maja, če utegneš, bi te prosila za vpogled v zvezi z ljubeznijo. v moje življenje se je nepričakovano, kot strela z jasnega, vrnil moški, ki mi je še nekaj let nazaj pomenil ogromno, potem pa se je situacija spremenila v trpljenje. po nekajletnem čudnem obnašanju in bežanju z njegove strani me zdaj kar naenkrat išče. mi lahko, prosim, pogledaš v karte, kakšni so njegovi nameni in kaj čuti? nočem se ponovno opeči ???
najlepša hvala in vse dobro!
m.
Takole je ... Možnosti so odprte, da bi se tole zaokrožilo na en normalen način, dobilo epilog. Počakaj, da se razjasni, kaj sploh želi, ne zaženi se takoj in ne ponudi takoj vsega, če čutiš, da bi še želela imeti kaj s to osebo. Najprej počakaj, da se poleže tale čustven vihar, potem šele reagiraj naprej.
Zakaj te je poiskal? V njem so se zbudili nostalgični občutki na to, kar sta imela. Mogoče v tistem času tega ni znal videti in ceniti. Dela nekakšno analizo svojih čustev, življenja, izkušenj, odnosov ... Trenutno mu manjka tisti občutek doma. Čustva so ga malo prekucnila.

Zato je pa treba počakati, kaj je resnično tu v ozadju, preden se karkoli stori.
Trenutno je na tebi, da se pogovoriš sama s seboj, in sicer o tem, koliko se želiš še zapletati s tem človekom in ali bi mu, v primeru, da se spustita v odnos, lahko 100% zaupala ...