Author Topic: Koga danes pogrešam 2. del  (Read 95991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Koga danes pogrešam 2. del
« Reply #390 on: January 22, 2020, 06:46:28 PM »
Maja nicht ein glas od sebe ne da.  :(
Maja, upam, da si dobro.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #391 on: January 22, 2020, 07:44:58 PM »
Sem v redu, nisem na Dunaju, le ves čas povsod drugje ... In dejansko se še od Dunaja niti nisem ustavila, sem opazila danes, ko sem se po službi zavlekla na kavč. Utrujena sem bila.
Sicer sem pa OK, hvala za pogrešanje in misel name. 
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: January 22, 2020, 07:50:07 PM »
 :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #393 on: July 06, 2021, 08:18:24 AM »
Pogrešam konstruktivne debate, da se krešejo mnenja, da se vsi skupaj učimo in rastemo....
Forum zamira.... :'(
Seveda pripišem tudi sama sebi, da je temu tako, a v zadnjem letu in pol sem zaradi izgorelosti vso svojo energijo posvečala predvsem sebi...
Želim pa si, da bi obnovili bolj globoke debate, ne samo iskali hitre instant rešitve...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #394 on: July 06, 2021, 09:18:37 AM »
Res je. Jaz sem skušala parkrat kam kej napisati, vendar ni bilo ravno uspeha. Žal je to vseeno skupinski trud in če ni vloženega truda vseh, potem se ne pozna.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #395 on: July 06, 2021, 06:59:41 PM »
Pogrešam konstruktivne debate, da se krešejo mnenja, da se vsi skupaj učimo in rastemo....
Seveda pripišem tudi sama sebi, da je temu tako, a v zadnjem letu in pol sem zaradi izgorelosti vso svojo energijo posvečala predvsem sebi...
Želim pa si, da bi obnovili bolj globoke debate, ne samo iskali hitre instant rešitve...

Ooo?

In kaj bomo storili zoper to? Če bomo ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #396 on: July 07, 2021, 07:52:42 AM »

Ooo?

In kaj bomo storili zoper to? Če bomo ...

hm, sem razmišljala, da po Tei mogoče manjka nekdo, ki bi prevzel vodenje foruma...njegovo usmerjanje, nekdo, ki bi mu sledili...in pa seveda vsi, ki smo še vsaj malo prisotni na forumu, da bi pisali bolj globoke teme...forum je bil najbolj astrološko podprt in mi je žal, da teh debat ni več...
ne vem ima kdo še kak predlog?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #397 on: July 07, 2021, 11:37:08 AM »
Ne verjamem, da kdo zmore ali želi prevzeti vlogo kočijaža. Forum si predstavljam kot množično zbirališče oseb, kjer vsaka tudi daje, ne le črpa ali mimobežno izdihne svoj "aja" in "aha".
Že lep čas nazaj, dokler mi se ni obesilo, ker sem jih pisala sama sebi, sem redno objavljala lunine napovedi in vlekla karte dneva.
Tudi druge teme ne pritegnejo pozornosti za dlje časa ... Dokler vsak ne pove "jaz tudi" ali "jaz pa ne", potem zamrejo.
Lahko se izgovorim na to, da imam v službi forum blokiran, da po delovniku, kjer cel dan buljim v ekran, ne zmorem tega še doma, ali pa na kaj tretjega, ampak vsi vemo, kjer je volja, je pot in očitno prvega nimam(o).
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #398 on: July 07, 2021, 01:49:33 PM »
ja, se strinjam..očitno ni prave volje ali ljudi za bolj poglobljene debate... :-\
mi je pa žal, a to je premalo, da bi se kaj premaknilo...
in forum kot si napisala je skupnost več ljudi za izmenjavo mnenj...ne zgolj 3-eh, 4-ih...
sem bolj razmišljala v smeri, če bi imeli nekoga, ki bi potegnil za sabo več ljudi...mogoče priporočili forum še komu, ki ga ta tematika zanima...
na začetku so bili še Gaia, Nensi, Taja, Princes, Iza, Lord...
škoda...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #399 on: July 07, 2021, 05:33:12 PM »
Vse to je res, kar sta tu zgoraj napisali Sanjalka in Maja.  Nekako ni prave povezanosti in komunikacije.  Razlog je verjamem samo eden.  Ni prave teme, kljub temu, da ima vsak možnost odpreti novo temo, ali še bolje, najti obstoječo temo kje je bilo že veliko razloženo.   
Manjkajo tisti, ki si jih naštela Sanjalka, ampak v tistem času je bila tudi aktivnost večja, oboje zaradi njih in drugih. Seveda ne smemo mimo dejstva, da je forumu zelo upadla obiskanost odkar nas je zapustila Tea. Kot zanimivost tisti čas, nas je našla Vesta, ki je odprla precej zanimivih tem, katere brez problema doda v knjigo, če jo bo kdaj napisala.     No vesta je šla kasneje kot vem študirati in se je nalašč umaknila, od takrat pa se vrača le občasno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #400 on: July 07, 2021, 09:52:10 PM »
Nadomestka Tee ali kogarkoli drugega ne moremo pričakovati, niti ne bi rekla, da je njen odhod razlog za propad. Ne gre samo za spremembo v zasedbi, ampak globljo revolucijo.
Razmišljam v smeri, da bi se moral forum popolnoma reorientirati, saj se je, in to si lahko priznamo, veliko "znanosti" izkazalo za (oprostite) bučke. Ljudje s(m)o se spremenili, spregledali, ločili zrnje od plevela. Koliko jih še verjame v polnjenje denarnic, v to, da indigo otroci niso samo navadni razvajenci, v komuniciranje z nadnaravnimi entitetami in pokojniki po instant vikend trčajih, v razne imaginarne placebo terapije ...?
No, pa imamo zanimivo temo: Revizija new age teorij in praks. Zdi se mi, da si mora (in želi) narod po tistem obdobju naliti čistega vina.
Seveda bi pa zelo rada rekla tudi kakšno več oz. veliko kakšnih več :laugh: o astrologiji.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #401 on: July 08, 2021, 01:24:29 AM »
Lepo napisano Maja. Za revizijo, bi bilo skoraj bolje začeti pisati v novo temo.  Toda zelo lepo si naštela vse to v tvojem postu.   Zanimivo. Tudi sam sem se pogosto spraševal kaj je zdaj s temi indigo otroci, ki so sedaj stari kot moja otroka, torej  22 in 25.  Nič posebno ne da od sebe sin, medtem ko hčerka je izvrstna oseba. Mnogi bi ji rekli indigo otrok, vendar ona je povzela prav veliko po liniji moje mame, saj ravno takšna je bila moja stara mama, rojena 1906, torej veliko pred časom indigo otrok. Več kot to. V času njenega rojstva niti niso vedeli, kaj pomeni beseda indigo. 
Mislim, da se nismo tako hudo spremenili. Ločil pa nas je način življenja in tempo, ter predvsem način komuniciranja, ki danes ni več isti kot je bil samo pred nekaj leti. Ali več kot to.  Načn komuniciranja ni več isti, kot takrat ko smo forum ustanovili. Kot pomnim je bilo to leta  2003.    Naša naloga za danes. Kaj smo delali in kakšni smo bili  leta  2003, kakšni leta  2010. kakšni leta  2017 in danes.

