Author Topic: kavina usedlina  (Read 117793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: kavina usedlina
« Reply #330 on: December 07, 2007, 02:51:32 PM »
Tudi lahko. Samo da se kaj ven vidi, torej iz jemenske še bolje.  :)

Andres

velja, samo iz tiste se šloga v arabščini  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #331 on: January 02, 2008, 04:33:58 PM »
Tukaj ze dolgo nismo kaj napisali ...
Danes sem obrnila salcko ... se cakam ...  ::)
Kako je pri vas?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #332 on: January 02, 2008, 06:30:43 PM »
Sam denar vidim, ki mi odhaja!  :o
In pa mesene uzitke.  ;D Bolje, da vec ne gledam.  :D
Lepo bodite
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #333 on: January 02, 2008, 06:33:07 PM »

Hej, Azrica! ;D

No pa opiši simbole, ki jih vidiš, da ti malo natančneje še kaj obrazložimo! :) Le kaj si še videla!? :) - preveč me mantra firbec!:)

LP

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #334 on: January 02, 2008, 06:40:24 PM »
Dovolj sem videla, da vem.  :D

Me pa zanima kaj pomeni:

imam ogromno poti skozi vso skodelico, njihov vrh pa je povezan s crto, ki dosega vse poti (krog, ki zakljucuje, ce se lahko tako izrazim).
So te poti torej med seboj povezane, ali se s crto zakljucijo? Da do njih sploh prislo ne bo?
Hvala!

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #335 on: January 02, 2008, 06:49:14 PM »
Iz doma, torej iz dna se mi vije deblo drevesa, lahko bi slo tudi za debelo vejo. Po njej se vzpenja, skoraj cisto pri vrhu panter (vecja macka), ima odprta usta in deluje kot, da tece proti vrhu.  :D Nad njegovo glavo je velik ptic, ki ima razprta krila, spominja na orla.
Tako, ce povzamem: dve veliki zivali v akciji. Panter ima poleg sprednjega dela tack jabolko. Pticev kljun je tik nad glavo macke.
Slika je zelo mocna in takoj vidljiva, zaradi usedline tudi izstopa.
Lepa slika je  ::) pravo moc cutim, ko jo pogledam ...

Patrik

• Guest
« Reply #336 on: January 02, 2008, 06:53:02 PM »
Dovolj sem videla, da vem.  :D

Me pa zanima kaj pomeni:

imam ogromno poti skozi vso skodelico, njihov vrh pa je povezan s crto, ki dosega vse poti (krog, ki zakljucuje, ce se lahko tako izrazim).
So te poti torej med seboj povezane, ali se s crto zakljucijo? Da do njih sploh prislo ne bo?
Hvala!

Ja, veliko še boš v življenju potovala. Veliko bo poti in odločati se bo treba. A pomeni tudi, da si na razpotju, da boš. Ne boš se znala odločiti, katero možnost in stvar bi si izbrala. Kaže na mnogopotja v tvojem karakterju! ;) Da izhajajo iz iz ene črte naznanja, da boš potovala več in videla več, kot bi pričakovala. Dodatne poti in znamenitosti na potovanju! :) To je lepo.
A nasprotno pa naznanja, da si boš stvari prezapletla in naredila iz jasnosti dvom. Torej se boš v trenutko odločila, a bo manj ugodna. Torej iz muhe narediš slončeka! :) To moraš pri sebi paziti, da se ob razmišljanju in tveganju ne opečeš!!! Res si polna zanimivosti in vidim, da je tvoj karakter pisan in ob enem malo razgubljen v dvomih in odločitvah med stvarmi. Boljše si koordiniraj zadeve!!!

