Author Topic: kavina usedlina  (Read 117752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: kavina usedlina
« Reply #315 on: July 28, 2007, 11:11:27 PM »
Seveda, vsak gleda na svoj način. Če gre za prihodnost, pa iskreno upam, da se bom še kdaj srečala s kakšnim otroškim jokom. Itak mi status babice prej ko slej pripada, pa tudi kakšnega drugega bi z veseljem pocrkljala.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #316 on: July 28, 2007, 11:16:31 PM »
Zanimivo, nisem vedel, da lahko drug način popolnoma vse spremeni. Jaz se pa tudi nisem na to uzrl. Sem mislo, da si ubogala moje nasvete! --  ;D

Za drugič vem, da vas moram prej opozorit! Samo res zanimivo...... no, ob priložnosti pa mi lepo prosim obrni šalčko na moj način. Te pa bo že prav! ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #317 on: July 28, 2007, 11:28:36 PM »
Zmenjeno, Patrik. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #318 on: July 31, 2007, 04:47:03 PM »
Tea, si se le opogumla! ;D Z veseljem ti dešifriram njeno vsebino ;)

Na podstvku imaš lepega raka, gledano iz ptičje persepktive! Pomeni potovanje, ki bo res lepo! Vidim da bo en dan zelo lep in ga boš tako tudi preživela! Sicer pa se želja izpolni, saj imaš lepo sklenjen obroč!

V šalčki pa se ti v bistvo še nekatere stvari vlečejo, a vidim da gre ena stvar v prihodnosti "vun", kot vulkanček iz tebe in se reši! Vidim, da se rešiš nevšečnosti, pri tem pa ti stoji v prihodnosti mlajša oseba! Vidim sicer, da ti moška oseba nekaj predlaga, ti nakazuje pot, a se pazi, saj nekaj skriva. Je pa to povezano s preteklostjo in bremenom, ki ga vlečeš!!! In kot sem dejal se rešiš tega oz. gre stvar vun, a bo kljub temu pri tem nekaj nevšečnosti in živčnosti!

Čakajo te pa prav lepi dogodki in harmonija, saj imaš na dnu metulja z belimi krili. >Vidim, da boš s to razbremenitvijo čutila ponovno veselje in harmonijo. Preveč imaš stvari za zdaj, a se bo rešilo! A vse ob pravem času! ;)

Vidim pa tudi svečanosti in veliko veselje, saj imaš izrisano nosečo žensko. Vidim nosečnost ženske osebe in otroka. In tudi ta novica bo zate zelo vesela, saj je v bližini metulja! Bodo pa kljub temu sitnosti, pritoževanje in razočaranje starejše ženske osebe zaradi glavobola in bolečin v okolici glave! Opozoril pa bi te glede pljuč, saj imaš izrisana pljuča, ki ne pomeni bolezen, marveč opozorilo. Tako, da če kadiš, zmanjšaj dozo! ;)

Na dnu pa imaš izrisan zelo redek simbol-- drevo življenja! :) Če "obrneva" dno šalčke, lahko vidiva veliko in bogato drevo. Vidim, da te čaka lepo in dokaj bogato življenje. Zdravje ti bo služilo, prav tako ti na stara obljublja cekine in blagostanje. Čaka še te torej lepa bodočnost in veliko lepega!

Še prej pa boš morala prehoditi to gužvo sedaj in popaziti na pljuča! Sicer pa zelo lepa šalčka!

Patrik, mislim da bo nekaj na tem, kar si napisal na začetku. Vsekakor se nekatere stvari premikajo.
Glede tistega sredinskega dela ne vem še .... se ni še začelo dogajat.
Glede blagostanja v prihodnosti pa naj bog usliši tvoje besede.  ;D

Me zanima za koliko časa velja ena taka doza, oz. koliko pogosto je dobro dati šalico v pregled, da ni preveč oz. nezaupanje vesolju.

Hvala za odgovor
« Last Edit: July 31, 2007, 04:48:52 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #319 on: July 31, 2007, 04:57:14 PM »
Hej, hej! ;D

Boš vidla, vse se bo premikalo in na koncu rešlo in šlo "vun" iz tebe. Glede onega pa še počakaj! Glede dreve oz. blagostanja pa tudi drži, saj je to tvoja bodočnost oz. usoda. Bistvo je, da se tukaj nič ne spreminja, tu bo kar bo in je usojeno! V šalco pa je nabolje gledati čim manj. In tudi to moraš paziti, da ni fajn, če si gledaš sam sebi! ;) Prinaša nesrečo, kao! :)
« Last Edit: July 31, 2007, 04:59:39 PM by Patrik »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #320 on: July 31, 2007, 05:00:01 PM »
Hvala Patrik

Potem je to tako kot pri vseh ostalih vedeževalskih pripomočkih. Gledati čimmanj, da se ima usoda čas dovršiti.

