Author Topic: kavina usedlina  (Read 117743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: kavina usedlina
« Reply #345 on: January 02, 2008, 07:16:54 PM »
Ja, prav maš. A če je čisto pri ročaju pomeni enega iz tvoje bližine! V družini, okolici! Če imaš fanta, če je tukaj ljubezen in če si tista črna ti, pričakuj otroka! ;D Ne, težko je tako napovedovati, če ne vidim v živo slike. Azrica, to je res težko! :) No, če boš noseča, te so ti ti dogodki namenjeni. Razen, če je katera druga iz tvoje družine oz. žlahte!? Upam, da ja! ;)

Upam res, da je to tista, ki jo imaš na sumu!!! ;););)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #346 on: January 02, 2008, 07:19:06 PM »
Patrik, se ti da pogledat v mojo slikco skodelice, če jo prilimam gor  ::)  :D se mi kar nekako ponavljajo slikce te dneve, ko pridno obračam skodelico  ;)

Lahko, lahko! Bom z veseljem pogledal! :D

LP

Joj srce si Patrik  :-* , prilepila bom 5 slikc ( skodelic zadnjih petih dni ), ti pa kar izberi tebi najbolj zanimivo - ta zadnja je današnja

http://shrani.si/f/1Y/xL/roAqXI3/dsc01973.jpg

http://shrani.si/f/Z/yd/4440NDcW/dsc01974.jpg

http://shrani.si/f/3l/lZ/3KLRZNf7/1/dsc01975.jpg

http://shrani.si/f/2T/cS/4FR8dsb7/dsc01976.jpg

http://shrani.si/f/r/N9/2FJEDINa/dsc01977.jpg

Ta zadnja je današnja  ;) izberi, katera ti je najbolj zanimiva, meni se zdijo kar nekako podobne  ::)

v pričakovanju Taja  ;)  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #347 on: January 02, 2008, 07:20:19 PM »
Ja, prav maš. A če je čisto pri ročaju pomeni enega iz tvoje bližine! V družini, okolici! Če imaš fanta, če je tukaj ljubezen in če si tista črna ti, pričakuj otroka! ;D Ne, težko je tako napovedovati, če ne vidim v živo slike. Azrica, to je res težko! :) No, če boš noseča, te so ti ti dogodki namenjeni. Razen, če je katera druga iz tvoje družine oz. žlahte!? Upam, da ja! ;)

Daj ne zajebavaj me!  :o Ne more bit pri meni, nisem porocena in ne moem odovet.
Torej, ce je katera iz druzine ... bo odovela? Ali zdaj ne govorimo vec o tem? Ajej!  :o
Sklepam:
Ena v druzini je noseca
ali
Meni gre na hitro, moskemu na pocasi ta ljubav in mi nekaj prikriva.  :D JAO malo sem zmedena.
Hvala
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #348 on: January 02, 2008, 07:27:02 PM »

Ja, se si trdila, da si to ti! ;D - pa sem na tej podlagi razlagal!!! ;)
Ne, ena iz tvoje okolice, ki ti veliko pomeni, povije otroka in trpi za žalostjo. Se sem ti lepo razložil! :) Kaže na skupno življenje in črnina nakazuje na žalost in v večini tudi vdovitev. A kot rečeno; moral bi videti situacijo, kar pa je malce težko! Bi pa ti svetoval in ti na srce položil, da se pazi prehitrih zvez. To ti ne bo prineslo veliko sreče Azrica¨!

LP

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #349 on: January 02, 2008, 07:28:40 PM »

Ja, se si trdila, da si to ti! ;D - pa sem na tej podlagi razlagal!!! ;)
Ne, ena iz tvoje okolice, ki ti veliko pomeni, povije otroka in trpi za žalostjo. Se sem ti lepo razložil! :) Kaže na skupno življenje in črnina nakazuje na žalost in v večini tudi vdovitev. A kot rečeno; moral bi videti situacijo, kar pa je malce težko! Bi pa ti svetoval in ti na srce položil, da se pazi prehitrih zvez. To ti ne bo prineslo veliko sreče Azrica¨!

LP

ok, vse jasno ...
se vedno pa jaz hitim, moski zaostaja.  ;D ta je dobra, vendar resnicna.  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #350 on: January 02, 2008, 07:39:00 PM »
Taja6! ;)

Na tvojo nesrečo si mi poslala slike za preteklost, a ni panike. Bova pa malo pogledala, kaj si kaj doživela! :) Ni panike, za vajo pa je dobro. Za prihodnost je vedno, levo od ročaja! :) Desno pa za preteklost!

