Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: March 05, 2012, 08:36:13 AM »
A lahko prosim za en vpogled v točno določeno poslovno dogajanje? Kaj se kaže v nadaljevanju v zvezi s tem - če sploh kaj?
Naj naj hvala!

Torej...karte pravijo takole (a ti se le zanesi nase  ;)):

Trenutni  položaj: poslovna ponudba (i kajpak, saj po tem sprašuješ in karte, glej no glej, to potrdijo  ;)).
Bližnja prihodnost, lahko že v par dneh: nekaj novega,  zaveza, kar bo prineslo veselo novico, pomembna bo ženska, prijateljice…
Izid: Uspeh! V naslednje pol leta posel kaže na ugoden izid, dobro organizacijo, dobiček.
Dolgoročno: naslanjati se na zaupanja vredne osebe, osnovati dobro pravno podlago, paziti na poštenost sodelujočih oziroma v poslu stati na tleh z obema nogama in biti prisoten ter neodvisen od razpoloženj sodelujočih... pravi karta Svečenika, ki z dvignjenima prstoma kaže na prisego ter za katerega avtorica knjige meni, da je Merkur... In če astrološko veš bolj kot jaz, znanilec česa je Merkur,je tudi to napotek...  :D

Ooooooooooooooooo, krasno!  :D
Draga Rena, sploh si ne predstavljaš, kako sem vesela takega odgovora.  :-* :-*
Ja Merkur je lahko marsikaj... trgovec, tudi goljuf... tako da... enkrat sem že dobila Merkurjev odgovor in sem raje manifestirala svojo lastno prefriganost in hitro razmišljanje.  ;)
Hvala!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #286 on: March 05, 2012, 09:03:30 AM »

Ja Merkur je lahko marsikaj... trgovec, tudi goljuf... tako da... enkrat sem že dobila Merkurjev odgovor in sem raje manifestirala svojo lastno prefriganost in hitro razmišljanje.  ;)

Hehe, draga Pika, verjamem. Vendarle vem, da imaš toliko poslovnih izkušenj, da v bistvu veš, da bo posel dober, do so realne možnosti, včasih le potrebujemo še kakšno mnenje za tisti zadnji vzgon za polet  :D. Prav si razumela, kaj hočem povedat z Merkurjem. Je obetajoč za posel, je pa tudi muhast. Zato se podpri z ustreznimi pogodbami, dogovori, preveri poslovne partnerje in bodi korak pred njimi...  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #287 on: March 05, 2012, 09:48:24 AM »

Hehe, draga Pika, verjamem. Vendarle vem, da imaš toliko poslovnih izkušenj, da v bistvu veš, da bo posel dober, do so realne možnosti, včasih le potrebujemo še kakšno mnenje za tisti zadnji vzgon za polet  :D. Prav si razumela, kaj hočem povedat z Merkurjem. Je obetajoč za posel, je pa tudi muhast. Zato se podpri z ustreznimi pogodbami, dogovori, preveri poslovne partnerje in bodi korak pred njimi...  :-*

Hvala, Rena! Glede pogodb mislim, da sem ustrezno podprta, so odvetniki zadaj. Se je pa malo zaustavilo... zato me je zaskrbelo... a bo šlo naprej al si je tip premislil. Smo ga pa že preverjali. No, veselim se napovedanega uspeha in veselih novic.  :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #288 on: March 05, 2012, 09:52:13 AM »
Renaaaaaa!  :D :D :D :D :D :D
Ravno ko ti odgovorim, grem na svoj poslovni mail in dobim mail od tega tipa po nekajtedenskem zatišju!
Idemo dalje.  :D
Pa ti si carica!  :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #289 on: March 05, 2012, 10:36:54 AM »
Rena, prosila bi te za odgovor na vprašanje "ali se bo moja želja  realizirala v roku 2 mesecev?"

Hvala za odgovor :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #290 on: March 05, 2012, 12:14:45 PM »
Renaaaaaa!  :D :D :D :D :D :D
Ravno ko ti odgovorim, grem na svoj poslovni mail in dobim mail od tega tipa po nekajtedenskem zatišju!
Idemo dalje.  :D
Pa ti si carica!  :-*

Hahaha, noroooooo  :D :D :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #291 on: March 05, 2012, 12:16:55 PM »
Rena, prosila bi te za odgovor na vprašanje "ali se bo moja želja  realizirala v roku 2 mesecev?"

U madona, tako natančen odgovor  ;). Se nanaša vprašanje na odnose ali druge zadeve (zaradi postavitve kart...)?  Popoldne šele lahko.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #292 on: March 05, 2012, 12:38:17 PM »
Rena, lahko še sama pristavim piskerček? Dve vprašanjci mi ne data miru in sicer ali bo odgovor, ki ga pričakujem iz ZDA, pozitiven in pa čisto zasebno: kako kaže kaj glede določenega fanta, ki ga imam v mislih? Se bo tu kaj razvilo?

Hvala ti za odgovor!  :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #293 on: March 05, 2012, 01:03:14 PM »

U madona, tako natančen odgovor  ;). Se nanaša vprašanje na odnose ali druge zadeve (zaradi postavitve kart...)?  Popoldne šele lahko.

Ni problema Rena, ko boš utegnila. Vprašanje se nanaša na konkretno rešitev situacije.

