PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Včeraj sva oddale Sanforda zdej pa čakava izvide, ker vročina ni padla kljub antibiotikom - jih ima že od petka. Še neke pike je dobila, sem mislila da je alergija na antibiotike pa se je izkazalo da ni. Zelo verjetno je od vročine al pa je alergija na sonce. Tko jupiiiii je vse skup
Quote from: Jane on June 12, 2014, 11:35:09 AMVčeraj sva oddale Sanforda zdej pa čakava izvide, ker vročina ni padla kljub antibiotikom - jih ima že od petka. Še neke pike je dobila, sem mislila da je alergija na antibiotike pa se je izkazalo da ni. Zelo verjetno je od vročine al pa je alergija na sonce. Tko jupiiiii je vse skup Ja tebe pa res "drka" SaturnObjemčka za vse
Quote from: Jane on June 12, 2014, 11:35:09 AMVčeraj sva oddale Sanforda zdej pa čakava izvide, ker vročina ni padla kljub antibiotikom - jih ima že od petka. Še neke pike je dobila, sem mislila da je alergija na antibiotike pa se je izkazalo da ni. Zelo verjetno je od vročine al pa je alergija na sonce. Tko jupiiiii je vse skup Aja - povezano je verjetno s trombociti in plazmo v krvi - vsaj Saturn temu vlada - pikice so tud od tega.