pa res vsepovsod na netu, ali v kakšni knjigi.

Če nimamo celotne karte, sploh ne moremo napisat kakšna je ta oseba, ker to bi bilo tako, kot bi opisovali ciganski golaž in spraševali samo o koščku krompirja, ki je med vsemi sestavinami.

Sicer pa imamo Leva opisanega tudi tukaj, preberi in bo zelo podobno. Venera so namreč naše vrednote, torej človek ceni te kvalitete....

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: February 05, 2014, 10:38:01 AM »
Hehe, me je firbec matral, kakšne so karakteristike Leva, ker je moj po ASC lev.

Tole še kako štima:

Predvsem Leve krasi dostojanstveno in pokončno držanje in lahek korak. Imajo veliko, močno in športno telo in široka ramena. Glava je večja, kvadratne oblike, nos je opazen. Oči so ponavadi večje, pogled pa vpliven, vendar je izraz telesa nedoločen. Ponavadi imajo dvojno brado, podočnjake in široko zgornjo ustnico. Krasijo ga lepi močni lasje, ponavadi skodrani.

Vendar pa je bil rojen z zajčjo ustnico. Kje bi se lahko to odražalo v karti?

Ali bi to bil kakšen  :kv z ASC, ali  :So kot vladarjem karte in ASC? Bi bilo vključeno kaj drugega?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: February 05, 2014, 12:58:12 PM »
Je sicer več možnosti, prva ki mi pade na pamet, glede da nimamo vse karte je Sonce Venera Ac aspekti
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #66 on: February 05, 2014, 01:09:37 PM »
Evo:

9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #67 on: February 05, 2014, 01:10:08 PM »
si pa imela prav tudi relacija  :So,  :Ve in ASC.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: February 05, 2014, 01:40:48 PM »
si pa imela prav tudi relacija  :So,  :Ve in ASC.

in seveda še zraven ta kvadrat na Mars, čeprav širok.
Svoje doda še Merkur in še kaj .... ja je kar razvidno
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: February 05, 2014, 01:43:19 PM »
Hvala, Tea.

Sem nekako vedela, da bi znal kak  :kv pokvarit celotno sliko. Je pa sedaj zelo malo vidno, ker je bil operiran že parkrat in se skorajda nič ne opazi, da je karkoli bilo.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #70 on: February 06, 2014, 02:13:16 AM »
Hehe, me je firbec matral, kakšne so karakteristike Leva, ker je moj po ASC lev.

Tole še kako štima:

Predvsem Leve krasi dostojanstveno in pokončno držanje in lahek korak. Imajo veliko, močno in športno telo in široka ramena. Glava je večja, kvadratne oblike, nos je opazen. Oči so ponavadi večje, pogled pa vpliven, vendar je izraz telesa nedoločen. Ponavadi imajo dvojno brado, podočnjake in široko zgornjo ustnico. Krasijo ga lepi močni lasje, ponavadi skodrani.

Vendar pa je bil rojen z zajčjo ustnico. Kje bi se lahko to odražalo v karti?

Ali bi to bil kakšen  :kv z ASC, ali  :So kot vladarjem karte in ASC? Bi bilo vključeno kaj drugega?

Tole mimo mene ni moglo iti.  Enega takega, oziroma podobnega leva si nekoč že imela ob sebi, mogoče tudi na sebi, vendar lev se od leva razlikuje, zato tisti na sliki nima zajčje ustnice o kateri ti toliko misliš.   https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/550774_10151031418439884_697760973_n.jpg

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: February 06, 2014, 08:21:22 AM »

Poznam nekoga z MC v  :Le.
Očitno je poziral temu, ki je napisal ta tekst, in ravno takrat imel slučajno podočnjake.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: February 06, 2014, 09:20:28 AM »
Hehe Andres,

ja, sem imela takega leva že ob sebi  ;D

Čakam, kdaj bo spet kaj prišel naokoli  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: February 06, 2014, 09:33:25 AM »
Moj sine je AC lev pa še luna v levu. Ima res velike oči, dvoja brada se mu že zdaj kaže  :D Kvadratastega obraza nima,je pa totalen "nastopač"  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #74 on: February 06, 2014, 10:38:17 AM »
Moj sine je AC lev pa še luna v levu. Ima res velike oči, dvoja brada se mu že zdaj kaže  :D Kvadratastega obraza nima,je pa totalen "nastopač"  ;D

A ti pišeš o moji hčeri :o
Se podpišem pod zgoraj napisano :)
Moja ima še  :Ma:Le :kon :Lu :Le :kon asc  :Le ;D
Zna biti na trenutke prava drama queen ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.