O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (109/116) > >>

Rena:

--- Quote from: Lisa on April 15, 2012, 11:36:58 AM ---
Zanima  me moški, ki mi je zelo všeč.Tako zelo všeč, da se mu celo izogibam.Ne znam se obnašati, ko je on blizu.Je zelo zadržan, resen in drugačen kot ostali.Izstopa iz množice.
Daje signale, da sem mu tudi jaz všeč.Ampak na žalost je vse zelo zakomplicirano. ::)

Ali lahko pričakujem kaj lepega v povezavi z njim?
Bom premagala samo sebe in se mu odprla, najprej pa seveda približala?

HVALA!! :-* :-*

--- End quote ---

Lisa, kot vidim situacijo v kartah, tvoj moški daje signale, vendar se mu seveda zdiš oddaljena oseba, ki drži vse niti v rokah. Previden je, zato ga je treba k dejanjem spodbujati in nakazati kakšen povratni signal. Pri tebi vidim še vedno notranje bitke, nato pa precejšnjo spremembo. Mislim, da boš sčasoma znala opustiti svojo "obrambno držo" in se prepustila načrtom, ki bodo od tebe zahtevali ustvarjalni pogum.

Rena:

--- Quote from: Luna on April 15, 2012, 12:08:12 PM ---Lahko še jaz eno karto. Mi ni čisto nič več jasno, ma pa seveda vez z osebo moškega spola (aj pa druzga haha). Kaj lahko pričakujem? Naj bom bolj aktivna, pasivna, naj čakam in ne naredim nič? Ne vem, kaj bi bilo najbolje. ???

--- End quote ---

Hmm...pri tej moški osebi vidim, da se je postavil v položaj obrambe. Ne ukrepaj, ne čakaj več. Karta kaže konec in hkrati pripoveduje, da na obzorju vzhaja sonce in novo jutro. Menim, da se raje postavi na distanco in se odloči, da ne boš več čakala  :( :-*  Upaj si počakat in vredna si najboljše izbire.

Rena:

--- Quote from: Pika on April 15, 2012, 03:46:52 PM ---Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Zate Kralj palic. Stvari bodo potekale po načrtu, opravka boš imela s sposobnimi ljudmi, bodi odprta pa tudi za dobre zamisli, spodbudo  :-*

Rena:

--- Quote from: tia on April 15, 2012, 06:40:34 PM ---Muči me služba in črnoglede napovedi. Septembra kaže kako novo zaposlitev? ::) ::)

--- End quote ---
Dogajanje v septembru bo kar nepredvidljivo, intenzivno. Morda se bodo odprle možnosti novega izobraževanja, glede službe pa vidim, da bo še nekaj zapletov in potrebne vztrajnosti ter borbe zanjo. Zaenkrat samo toliko.

tia:

Uh, upam, da se bo vztrajnost in borba obrestovala, pa bo nova lokacija ali ostajam na stari? :-X

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version