Author Topic: kavina usedlina  (Read 117757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: kavina usedlina
« Reply #300 on: July 27, 2007, 11:50:38 PM »
Tea, si se le opogumla! ;D Z veseljem ti dešifriram njeno vsebino ;)

Na podstvku imaš lepega raka, gledano iz ptičje persepktive! Pomeni potovanje, ki bo res lepo! Vidim da bo en dan zelo lep in ga boš tako tudi preživela! Sicer pa se želja izpolni, saj imaš lepo sklenjen obroč!

V šalčki pa se ti v bistvo še nekatere stvari vlečejo, a vidim da gre ena stvar v prihodnosti "vun", kot vulkanček iz tebe in se reši! Vidim, da se rešiš nevšečnosti, pri tem pa ti stoji v prihodnosti mlajša oseba! Vidim sicer, da ti moška oseba nekaj predlaga, ti nakazuje pot, a se pazi, saj nekaj skriva. Je pa to povezano s preteklostjo in bremenom, ki ga vlečeš!!! In kot sem dejal se rešiš tega oz. gre stvar vun, a bo kljub temu pri tem nekaj nevšečnosti in živčnosti!

Čakajo te pa prav lepi dogodki in harmonija, saj imaš na dnu metulja z belimi krili. >Vidim, da boš s to razbremenitvijo čutila ponovno veselje in harmonijo. Preveč imaš stvari za zdaj, a se bo rešilo! A vse ob pravem času! ;)

Vidim pa tudi svečanosti in veliko veselje, saj imaš izrisano nosečo žensko. Vidim nosečnost ženske osebe in otroka. In tudi ta novica bo zate zelo vesela, saj je v bližini metulja! Bodo pa kljub temu sitnosti, pritoževanje in razočaranje starejše ženske osebe zaradi glavobola in bolečin v okolici glave! Opozoril pa bi te glede pljuč, saj imaš izrisana pljuča, ki ne pomeni bolezen, marveč opozorilo. Tako, da če kadiš, zmanjšaj dozo! ;)

Na dnu pa imaš izrisan zelo redek simbol-- drevo življenja! :) Če "obrneva" dno šalčke, lahko vidiva veliko in bogato drevo. Vidim, da te čaka lepo in dokaj bogato življenje. Zdravje ti bo služilo, prav tako ti na stara obljublja cekine in blagostanje. Čaka še te torej lepa bodočnost in veliko lepega!

Še prej pa boš morala prehoditi to gužvo sedaj in popaziti na pljuča! Sicer pa zelo lepa šalčka!

« Last Edit: July 28, 2007, 12:05:38 AM by Patrik »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #301 on: July 28, 2007, 07:50:05 AM »
Uh Patrik.  ;D  :o Najlepša hvala za tole interpretacijo in tvoj trud. Zelo zadovoljna ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #302 on: July 28, 2007, 12:01:08 PM »

Tea, me veseli da sem ti ugodil! :) Res si imela lepo šalčko iz katere se je super vse vidlo! Najlepše pa je res drevo na dnu! :) Ti mi v glavnem samo uživaj na potovanju, ki ti pristoji. Res si oddahni!!! ;D

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #303 on: July 28, 2007, 12:07:23 PM »
Patrik, za koliko časa velja tvoja napoved? Mene namreč zanima, če sem že prišla na drugi breg. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #304 on: July 28, 2007, 12:16:17 PM »
V bistvo se v kavi težko določi, kdaj točno se kaj izpolni. Izjeme so tule le števila, ki ti lahko povedo čez koliko mesecev, tednov. Take stvari se lahko izpolnijo tudi v teku poleta ali leta! V glavnem, most imaš in pot tudi! Malo še bo treba počakati! :D ;)

Napovedi pa veljajo in tu kava ni izjema. Nikoli se ti ne spremeni "usoda" v kavi. To boš pa že vidla, ko boš prehodila in prebila to pot! :) :)

lp
« Last Edit: July 28, 2007, 12:19:45 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #305 on: July 28, 2007, 12:32:10 PM »
Šment, jaz sem pa upala, da lahko spet eno obrnem.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #306 on: July 28, 2007, 12:42:18 PM »
 ;D ;D Ti kar lepo obrni in pazi, da boš mela dosti- veliko zosa! :) Sicer bo spet sama živčkarija notri! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: July 28, 2007, 12:48:36 PM »
;D ;D Ti kar lepo obrni in pazi, da boš mela dosti- veliko zosa! :) Sicer bo spet sama živčkarija notri! :)
Ok, se bom potrudila, da ne bo nobene nervoze. Itak je vreme zdaj bolj ugodno. Sonce sije in nobenega vetra ni.  :D
Se torej naslikam tukaj s popoldansko kavico. ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #308 on: July 28, 2007, 12:50:46 PM »

Fajn, bom mel kaj za delati! :D :D Ti samo poslikaj pa se vidiva s šalčko!

