Rena, lahko še sama pristavim piskerček? Dve vprašanjci mi ne data miru in sicer ali bo odgovor, ki ga pričakujem iz ZDA, pozitiven in pa čisto zasebno: kako kaže kaj glede določenega fanta, ki ga imam v mislih? Se bo tu kaj razvilo?
Hvala ti za odgovor! 
Missy, pozdravljena. Hmmm, karte so karte, če jih potegnem zase osebno, že morebiti kaj vplivam nanje, pa mi včasih pokažejo totalno nasprotno. Tako da, javi, kakšen bo izid. Zaenkrat za odgovor iz ZDA kaže poraz, oziroma, da nekdo ne bo izpolnil naših pričakovanj, ali da je nekdo na tej relaciji močnejši od nas in on doseže svoje, ne pa mi... Če drugega ne, ta karta kaže vsaj to, da je treba stopiti korak nazaj, pustiti, da se zadeva malce odmakne in ohladi, pa da vidimo, če to res želimo oziroma uvidimo, da to pravzaprav ni tisto, kar smo mislili.
Jejhata, tudi za tega fanta ne vidim pozitivnega izida. Menim, da ni najbolj iskren, v ozadju vidim prevare

. Morda se posvetuj s kom, ki ga dobro pozna, mislim, da so tu še kakšne zadeve, ki bi jih morala vedeti... V prihodnje vidim možen prepir ali spletke, opravljanje...Menim, da boš v prihodnje ugotovila, da to pravzaprav ni to, kar misliš.
Kot sem že rekla...zadnjo besedo ima pa le življenje in gotovo z razlogom opusti eno in pošlje drugo