Lep pozdravček in hvala, da si nam razlago zaupala! :)

pa,pa

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #337 on: January 02, 2008, 06:57:10 PM »
Patrik, se ti da pogledat v mojo slikco skodelice, če jo prilimam gor  ::)  :D se mi kar nekako ponavljajo slikce te dneve, ko pridno obračam skodelico  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #338 on: January 02, 2008, 06:58:52 PM »
O hvala Patrik, se bom spomnila na tvoje razlage, ko se bo dejansko dogajalo.
Sedaj ponovno vidim ... pri rocaju:
Zensko v dolgi crni obleki (deluje zelo svecano), predvidevam, da sem to jaz (temni lasje) - glavo ima sklonjeno v tla, kot da razmislja. Na prvi pogled bi se zdelo, kot da je samo obleka, a ce pogledam od dalec, vidim da iz obleke - iz pasu gleda ven se ena glava  :o in rokice. Kot majhen otrok.  :o Nad njo, njeno glavo je moska glava, samo glava ... truplo pa, kot bi sedel na polzu.  :D  To bi lahko pomenilo dlje casa (pocasnost - polz). Moski ima na glavi cepico, kot pojava je svetel, tista cepica pa je v stilu zidovske cepice.  :D
Kaj jaz vse ne vidim!

Ampak ti klobucki pa so klasika pri moskih v moji skodelici.  :D To pomeni tudi skrivanje, prikrivanje a ne?

Nad obema pa je veliko srce. Ooooo prav lep srcek.  ::) :D

Patrik

• Guest
« Reply #339 on: January 02, 2008, 07:01:30 PM »
Iz doma, torej iz dna se mi vije deblo drevesa, lahko bi slo tudi za debelo vejo. Po njej se vzpenja, skoraj cisto pri vrhu panter (vecja macka), ima odprta usta in deluje kot, da tece proti vrhu.  :D Nad njegovo glavo je velik ptic, ki ima razprta krila, spominja na orla.
Tako, ce povzamem: dve veliki zivali v akciji. Panter ima poleg sprednjega dela tack jabolko. Pticev kljun je tik nad glavo macke.

Pa gremo naprej ;D:

Dom ti odigra veliko vlogo, tudi v bodočnosti. Na tem področju vidim veliko vlaganja truda in osebni uspeh, ki pa še mora zrasti! Deblo pa naznanja tudi, da se mora prav na tem področju razviti trdnost in pokončnost, da se razumevanje, kot vkoreninjeno drevo ohrani! Boš prejela novice (ptice), a panter na drevesu ali mačka naznanja na žensko osebo, ki ti zavida. Tukaj od nje, preko nje izveš neprijetne zadeve! Ker je v bližini doma pomeni, da je iz domače okolice oz. najožje osebe, ki ti veliko pomeni. To je lahko tudi zelo dober prijatelj/ prijateljica! Tukaj pazi, da ti kdo ne skoči v hrbet!!! Bodo boji in prepiri. Kaže tudi na tvoj boj, da se za eno stvar boriš, da bi jo dosegla! Boj za življenje, za prihodnost! Veliko boš morala potrpeti! A jabolke pomenijo, da boš uspela. Potrebni so trud, boj pa tudi beseda ne! Morala se boš marsikateri stvari odreči, da bo uspeh. A orel kaže na visoke cilje, ki jih imaš.
Le tako naprej pa te čaka še lep uspeh. A pot bo trša in bojevita! :D

LP

Patrik

• Guest
« Reply #340 on: January 02, 2008, 07:02:21 PM »
Patrik, se ti da pogledat v mojo slikco skodelice, če jo prilimam gor  ::)  :D se mi kar nekako ponavljajo slikce te dneve, ko pridno obračam skodelico  ;)

Lahko, lahko! Bom z veseljem pogledal! :D

LP

Patrik

• Guest
« Reply #341 on: January 02, 2008, 07:08:57 PM »
Zensko v dolgi crni obleki (deluje zelo svecano), predvidevam, da sem to jaz (temni lasje) - glavo ima sklonjeno v tla, kot da razmislja. Na prvi pogled bi se zdelo, kot da je samo obleka, a ce pogledam od dalec, vidim da iz obleke - iz pasu gleda ven se ena glava  :o in rokice. Kot majhen otrok.  :o Nad njo, njeno glavo je moska glava, samo glava ... truplo pa, kot bi sedel na polzu.  :D  To bi lahko pomenilo dlje casa (pocasnost - polz). Moski ima na glavi cepico, kot pojava je svetel, tista cepica pa je v stilu zidovske cepice.  :D
Kaj jaz vse ne vidim!

Ampak ti klobucki pa so klasika pri moskih v moji skodelici.  :D To pomeni tudi skrivanje, prikrivanje a ne?

