Author Topic: Koga danes pogrešam 2. del  (Read 95991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Koga danes pogrešam 2. del
« Reply #405 on: August 03, 2021, 07:40:06 PM »
Nadomestka Tee ali kogarkoli drugega ne moremo pričakovati, niti ne bi rekla, da je njen odhod razlog za propad. Ne gre samo za spremembo v zasedbi, ampak globljo revolucijo.
Razmišljam v smeri, da bi se moral forum popolnoma reorientirati, saj se je, in to si lahko priznamo, veliko "znanosti" izkazalo za (oprostite) bučke. Ljudje s(m)o se spremenili, spregledali, ločili zrnje od plevela. Koliko jih še verjame v polnjenje denarnic, v to, da indigo otroci niso samo navadni razvajenci, v komuniciranje z nadnaravnimi entitetami in pokojniki po instant vikend trčajih, v razne imaginarne placebo terapije ...?
No, pa imamo zanimivo temo: Revizija new age teorij in praks. Zdi se mi, da si mora (in želi) narod po tistem obdobju naliti čistega vina.
Seveda bi pa zelo rada rekla tudi kakšno več oz. veliko kakšnih več :laugh: o astrologiji.

well said. Ja ljudje smo se spremenili. Zadevam, ki sem jim nekoc verjela zdaj ne verjamem vec. Enostavno se mi je podrl sistem, iscem dolocene odgovore, nic me ne preprica. Ze ko sem bila noseca s tamalo sem dozivljala videnja ki so mi cisto zamajala pogled na vesolje, to kaj se mi gremo ipd. Vse mi je fake. Tudi Tea je takrat dozivljala podobno in sva imele kar precej debat na to temo. Zal nisva uspeli priti do odgovorov, ona zdaj odgovore isce drugje. Jaz pa se se vedno sprasujem kaksna jebena matrica je to, se opravicujem izrazu :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #406 on: August 04, 2021, 05:06:46 AM »
Nadomestka Tee ali kogarkoli drugega ne moremo pričakovati, niti ne bi rekla, da je njen odhod razlog za propad. Ne gre samo za spremembo v zasedbi, ampak globljo revolucijo.
Razmišljam v smeri, da bi se moral forum popolnoma reorientirati, saj se je, in to si lahko priznamo, veliko "znanosti" izkazalo za (oprostite) bučke. Ljudje s(m)o se spremenili, spregledali, ločili zrnje od plevela. Koliko jih še verjame v polnjenje denarnic, v to, da indigo otroci niso samo navadni razvajenci, v komuniciranje z nadnaravnimi entitetami in pokojniki po instant vikend trčajih, v razne imaginarne placebo terapije ...?
No, pa imamo zanimivo temo: Revizija new age teorij in praks. Zdi se mi, da si mora (in želi) narod po tistem obdobju naliti čistega vina.
Seveda bi pa zelo rada rekla tudi kakšno več oz. veliko kakšnih več :laugh: o astrologiji.

well said. Ja ljudje smo se spremenili. Zadevam, ki sem jim nekoc verjela zdaj ne verjamem vec. Enostavno se mi je podrl sistem, iscem dolocene odgovore, nic me ne preprica. Ze ko sem bila noseca s tamalo sem dozivljala videnja ki so mi cisto zamajala pogled na vesolje, to kaj se mi gremo ipd. Vse mi je fake. Tudi Tea je takrat dozivljala podobno in sva imele kar precej debat na to temo. Zal nisva uspeli priti do odgovorov, ona zdaj odgovore isce drugje. Jaz pa se se vedno sprasujem kaksna jebena matrica je to, se opravicujem izrazu :D

Za malenkost mislim drugače od vaju.  Niti se nismo toliko spremenili, ne glede na vse denarnice in ne vem kakšne Plutone in slabe, ter dobre aspekte.   Vzemimo datum 4.8.2021 in 4.8.2016.  Govorimo samo o petih letih in ne o datumu  4.8.2011.
Koliko več časa nam ostane in s kolikimi stvarmi so nas. ali smo se,  dodatno obremenili? Koliko več interesov smo našli?  Kdo vas-nas več kot prej obremenjuje?  Koliko ljudem smo na volju v tednu dni v tem času in koliko prej?     Nalašč sem izpustil izredne razmere od konca  2019. Mislim, da bi se v treh dneh lahko povrnili na tranzite ene od hiš in globljo razpravo, o določenem planetu. 
Za vas imam sicer vpašanje povezano s tem, ampak primerne teme ne najdem.

