Ooooooooooooooooo, krasno! 
Draga Rena, sploh si ne predstavljaš, kako sem vesela takega odgovora.

Ja Merkur je lahko marsikaj... trgovec, tudi goljuf... tako da... enkrat sem že dobila Merkurjev odgovor in sem raje manifestirala svojo lastno prefriganost in hitro razmišljanje. 
Hvala! 
Hehe, draga Pika, verjamem. Vendarle vem, da imaš toliko poslovnih izkušenj, da v bistvu veš, da bo posel dober, do so realne možnosti, včasih le potrebujemo še kakšno mnenje za tisti zadnji vzgon za polet
. Prav si razumela, kaj hočem povedat z Merkurjem. Je obetajoč za posel, je pa tudi muhast. Zato se podpri z ustreznimi pogodbami, dogovori, preveri poslovne partnerje in bodi korak pred njimi... 
Hvala, Rena! Glede pogodb mislim, da sem ustrezno podprta, so odvetniki zadaj. Se je pa malo zaustavilo... zato me je zaskrbelo... a bo šlo naprej al si je tip premislil. Smo ga pa že preverjali. No, veselim se napovedanega uspeha in veselih novic.

No evo.... pa se vrti po merkurjevsko.
S svetlobno hitrostjo bi poba že kar brez pogodbe prodajal. Prosil za naš portret za stranko, ki ji mora poslat naše produkte, podpisal ni pa še nič. Zdaj moram naštudirat doooolg korak, da me bo rajš on lovil za rep, ne pa jaz njega.