O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
Tejka:
--- Quote from: Rena on April 14, 2012, 07:26:31 PM ---
--- Quote from: Tejka on April 13, 2012, 10:01:22 AM ---Saj bo ok, a ne da bo? :-\
--- End quote ---
Itak da bo. Imaš več možnosti, kot si misliš. Premalo si zaupaš in podcenjuješ svoje sposobnosti. Odloči se raje, da se nasloniš nase in svojo notranjo moč. V bližnji prihodnosti še kaže burnejše obdobje: nove izzive, možnosti novih izobraževanj, nepredvidljive dogodke. Vendar, zmožna si vse to speljati in rešiti, tako da, go for it. :-*
--- End quote ---
:-* :-* :-* Nimam kaj drugega rečt
Lisa:
--- Quote from: Rena on April 11, 2012, 05:44:08 PM ---
--- Quote from: Lisa on April 11, 2012, 04:42:33 PM ---glede pričakovanj, kaj pa vem.
imam pač ena svoja merila pod katera ne grem in pika. tako bo tudi ostalo v prihodnosti.
bom malo razmislila o tej smeri....čeprav ????
hvala :)
--- End quote ---
Lisa, saj ne, da bi imela prenizka pričakovanja in s tem ne bi cenila same sebe. A premisli, kje so tvoja merila morda previsoka, kje pričakuješ tisto, s čemer partnerju mogoče omejuješ določeno mero osebne svobode, s čimer mu ne zaupaš, pri čemer se bojiš sprememb, prilagoditev, novega...opustiti moraš odvečno in nepotrebno. :-*
--- End quote ---
ja, tukaj bo še veliko dela.
zelo se bojim sprememb, zaupam tudi ne preveč, prilagodljiva pa tudi nisem... :(
Rena, prosim še za en v pogled v karte!
Zanima me moški, ki mi je zelo všeč.Tako zelo všeč, da se mu celo izogibam.Ne znam se obnašati, ko je on blizu.Je zelo zadržan, resen in drugačen kot ostali.Izstopa iz množice.
Daje signale, da sem mu tudi jaz všeč.Ampak na žalost je vse zelo zakomplicirano. ::)
Ali lahko pričakujem kaj lepega v povezavi z njim?
Bom premagala samo sebe in se mu odprla, najprej pa seveda približala?
HVALA!! :-* :-*
Luna:
Lahko še jaz eno karto. Mi ni čisto nič več jasno, ma pa seveda vez z osebo moškega spola (aj pa druzga haha). Kaj lahko pričakujem? Naj bom bolj aktivna, pasivna, naj čakam in ne naredim nič? Ne vem, kaj bi bilo najbolje. ???
Škratinja Nagaya:
Tukaj tudi prosim.
V sredo potujem pa bi želela eno tarot karto za popotnico.
Hvala! :-*
tia:
Muči me služba in črnoglede napovedi. Septembra kaže kako novo zaposlitev? ::) ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version