No, pa poglejva:

Vidim veliko oseb in družbo v preteklosti. Kot lahko sama vidiš, iztopajo črne podobice, bele prav tako. Kaže, da si res imela veliko opravka z ljudmi, imela pa si tudi nasprotnike, ki se niso strinjali s teboj. Vse skupaj je aspektirano na eno odločitev, na eno pomembno stvar, ki tukaj izsopa. Izstopa tudi ženska oseba! Prav tako kaže na nemir, na eno stvar, ki te je pikala oz. ti je bilo nadležno! Malo nemirov, malo nesitnosti, vse to se ti kaže v preteklosti! Imaš pa res burno in živahno preteklost. Tudi novice si prejela, a živahnosti sem ter tja tudi ni manjkalo! :D Ja, želje in doseganje, to je to, kar se ti vedno kaže. Popazi pa mi vseeno na tvoje zdravje, ni tako kot bi lahko bilo. Kaže na preobčutljivost in pomanjkanja energije! Novice in razmišljanja ter odločitve! To je pri tebi bistveno! In te stvari so ti v preteklosti res dale malo za vedeti in te malo "nervirale"! Res pa je, da si živahna osebnost in da imaš veliko ljudi, ki ti verjame in veliko, ki ti obračajo na žalost hrbet!

To se je narisalo in upam, da se ti dopade. Res pa škoda, da si mi slikala preteklost! A preteklost je vseeno del prihodnosti! ;D

Lep pozdravček in pa,pa*

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #351 on: January 02, 2008, 07:50:07 PM »
Ojej, tukaj je pa zanimivo! :D
Prav škoda, da nimam svoje šalice tu. :(
Sem bolj jutranji kavopivec. :D Če vas zasledim kdaj zjutraj, bom pa definitivno zraven.

Partik, obilo dobrega napovedovanja ti želim. :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #352 on: January 02, 2008, 07:55:20 PM »
Taja6! ;)

Na tvojo nesrečo si mi poslala slike za preteklost, a ni panike. Bova pa malo pogledala, kaj si kaj doživela! :) Ni panike, za vajo pa je dobro. Za prihodnost je vedno, levo od ročaja! :) Desno pa za preteklost!

No, pa poglejva:

Vidim veliko oseb in družbo v preteklosti. Kot lahko sama vidiš, iztopajo črne podobice, bele prav tako. Kaže, da si res imela veliko opravka z ljudmi, imela pa si tudi nasprotnike, ki se niso strinjali s teboj. Vse skupaj je aspektirano na eno odločitev, na eno pomembno stvar, ki tukaj izsopa. Izstopa tudi ženska oseba! Prav tako kaže na nemir, na eno stvar, ki te je pikala oz. ti je bilo nadležno! Malo nemirov, malo nesitnosti, vse to se ti kaže v preteklosti! Imaš pa res burno in živahno preteklost. Tudi novice si prejela, a živahnosti sem ter tja tudi ni manjkalo! :D Ja, želje in doseganje, to je to, kar se ti vedno kaže. Popazi pa mi vseeno na tvoje zdravje, ni tako kot bi lahko bilo. Kaže na preobčutljivost in pomanjkanja energije! Novice in razmišljanja ter odločitve! To je pri tebi bistveno! In te stvari so ti v preteklosti res dale malo za vedeti in te malo "nervirale"! Res pa je, da si živahna osebnost in da imaš veliko ljudi, ki ti verjame in veliko, ki ti obračajo na žalost hrbet!

To se je narisalo in upam, da se ti dopade. Res pa škoda, da si mi slikala preteklost! A preteklost je vseeno del prihodnosti! ;D

Lep pozdravček in pa,pa*

hvala ti Patrik,

slikce so samo za preteklost verjetno samo zaradi tega, ker jaz drugače skodelico obrnem...ne sušem okrog in okrog, ampak samo naravnost, da se slikca izriše na eni strani. Hvala Patrik....kako si že rekel - levo od ročaja je prreteklost ali kako - desno pa prihodnost ( imam še eno šalčko nepomito  ;) )?

Taja :-*

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #353 on: January 02, 2008, 08:01:34 PM »
A tako ... jaz obrnem po celem, naredim tri kroge okoli in okoli ...

Patrik

• Guest
« Reply #354 on: January 02, 2008, 08:11:25 PM »

Ja! Več je variant, osebno pa uporabljam sukanje z zosem, ki ni preveč tekoč in nato obrnem! :) Tako se vse lepo izcedi in izriše! :)

Taja6, upam, da bo tudi prihodnost tako pestra, kot je preteklost! ;D

Lep pozdravček;

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #355 on: January 02, 2008, 08:13:28 PM »
Patrik izvajas tudi zeljo pri gatanju?
Prst polozis na dno skodelice, zasuces in si zazelis?
 :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #356 on: January 02, 2008, 08:15:05 PM »
Patrik izvajas tudi zeljo pri gatanju?
Blazinico prsta polozis na dno skodelice, zasuces in si zazelis?
 :)

Patrik

• Guest
« Reply #357 on: January 02, 2008, 08:24:21 PM »

Nikoli tega še nisem prakticiral, a sem že slišal! :) Moram res enkrat poskusiti! ;D
Hvala za informacije in lep, lep pozdravček!

pa,pa*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #358 on: January 06, 2008, 04:03:26 PM »
Tea, si se le opogumla! ;D Z veseljem ti dešifriram njeno vsebino ;)

Na podstvku imaš lepega raka, gledano iz ptičje persepktive! Pomeni potovanje, ki bo res lepo! Vidim da bo en dan zelo lep in ga boš tako tudi preživela! Sicer pa se želja izpolni, saj imaš lepo sklenjen obroč!