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #309 on: July 28, 2007, 06:47:44 PM »
Evo, moja popoldanska kavica je tukaj in delo zate tudi, Patrik. ;D

www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #310 on: July 28, 2007, 09:40:38 PM »
Tako, Reginca pa sem tu! ;) Sorry, da sem tak pozen, malo se mi je vse skupaj zavleklo! ::)

Kot prvo se bova ozrla na podstavek, ki tokrat zrcali tvoj hobi, tvoje želje. Na desni polovici podstavka lahko vidiva lunin krajec, ki se debeli in zvezdo ( piko na sredi), kar na splošno simbolizira tujino in tuje kraje! V bistvo je prizor postvaljen v globus, ki ga obdaja črni zos. Lahko vidiva svetel podstavek globusa in potem črn krog, v njem pa luno in zvezdo. To je v bistvo zelo močan pokazatelj, ki ti nakazuje še veliko poti in potovanj v tvojem življenju. Zelo lepo se prilega dnu podstvaka in nikjer ni videti prerezov, tako da boš vedno ob sebi imela varstvo. Sem pa na hiterco zasledil medvedjo glavo, levo na robu podstavka..-- kapljica od kave, a se lepo razloči podoba--! Medvedja glava pa potrdi to potovanje, saj ima enak pomen, kot luna. In ker je žival, ti obeta tudi srečo na poteh. Drug pomen živalske glave ( torej medvedje) pa je ta, da boš sedela v svečani družbi in pojedini! In ravno tu se kaže tvoja želja po potovanju in odkrivanju novega in tujega. Rada imaš kulturo in njeno umetnost, ki te privlači, prav tako naravo!!! :) Tale podstvek res nakazuje lepa in tuja potovanja! Lepo! ;D

V preteklosti vidim kar veliko dogodkov in nekaj nejasnosti, prav tako nekaj manjših zdravstvenih težav, ki se ti vlečejo v prihodnost! Želja se ti lepo izpolni, moram pa ti povedati, da pazi na srce! In ravno srce je tisto, na kar moraš paziti! Vidim pa tudi dojenčka- majhnega otročička, ki te je v preteklosti razveselil in mu namenila tudi svojo pozornost! :) Menim, da bi lahko bil krst ali pa vsaj nekaj cerkvenega oz. sakralenga, saj je v bližini škof!

Tak, zdaj pa v prihodnost! Na prvi sliki vidim pri ročaju lepo mizico, ki nakazuje na en projekt, nekaj da se pripravlja! Vidim načrte v prihodnosti in vidim, da boš sedajle poprijela za vajeti in pričela s to stvarjo!
Tvoja srečna dneva bosta sobota in sreda, prav tako vidim dogodek, ki bo zate telo pomemben in se bo zgodil v septembru, prav tako pazi na osebo na črko S! Ta ti zna malce ponagajati! >:( Sicer pa vidim tebe, sina- moško osebo in vnučko oz. manjšo in mlado punčko, ki gledajo vulkan. Vidim, da boš zaradi ene stvari zelo razburjena in ti bo res predstavljal velik vulkan, ki explodira! In vidim, da se ta jeza občuti čez daljše obdobje! Je pa vse aspektirano z hišo oz. posestvom ali bivanjskim prostorom. V glavnem, dominira ti sprememba v območju hiše, bivanja in te spremebe in jezo boste občutili prav vsi!!! In ravno to bi v povezavi lahko bil načrt oz. to, kaj si planiraš, sprememba, ki se bo zgodila in dvignil kar nekaj prahu. Ali bo oseba na S, ki se je moraš paziti ali mesec september, ki ti nakazuje ta nov korak boš pa sama vidla!

Danes se je prav fajn vse vidlo! Ni slabo, a popazi mi na srčeka! Lep pozdrav pa se slišiva! :D

« Last Edit: July 28, 2007, 09:54:28 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #311 on: July 28, 2007, 10:40:23 PM »
Hvala Patrik za tvoj trud.  ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #312 on: July 28, 2007, 10:42:41 PM »

Ni kaj, z veseljem in upam, da kaj drži ::) -- ;D

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #313 on: July 28, 2007, 10:55:35 PM »
Odkrito priznam, da moram najprej vklopit svoje radarje in vse to nekako logično povezat. Prihodnost itak nikoli ni jasna, dokler se ne zgodi, s preteklostjo pa trenutno še ne vem, kaj bi. Sploh s tistim otročičkom. Mi je pa toliko bolj všeč podstavek. Prijetno za uho.  ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #314 on: July 28, 2007, 11:00:32 PM »
Ti si kar vzami čas in preštudiraj! ;) Zdaj glih študiram, ono bi moglo vse biti prav za preteklost, ker je res jasno narisano. Vem pa, da si šalco kar obrnila. Pri moji metodi pa se zos suka okrog šalce in zato je tukaj prišlo do napake! >:( Za vaš način pa seveda ne vem, kje je preteklost. Potemtakem bi rekel, da še pride do krsta, dojenčka.... Ker, če bi delala na moj način, se to zagotovo ne bi zgodilo ;D
« Last Edit: July 28, 2007, 11:06:13 PM by Patrik »