Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Devica

<< < (13/24) > >>

taja6:

--- Quote from: Tea on December 17, 2007, 06:54:18 AM ---
--- Quote from: taja6 on December 16, 2007, 02:51:47 PM ---
--- Quote from: Azra on December 16, 2007, 01:33:49 PM ---Je zaloga in jemanje tablet tipicno za Device? Namrec, jaz imam pravo malo lekarno. Vsak dan jem "vitamine".  ::)

--- End quote ---

jaz sem dokaj netipična devica kar se tega tiče...sicer je res, da na vse pomislim in da če bi npr. na potovanje jemala zraven zdravniške pripomočke, sigurno ne bi na nič pozabila  ;D ker sama tega sploh ne uživam, potrebujem in sem vedno prepričana, da se mi nič ne bo zgodilo, se s tem ne ukvarjam  :D vem pa ponavadi, kaj se za kaj uporablja...to je pa že deviško  ;D je pa res, da me zdrava prehrana, naravno zdravljenje, zelišča zelo zanimajo :D

tudi to je res, da če bom šla prelistati kakšno zdravniško revijo, bom imela simptome za vse bolezni , ki so notri navedene  ;D zato tega niti prelistam ne več  ;D

--- End quote ---

Kako lepo si rekla Taja.

Uran /vladar 6/ je v konjunkciji z Merkurjem /pomislim na vse/, ki je tudi naravni vladar 6 hiše /DEVICE/. Torej je tvoj odnos do bolezni, zdravil in zdravja precej nenavaden.
Sicer pa tisto tehtanje /če bi slučajno rabila, pa vendar ne rabim/ tipično za tvojo postavitev.

--- End quote ---

;Duf madonca 100% verjamem v astrologijo, a vedno znova sem prijetno presenečena  ;D Tea, hvala ti za tvoj komentar...mi je pa prišlo na misel še eno vprašanje, kje bi se to videlo v karti, namreč to , da imam " nenormalno " visok prag bolečine; lahko me režejo, secirajo, jaz ne bom hotela nič za omrtvičenje in ne bom niti pisnila....potem sem se včasih vprašala, zakaj  ::)  :) zlepa me kaj ne zaboli, ko se udarim- da bi se mi modrica naredila- uf to bi bil dogodek leta zame  ;D

Tea:
Uran je precej neobčutljiv za bolečino, Pluton zraven pa v njej uživa  ;D

taja6:

--- Quote from: Tea on December 19, 2007, 07:20:09 AM ---Uran je precej neobčutljiv za bolečino, Pluton zraven pa v njej uživa  ;D

--- End quote ---
prava mala mazohitka torej  ;D

Tea:
Kaj pa sado-mazo  ;D ;D ;D ;D ;)

taja6:

--- Quote from: Tea on December 19, 2007, 09:39:12 AM ---Kaj pa sado-mazo  ;D ;D ;D ;D ;)

--- End quote ---

je napisala škorpijonka...ti že veš  ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version