Andres
« Last Edit: August 04, 2021, 05:42:58 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #407 on: August 04, 2021, 09:50:40 AM »
ja marsikaj se je spremenilo v 5-tih letih. Pri meni precej. Ce pustimo ob strani kaj sem zgoraj napisala definitivno tudi to, da delam neprimerno vec, da sem sfukana, da mam dost...
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #408 on: August 10, 2024, 01:53:04 PM »
Bobnam na kup!

Sanjalka, Rena, Manja, Moi, Jernej, Žarek, Lisa,.... da ne naštevam!
Kje ste?
Pogrešamo vas!

Danes je obletnica Teinega odhoda.
Pogrešam jo.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #409 on: August 10, 2024, 04:00:48 PM »
Ob tem spisku dodajam ime BojanTheBojan, kaj počneš? Tako lepo in pravilno si prebral pred 10 ali kakšno leto več sinovo astro karto, takrat sem bila v dvomih, pa se je izteklo zelo lepo, kot si zapisal.  :) :) :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #410 on: August 11, 2024, 12:19:37 AM »
Lepo je, da se spomnite na tiste, ki so iz raznih razlogov odšli.    Tudi jaz pogrešam vse ki so kar koli pripomogli pri našem forumu.  Seveda je najvišje na seznamu Tea.  Ona tu ne bo več pisala, drugi pogrešani se lahko še vrnejo, torej dobrodošli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #411 on: August 11, 2024, 10:36:28 AM »
Kličem Tejko!  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #412 on: August 24, 2024, 09:31:51 PM »
Danes sem se pa spomnila na Aisho in sem brala njene poste.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #413 on: August 25, 2024, 01:40:05 AM »
Danes sem se pa spomnila na Aisho in sem brala njene poste.

To je pa res. Že precej časa jo ni bilo gor.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #414 on: August 25, 2024, 06:35:00 AM »
Aisha je žal zapustila ta svet aprila 2013.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #415 on: August 25, 2024, 10:33:49 AM »
Morda ti pa sporoča kaj z one strani?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #416 on: August 25, 2024, 10:37:05 AM »
Morda ti pa sporoča kaj z one strani?

Hm... nikoli se ne ve. ;)
Večkrat se spomnim nanjo, se je vtisnila vame, kljub temu, da ni bila dolgo pri nas.
Zelo pozitivno sem jo dojemala.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #417 on: August 26, 2024, 12:18:58 PM »
Ja je umrla precej casa nazaj. Sem se veliko spomnila na njo tudi sama.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #418 on: August 26, 2024, 07:43:43 PM »
Pretresla me je njena zgodba.
Rak, mlada, samohranilka.
Njena punčka je danes najstnica.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #419 on: September 29, 2024, 09:30:07 PM »
Danes me že cel dan preganja misel (pa morda ima kakšen višji namen) koliko zanimivih, čudovitih, neponovljivih članov je nekoč imel ta forum. Kakšna znanja so imeli, koliko časa in energije so vložili ...

Nekateri so odpadli, ko so propadle oz. se niso izkazale njihove prakse. Katerega smo pa tudi odgnali. Ne direktno, ampak nehote, morda s svojo nespametjo, nehvaležnostjo, izčrpavanjem in še čim.

Določenih se danes spominjam z veliko nostalgijo, občudovanjem, hvaležnostjo in razumevanjem.
9ZK 656