Ja zdej vprašanje, kako točno se Andresova hčerka in njen fant obnašata. Lahko da so res otroške ljubezni, kolikor pa jaz poznam skandinavske narode, so veliko bolj odprte sorte in verjetno tudi prej začnejo z vsem.
Andres, drugače pa imaš zelo dober način, vsaj po mojem mnenju. Da iz prve roke pokažeš, kaj se lahko zgodi, če se otrok odloči za eno pot. Jaz drog nisem nikoli probavala, kadila tudi nisem, alkohol je bil pa prisoten redkokdaj, na žurkah ponavadi se je kaj našlo. Je pa res, da doma mi nikoli ni NOBEN nič rekel, sem mogla vse sama poštudirat, kako in kaj. Bi mi definitivno bilo veliko lažje, če bi doma imeli odprt odnos in bi odkrito kdo kaj rekel in pokazal, pa tega ni bilo. Pri meni se to še ni tolko poznalo, šele ko je sestra pričela s svojim pijanskim in razuzdanim pohodom, se je pokazalo.
Bila je na zdravilih, ki so izrecno prepovedovala alkohol. Za zaključek osnovne šole je zdravnica ji rekla, da lahko kakšen kozarček vina spije, no to se je pokazalo za ogromno napako, ker je potem to ona malo okol obrnila in se je začelo. Veselica na veselico, ven je hodila, prešpricala skoraj celi drugi letnik, grozila ji je izključitev, popravci, padec letnika itd itd. Še huje je bilo, ker če bi se ona napila malo preveč, bi lahko zapadla v komo zaradi zdravil, ki jih je jemala. Oba z očetom sta si zatiskala oči, nikoli ni noben nič ukrepal, posledica tega pa je bla, da je komaj zdelala drugi letnik, počilo je pa dokončno, ko se ga je napila, se dala (prvič) dol s fantom od moje najboljše kolegice, zase ni vedla, poleg tega je seksala brez kondoma, tako da je čez nekaj časa potem nastala panika, ker ji je zamujala menstruacija. Šele potem se mi zdi, da je doma dokončno počilo, sestra se je skregala z mano na smrt, tako da nisva govorili ne vem koliko časa, ker sem jaz seveda rekla, da naj pazi nase, kaj počne, da tako ne more, ona je to vidla kot najhujšo utajo kar jih je, pa smo bli tam.

Pogovor je definitivno pomemben.