Hvala :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #294 on: March 05, 2012, 03:35:23 PM »

Ni problema Rena, ko boš utegnila. Vprašanje se nanaša na konkretno rešitev situacije.

Hvala :-*

Ametist... najbrž boš morala tudi to bolj specificirat - situacija odnosov ali situacija v stilu "bo bajta stala ali ne".
 ;) :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #295 on: March 05, 2012, 04:27:03 PM »
Rena, lahko še jaz prosim eno vprašanje...česa ne vidim oz. čemu se tako trmasto upiram, da me seka po zdravju znova in znova letos? Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #296 on: March 05, 2012, 07:55:49 PM »

Ametist, potegnila sem karto, ki kaže na premik na bolje, kaže priložnost in igrivost življenja, zato samo optimistično. Verjemi v pozitivno naravnanost vesolja  :D. V zelo bližnji prihodnosti vidim še kolebanje. Odločitev je tu, vendar se zanjo še ne zmorejo odločiti. Življenje se odpira, blizu cilju ste, ampak kot sem že rekla, ne dvomite in ne izgubljajte poguma.  Z razumskim pristopom pa opredelite prednosti in slabosti vaše želje, ne popuščajte zaradi te želje vsakršnemu pogoju oziroma primerno zaščitite svoje interese.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #297 on: March 05, 2012, 08:01:08 PM »

Ametist, potegnila sem karto, ki kaže na premik na bolje, kaže priložnost in igrivost življenja, zato samo optimistično. Verjemi v pozitivno naravnanost vesolja  :D. V zelo bližnji prihodnosti vidim še kolebanje. Odločitev je tu, vendar se zanjo še ne zmorejo odločiti. Življenje se odpira, blizu cilju ste, ampak kot sem že rekla, ne dvomite in ne izgubljajte poguma.  Z razumskim pristopom pa opredelite prednosti in slabosti vaše želje, ne popuščajte zaradi te želje vsakršnemu pogoju oziroma primerno zaščitite svoje interese.

Hvala iz srca draga srčica:-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #298 on: March 05, 2012, 08:27:05 PM »
Rena, lahko še sama pristavim piskerček? Dve vprašanjci mi ne data miru in sicer ali bo odgovor, ki ga pričakujem iz ZDA, pozitiven in pa čisto zasebno: kako kaže kaj glede določenega fanta, ki ga imam v mislih? Se bo tu kaj razvilo?

Hvala ti za odgovor!  :-*

Missy, pozdravljena. Hmmm, karte so karte, če jih potegnem zase osebno, že morebiti kaj vplivam nanje, pa mi včasih pokažejo totalno nasprotno. Tako da,  javi, kakšen bo izid. Zaenkrat za odgovor iz ZDA kaže poraz, oziroma, da nekdo ne bo izpolnil naših pričakovanj, ali da je nekdo na tej relaciji močnejši od nas in on doseže svoje, ne pa mi... Če drugega ne,  ta karta kaže vsaj to, da je treba stopiti korak nazaj, pustiti, da se zadeva malce odmakne in ohladi, pa da vidimo, če to res želimo oziroma uvidimo, da to pravzaprav ni tisto, kar smo mislili.

Jejhata, tudi za tega fanta ne vidim pozitivnega izida. Menim, da ni najbolj iskren, v ozadju vidim prevare  :(. Morda se posvetuj s kom, ki ga dobro pozna, mislim, da so tu še kakšne zadeve, ki bi jih morala vedeti... V prihodnje vidim možen prepir ali spletke, opravljanje...Menim, da boš v prihodnje ugotovila, da to pravzaprav ni to, kar misliš.

Kot sem že rekla...zadnjo besedo ima pa le življenje in gotovo z razlogom opusti eno in pošlje drugo  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #299 on: March 05, 2012, 09:06:53 PM »
Rena, lahko še jaz prosim eno vprašanje...česa ne vidim oz. čemu se tako trmasto upiram, da me seka po zdravju znova in znova letos? Hvalaaaa :-*

Draga Nena, kot si sama oblikovala vprašanje...česa ne vidiš ali nočeš videti, čemu se tako trmasto upiraš? In ti veš...

Pred sabo vidim osebo, ki čuti, da je dozorel čas za spremembe, za nove izkušnje in se želi podati na pot. A če preveč tehtamo in odlašamo, najdemo nove in nove izgovore ter opravičila, priložnosti pa se le redko ponujajo kot na krožniku, sploh pa tako izkristalizirane, da bi lahko nedvoumno rekli, to je to. Včasih moramo tvegati in si upati!!! Kako pomenljiva naslednja karta, ki se navezuje na to karto...Ženska z zavezanimi očmi in rokami...Morda se počutiš ujeto in potisnjeno v kot? Res so tega lahko krivi ljudje ali okoliščine, vendar ta ženska lahko odide...noge ima proste. Gotovo je težko, oditi tako na slepo, vendar dokler obstaja najmanjša možnost, je tudi to bolje kot ostajati "zvezan". In če se to zgodi, vidim pred sabo življenje v vsej njegovi pristnosti, s polnim uživanjem v naravnih danostih, sprejemanju svojega telesa, sreči, ljubezni...Ma ni da ni, še nadalje vidim žensko, ki je lahko uspešna v kakršni koli vlogi, le paziti mora, da ne bo potem že kar preveč ukazovalna v teh svojih odličnih organizatorskih in drugih sposobnostih. Tako da...so želje, hrepenenja...prereži vezi  :-*