NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on January 17, 2012, 08:51:53 AMNa Abrakadabri zamudila, pa hitim lovit semle. Konkretno vprašanje.Enega izdelka se lotevamo, cajt beži, se mudi, strojev ni, iščemo...Ne bo konec sveta, če ga do datuma ne bo, vseeno se trudimo.Konkretno vprašanje: se splača potrudit, stisnit in ga predstavit že februarja? Al je vseeno, če malo zavlačujemo.Hvala! Mislim da vam bo uspelo
Na Abrakadabri zamudila, pa hitim lovit semle. Konkretno vprašanje.Enega izdelka se lotevamo, cajt beži, se mudi, strojev ni, iščemo...Ne bo konec sveta, če ga do datuma ne bo, vseeno se trudimo.Konkretno vprašanje: se splača potrudit, stisnit in ga predstavit že februarja? Al je vseeno, če malo zavlačujemo.Hvala!
Prosila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni? Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala!
Ne vem, če sem prav zasledila, da je danes akcija za gledanje v tarot, in ker sam sebi ne vidiš/nočeš videti tako kot je, bi tudi jaz vprašala za službo - v smislu pozitivnih sprememb, menjave v tem letu? Hvala.
Da si ne bom samo sama gledala ... Ker včasih že nič ne vidim več ... Lahko še jaz za svojo službo vprašam? Bo kaj novega v kratkem?
Quote from: Missy on January 17, 2012, 01:30:56 PMProsila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni? Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala! Mogoče ne ravno po načrtih, vendar pa se leto izteče tako, kot se mora. Torej nič panike na področju študija.Tudi na ljubezenskem področju so možnosti nekje po sredini leta. Nekak pa vse kaže na tujino ali tujca - hm - kam pa greš na počitnice?
Quote from: Tea on January 17, 2012, 02:29:30 PMQuote from: Missy on January 17, 2012, 01:30:56 PMProsila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni? Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala! Mogoče ne ravno po načrtih, vendar pa se leto izteče tako, kot se mora. Torej nič panike na področju študija.Tudi na ljubezenskem področju so možnosti nekje po sredini leta. Nekak pa vse kaže na tujino ali tujca - hm - kam pa greš na počitnice?Živim v tujini in bom še nekaj časa..zaenkrat v Španiji, jeseni ZDA.. Kar se tiče študija pa res lepo slišat, da ne bom preveč paničarla, ker se s tem zadnjim letom res borim (v tujini končujem vzporedni študij in bi želela diplomirati še na drugi fakulteti, preden se odpravim čez lužo na magisterij)..Samo še vprašanjce: ta ljubezen, ki se kaže - je nekaj trdnega?
Quote from: Missy on January 17, 2012, 06:27:09 PMQuote from: Tea on January 17, 2012, 02:29:30 PMQuote from: Missy on January 17, 2012, 01:30:56 PMProsila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni? Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala! Mogoče ne ravno po načrtih, vendar pa se leto izteče tako, kot se mora. Torej nič panike na področju študija.Tudi na ljubezenskem področju so možnosti nekje po sredini leta. Nekak pa vse kaže na tujino ali tujca - hm - kam pa greš na počitnice?Živim v tujini in bom še nekaj časa..zaenkrat v Španiji, jeseni ZDA.. Kar se tiče študija pa res lepo slišat, da ne bom preveč paničarla, ker se s tem zadnjim letom res borim (v tujini končujem vzporedni študij in bi želela diplomirati še na drugi fakulteti, preden se odpravim čez lužo na magisterij)..Samo še vprašanjce: ta ljubezen, ki se kaže - je nekaj trdnega?Ja, kaže da JA
Quote from: Maja on January 17, 2012, 02:44:14 PMDa si ne bom samo sama gledala ... Ker včasih že nič ne vidim več ... Lahko še jaz za svojo službo vprašam? Bo kaj novega v kratkem?Itak - Princ čaš napoveduje prihod in veselje ob premikih in spremembah. Kar poletela boš na nepričakovano povabilo .................
Dobro jutro,danes ob 6.50 mi je padla ideja, ki bi se lahko v bodoče izkazala za zelo dobro v širšem smislu. Sprašujem, ali je to ideja, ki bo obrodila sadove, ali je zgolj ideja in naj nanjo pozabim?Hvaležna bom za odgovor.
Quote from: Ametist on January 18, 2012, 08:19:50 AMDobro jutro,danes ob 6.50 mi je padla ideja, ki bi se lahko v bodoče izkazala za zelo dobro v širšem smislu. Sprašujem, ali je to ideja, ki bo obrodila sadove, ali je zgolj ideja in naj nanjo pozabim?Hvaležna bom za odgovor. Mislim, da je to zelo dobra ideja, ki jo lahko spraviš v materializacijo