Sama sebi ne gledam. Nisem navajena obračat šalice. Enostavno pozabim.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #321 on: July 31, 2007, 05:06:02 PM »

Ni kaj, Tea! ;)

Ko se bo to izpolnilo pa ponovno obrni šalčko! Me res zanima, kaj bo te! ;D

lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #322 on: December 06, 2007, 06:50:33 PM »
Našel sem zanimivo sliko in se ob tem spomnil na tole temo. Zdi se kot bi vse nehali piti kavo odkar velja novi kadilski zakon.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #323 on: December 06, 2007, 09:34:03 PM »
Andres,

izrisala se ti je " vsakdanja " slika, kot jaz rečem - torej slika, v kateri nso prikazani neki pomembnejši dogodki v prihodnosti ali neko dogajanje, stanje v katerem si sam in/ali tvoji najbljižji. Lahko pa ti rečem, da bom v kratkem v neki srednje veliki družbi, kjer bo zelo prijetno. Gre za družbo, ki se večinoma pozna med sabo; veliko se bo govorilo, debatiralo, smejalo; celo kakšna nova simpatija ( seksualna privlačnost bo prisotna med nekaterimi ) se bo razvila med nekaterimi. Ti pa boš tam zagotovo srečal nekoga iz preteklosti in bosta obujala prijetne spomin n se pri tem neizmerno zabavala. Mogoče bom lahko drugič kaj več povedala.

Lepo te pozdravljam, T. :)

Po enem letu lahko tu napišem, da je skoraj cel odgovor pravilen.  V visoki družbi sem bil vendar neaktivno, kar se šteje kot polovičen zadetek.  Druga polovica odgovora pa je popolnoma točna.

Hvala Taja6

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #324 on: December 06, 2007, 09:35:29 PM »
In nenazadnje moram sporočitii, da nekaj časa ne bom okrog obračal skodelice, ker  nimam turške kave. Mogoče pa katera pride palčke gledat in mi jo tako prinese. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #325 on: December 06, 2007, 09:40:11 PM »
Nas pride cel avtobus, a si pozabil, letos bo praznovanje novega leta pri tebi, da ne boš sam forumovec tam gori na mrazu, te pridemo malo pogret. Torej dobiš kave za celo leto. :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #326 on: December 06, 2007, 10:27:59 PM »
Andres,

izrisala se ti je " vsakdanja " slika, kot jaz rečem - torej slika, v kateri nso prikazani neki pomembnejši dogodki v prihodnosti ali neko dogajanje, stanje v katerem si sam in/ali tvoji najbljižji. Lahko pa ti rečem, da bom v kratkem v neki srednje veliki družbi, kjer bo zelo prijetno. Gre za družbo, ki se večinoma pozna med sabo; veliko se bo govorilo, debatiralo, smejalo; celo kakšna nova simpatija ( seksualna privlačnost bo prisotna med nekaterimi ) se bo razvila med nekaterimi. Ti pa boš tam zagotovo srečal nekoga iz preteklosti in bosta obujala prijetne spomin n se pri tem neizmerno zabavala. Mogoče bom lahko drugič kaj več povedala.

Po enem letu lahko tu napišem, da je skoraj cel odgovor pravilen.  V visoki družbi sem bil vendar neaktivno, kar se šteje kot polovičen zadetek.  Druga polovica odgovora pa je popolnoma točna.

Hvala Taja6

Andres

še kdaj Andres  ;)  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #327 on: December 07, 2007, 12:14:04 AM »
Nas pride cel avtobus, a si pozabil, letos bo praznovanje novega leta pri tebi, da ne boš sam forumovec tam gori na mrazu, te pridemo malo pogret. Torej dobiš kave za celo leto. :-*
Andres,

Hvala Taja6

Andres

še kdaj Andres  ;)  :D

No vidiš Taja6. Najbolje da prideš še ti za novo leto k meni. Cena prenočišča je en zavitek kave, da bomo lažje tule funkcionirali.   :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #328 on: December 07, 2007, 12:19:21 PM »
O hvala za povabilo, lahko pa prinesem pravo jemensko kavo...ne bomo spali en mesec tako je močna  ;D je pa tudi dosti bolj črna in se bodo figure bolje videle  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #329 on: December 07, 2007, 01:47:34 PM »
Tudi lahko. Samo da se kaj ven vidi, torej iz jemenske še bolje.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858