V šalčki pa se ti v bistvo še nekatere stvari vlečejo, a vidim da gre ena stvar v prihodnosti "vun", kot vulkanček iz tebe in se reši! Vidim, da se rešiš nevšečnosti, pri tem pa ti stoji v prihodnosti mlajša oseba! Vidim sicer, da ti moška oseba nekaj predlaga, ti nakazuje pot, a se pazi, saj nekaj skriva. Je pa to povezano s preteklostjo in bremenom, ki ga vlečeš!!! In kot sem dejal se rešiš tega oz. gre stvar vun, a bo kljub temu pri tem nekaj nevšečnosti in živčnosti!

Čakajo te pa prav lepi dogodki in harmonija, saj imaš na dnu metulja z belimi krili. >Vidim, da boš s to razbremenitvijo čutila ponovno veselje in harmonijo. Preveč imaš stvari za zdaj, a se bo rešilo! A vse ob pravem času! ;)

Vidim pa tudi svečanosti in veliko veselje, saj imaš izrisano nosečo žensko. Vidim nosečnost ženske osebe in otroka. In tudi ta novica bo zate zelo vesela, saj je v bližini metulja! Bodo pa kljub temu sitnosti, pritoževanje in razočaranje starejše ženske osebe zaradi glavobola in bolečin v okolici glave! Opozoril pa bi te glede pljuč, saj imaš izrisana pljuča, ki ne pomeni bolezen, marveč opozorilo. Tako, da če kadiš, zmanjšaj dozo! ;)

Na dnu pa imaš izrisan zelo redek simbol-- drevo življenja! :) Če "obrneva" dno šalčke, lahko vidiva veliko in bogato drevo. Vidim, da te čaka lepo in dokaj bogato življenje. Zdravje ti bo služilo, prav tako ti na stara obljublja cekine in blagostanje. Čaka še te torej lepa bodočnost in veliko lepega!

Še prej pa boš morala prehoditi to gužvo sedaj in popaziti na pljuča! Sicer pa zelo lepa šalčka!

Ne morem si kaj, da malo ne pokomentiram tele zadeve Patrik

Definitivno je bilo veliko od tega kar si napisal oz. predvidel res. Mlajša moška oseba je bila v tem času pomembna, torej moj sin in dogodki okrog njega so se lepo obrnili, kljub začetnim težavam.
Potem potovanje. Sicer ni bilo samo eno, letos sem pilotirala naokrog kot dolga in široka in vsakič je bilo res lepo z novimi vtisi in spoznanji.

Noseča ženska hm te še ni bilo .... je pa seveda možno ta simbol prebrati tudi drugače ali pa se bodo dogodki še dogajali. Tu mi boš pomagal. Vsekakor pa se je začelo veliko novega sejati, mogoče bo pa oplodilo sadove.

Drevo: hm ..... že cel december sem z virozo, v zadnjih 10 dneh z močnim kašljem, pljuča so močno občutljiva ... in res .. zmanjšala sem posledično tudi kajenje  ;)

Zdaj povej Patrik, je bolje da še malo razčleniva tisto šalčko, ali pa naj obrnem novo, če si pripravljen še kakšno povedat
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #359 on: January 06, 2008, 04:19:12 PM »
Hej, hej! :)

Sem zelo vesel, da so se stvari odvile tako! :) Veliko novega, lepega in potovanj tudi ni primanjkovalo. Sem res vesel zate... :)
Glede drevesa pa je tako. Vem, da misliš, zakaj si bolana, ko pa sem tako lepo napovedal... Drevo vedno kaže naše življenje, cilje in ideale. Polna načrtov in energije si! Vidim in vem! :) Vesela si vsakega uspeha in dobrih sprememb! Boš še veliko naredila iz svojega življenja. Res si močna, kot drevo, upanje pa neomajno! :) Res, pohvale Tea! :)

Glede pljuč pa samo opozarja. Imaš res preobčutljive in hvala bogu, da si skoraj nehala! Res obstajajo boljše razvade, npr. ta, da rada živiš življenje! Ostani pri tem in opazuj naravo in njeno harmonijo! ;)

Za nosečo žensko, bo že prišel čas. Včasih stvari dalj trajajo, kot si lahko mislimo :D Hvala pa ti, da si mi dala povratno informacijo. Sem res zelo, zelo vesel in hvaležen! :)

Najbolje, da obrneš kavo, ko boš lepo pomirjena in ko boš imela čas! :) Sicer ti ne morem obljubiti takojšne razlage, grem kmau nazaj v Gradec! A bom vesel vsake šalčke! :) :) :)

Lepo se imej in se slišiva;

pa,pa*