In seveda Maja. Tudi sam pogrešam bolj globoke razprave o astrologiji, iste, kot so nekoč že bile.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #402 on: July 08, 2021, 09:27:04 AM »
evo pa imamo malo bolj poglobljeno debato... ;)
no, glede polnjenja denarnic ne vem kaj naj si mislim, vsekakor pa verjamem v kreiranje lastne stvarnosti...
ljudje s svojimi misli in občutki dejansko kreiramo svoj svet...smo kreatorji...
glede indigo otrok...hm kar jih jaz poznam, so res bolj razvajenci...so pa tudi bolj ozaveščeni kar se tiče varovanja našega planeta...
skoraj vsi ločujejo odpadke, so dokaj sočutni do živali, ne jedo mesa, pijejo vodo in živijo bolj zdravo kot smo mi...
po drugi strani so nove odvisnosti od tehnologije...tako, da imamo verjetno oba pola tudi med indigo otroci...
sicer verjamem v energije, verjamem, da se da komunicirati tudi telepatsko, a resnica je, da marsikdo to izkorišča za svoj dobiček...oz je na trgu mnogo šarlatanov, ki izkoriščajo trenutno šibkost posameznika, ki se v stiski opira na vse mogoče potencialne rešitve...
kako ločiti zrno od plev je večno vprašanje v vsej zgodovini človeka in ne vem, kako ga izkoreniniti...
mogoče bi bilo res fajn, če se odpre nova tema, kjer se bomo lahko malo več razpisali...upam;)
maja, a lahko ti to narediš? in mogoče preneseš v novo temo še te naše zapise tukaj?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #403 on: July 09, 2021, 09:40:17 AM »
Evo, pristavljam piskerček.
Res je, mišljenje o marsikateri stvari se je spremenilo. Konec koncev se pojavlja vse več dvomov v to, da neka "veda" dejansko deluje. Poglejmo samo Theta Healing. Že tukaj imamo konkretno razliko v mišljenju. Pa vseeno je Iza najbolje od nje izkoristila sebi v prid in si življenje res lepo uredila, skreirala.

Tudi jaz pogrešam astrološke debate. Konkretne, utemeljene. Tudi mi smo zrastli, vmes je prešlo mnogo planetov, veliko izkušenj bi lahko delili, če bi le hoteli.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #404 on: July 09, 2021, 01:53:50 PM »
9ZK 656