Ženska v črni obleki, kaže na žalostno žensko, tudi vdovo, a odvisno, če je postvaljeno v preteklost ali prihodnost. To da gleda v tla res pomeni žalost in potrtost. Če je v pret. pomeni vdovitev, če pa v prih. pa da bo ena ženska vdolvela! :-[ Ta vdova ima otroka, majhnega ali pa je še noseča. Vsekakor kaže na veliko žalost te ženske!
 Vsekakor so tukaj čustva. Pri tebi gre to bolj hitro, pri moški osebi pa počasneje. Moška oseba si ne upa hitro iti, in za tabo zaostaja! Ljubezen je prisotna med tabo in to moško osebo. Ta moška oseba ti skriva pred teboj eno stvar. Ljubezen je, a ni idealna! Pomeni, da se boš sicer zaljubila, a potrtost bo tukaj prisotna. Pazi, koga si izbereš, da ti ne bo žal!!!

Patrik

• Guest
« Reply #342 on: January 02, 2008, 07:10:35 PM »

Očitno je danes dan kavine usedline. Tudi jaz si gledam vanjo že nekaj časa! Kaka naključja!!! ;D ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #343 on: January 02, 2008, 07:13:17 PM »
Kaj jaz vse ne vidim!

Ženska v črni obleki, kaže na žalostno žensko, tudi vdovo, a odvisno, če je postvaljeno v preteklost ali prihodnost. To da gleda v tla res pomeni žalost in potrtost. Če je v pret. pomeni vdovitev, če pa v prih. pa da bo ena ženska vdolvela! :-[ Ta vdova ima otroka, majhnega ali pa je še noseča. Vsekakor kaže na veliko žalost te ženske!
 Vsekakor so tukaj čustva. Pri tebi gre to bolj hitro, pri moški osebi pa počasneje. Moška oseba si ne upa hitro iti, in za tabo zaostaja! Ljubezen je prisotna med tabo in to moško osebo. Ta moška oseba ti skriva pred teboj eno stvar. Ljubezen je, a ni idealna! Pomeni, da se boš sicer zaljubila, a potrtost bo tukaj prisotna. Pazi, koga si izbereš, da ti ne bo žal!!!

Cakaj...
sem ta zenska z otrokom jaz ali oseba x?
Je ta moski povezan z zensko?
Slika pa je direktno pri rocaju, ne za rocajem, ne pred ... Cisto pri rocaju, tam kjer se skodelica drzi. Ne vem kako ti to gledas ... Zame je preteklost za rocajem, prihodnost pred ...
Ce to drzi, se bi to moralo storiti sedaj, v tem casu.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #344 on: January 02, 2008, 07:15:06 PM »

Pa gremo naprej ;D:

Dom ti odigra veliko vlogo, tudi v bodočnosti. Na tem področju vidim veliko vlaganja truda in osebni uspeh, ki pa še mora zrasti! Deblo pa naznanja tudi, da se mora prav na tem področju razviti trdnost in pokončnost, da se razumevanje, kot vkoreninjeno drevo ohrani! Boš prejela novice (ptice), a panter na drevesu ali mačka naznanja na žensko osebo, ki ti zavida. Tukaj od nje, preko nje izveš neprijetne zadeve! Ker je v bližini doma pomeni, da je iz domače okolice oz. najožje osebe, ki ti veliko pomeni. To je lahko tudi zelo dober prijatelj/ prijateljica! Tukaj pazi, da ti kdo ne skoči v hrbet!!! Bodo boji in prepiri. Kaže tudi na tvoj boj, da se za eno stvar boriš, da bi jo dosegla! Boj za življenje, za prihodnost! Veliko boš morala potrpeti! A jabolke pomenijo, da boš uspela. Potrebni so trud, boj pa tudi beseda ne! Morala se boš marsikateri stvari odreči, da bo uspeh. A orel kaže na visoke cilje, ki jih imaš.
Le tako naprej pa te čaka še lep uspeh. A pot bo trša in bojevita! :D

LP

Vredu, ze imam na sumu eno.  :D Vsekakor bom previdna, hvala. Komaj pa cakam, da ugriznem v socno, zrelo jabolko.  ;)