Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Devica
Amfitrita:
--- Quote from: taja6 on December 09, 2007, 03:17:54 PM ---veliko ti že pove tvoj sonček v konjunkciji z merkurjem ;) :D
pozdravček, se še beremo :D
--- End quote ---
zdaj pa si pritegnila mojo pozornost.... uf, komaj čakam, da se beremo ...
hvala in pozdravček nazaj :-*
Nena:
Ojla, vidim, da nas je kar nekaj devičk tukaj;)
Hmmm, čeprav se na nek način branim moram priznati, da imam tudi sama kar nekaj "kvalitet" device, ki so opisane. Predvsem to, ko sem bila na vodilnem mestu, mi to nikakor ni ležalo in sem bila res zanič "šefica". To delo sem raje opustila in ga zamenjala za delo, kjer odgovarjam zase in za svoje delo. V to verjamem, da bo opravljeno tako ali še boljše kot se od mene pričakuje.
Kar se pospravljanja tiče nimam ravno občutka, da sem nek fanatik na tem področju. Moram imeti navdih, da se tega lotim. Moji prijatelji sicer pravijo, da imam vedno pospravljeno...sicer pa verjetno drži, da imamo drugačen pogled na "imeti pospravljeno". Meni to pomeni imeti vse poštimano v nulo, njim pa verjetno že to, da stvari ne ležijo nametane vsepovprek.
Kar pa se tiče zdravja in zdravil, pa padem na celi črti. Tukaj pa sem daleč od tipične device. Pri meni nikoli ne nejdeš nobenih tablet, niti aspirina nimam. Tudi za svoje zdravje in telo bi lahko malce bolje skrbela...Morda ima vodnar v ascendentu kaj prste vmes..ampak na to se ne spoznam ravno najbolje...Vem samo še to, da imam luno v škorpijonu, kar mi tudi ne pove kaj dosti...
Kakorkoli že...nekaj devičke vendarle je v meni, čeprav sem vedno govorila, da zvezde mi pa že ne bodo krojile življenja.. :-\
Tea:
Živjo Nena, po dolgem času ;D
No ja, zvezdice namigujejo .... sicer pa imamo lep pregovor: Človek obrača, Bog obrne
Azra:
Je zaloga in jemanje tablet tipicno za Device? Namrec, jaz imam pravo malo lekarno. Vsak dan jem "vitamine". ::)
taja6:
--- Quote from: Azra on December 16, 2007, 01:33:49 PM ---Je zaloga in jemanje tablet tipicno za Device? Namrec, jaz imam pravo malo lekarno. Vsak dan jem "vitamine". ::)
--- End quote ---
jaz sem dokaj netipična devica kar se tega tiče...sicer je res, da na vse pomislim in da če bi npr. na potovanje jemala zraven zdravniške pripomočke, sigurno ne bi na nič pozabila ;D ker sama tega sploh ne uživam, potrebujem in sem vedno prepričana, da se mi nič ne bo zgodilo, se s tem ne ukvarjam :D vem pa ponavadi, kaj se za kaj uporablja...to je pa že deviško ;D je pa res, da me zdrava prehrana, naravno zdravljenje, zelišča zelo zanimajo :D
tudi to je res, da če bom šla prelistati kakšno zdravniško revijo, bom imela simptome za vse bolezni , ki so notri navedene ;D zato tega niti prelistam ne več ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version