Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #330 on: March 09, 2012, 01:33:52 PM »
Uh, kje si ga pa našla od tako daleč?  :o

Ja tamo daleko.
Glede na to, da je njegov  :Ma v trigonu z mojo  :Ve, ga bo pa res najbrž raztegnilo do sem.

Bring it ooooon!  ;D

:laugh: :laugh:
Pa še ribak je. Tja se pa steguje moj DC.  ;)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #331 on: March 09, 2012, 01:35:19 PM »
Maja, se ti ljubi pogloedat v mojo karto, kaj kaže ljubezen pri meni?? :) pa še eno vprašanje - na vodi čutim eno moško osebo, pa me zanima ali se bo javil ali pa ga čutim samo zato, ker pri njem ne štima vse...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #332 on: March 09, 2012, 02:21:06 PM »
Seveda, bom pogledala.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #333 on: March 09, 2012, 02:21:44 PM »
Seveda, bom pogledala.

hvala, zlata si  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #334 on: March 09, 2012, 04:04:39 PM »
Maja, se ti ljubi pogloedat v mojo karto, kaj kaže ljubezen pri meni?? :) pa še eno vprašanje - na vodi čutim eno moško osebo, pa me zanima ali se bo javil ali pa ga čutim samo zato, ker pri njem ne štima vse...

Evo me ... :)

Ljubezen ... Huh, imaš pa pestro preteklost. Pestro v negativnem smislu. Spori, napetost, negotovost. Ampak vse te izkušnje so te naredile bolj samozavestno, bolj žensko, če se tako izrazim. Naučila si se spoštovati sebe, svojo osebnost, ženskost. Prišla si do faze, ko se ne boš podrejala nekomu in zatirala sebe, temveč si si postavila visoke standarde. Pustiš si, da se te osvaja, piha na dušo. Da je moški osvajalec, ne ti ugoga ženska, ki prosi za naklonjenost. S tem si si odprla vrata za naprej. Itak je tako - ko si človek postavi neka pravila, se jih tudi drugi držijo.

Moški, za katerega sprašuješ ... Zdi se, kot da ga nekako pričakuješ že kar nekaj časa. V takem tihem pričakovanju si in ne narediš ničesar, samo modro molčiš. Ja, zna se javit, ampak takrat odreagiraj z glavo. Pokažise mu takšna, kot si - modra, samozavestna, trdna oseba.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #335 on: March 09, 2012, 04:15:14 PM »
O maja, kako si zadela :) hvala ti, zlata si  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #336 on: March 09, 2012, 04:19:46 PM »
Toliko časa že nisem delala vpogledov, da sem kar malo izgubila zaupanje sama vase in v tarot ... Bom si vzela v prihodnje več časa za vajo.

Vesela sem, da ti je v pomoč, in upam na srečen izid. ;)
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #337 on: March 09, 2012, 04:30:50 PM »
Tega, ki ga cutim, najbrz niti ne zelim slisat... Ampak ko dost mislim nanj se je ponavadi javil :/

Kaj pa bo tam, kjer upam, da bo... Pa bomo sele vidi... :) baje je zapisano v zvezdah :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #338 on: March 09, 2012, 04:38:56 PM »
Pismo, se mi je zdelo, da nekaj ni tu ... Je to moški, s katerim sta nekako končala? Vsaj pokaže se to. Skupnost, ki je razpadla, se uničila ...

Ja, ti moraš iti naprej. In želim ti srečo.

9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #339 on: March 09, 2012, 04:51:19 PM »
Zanima me določena moška oseba, ki je ne dolgo nazaj vstopila v moje življenje. Usoda ali bolje, da jo popiham stran?  ::)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #340 on: March 09, 2012, 05:15:56 PM »
ja Maja, končalo se je :) ampak kot sem rekla še vedno ga na nek čuden način čutim. ali je kaj narobe ali pa se bo javil... me ne zanima več v smislu veze, ker vem, da je ta zgodba zaključena. zanima me čist tak "kaj ima za bregom", ker kadar sem tako čist preveč razmišljala o njem se je ponavadi javil kot strela z jasnega, ko sem čim manj pričakovala... meni pa misli potujejo v drugo smer... že lep čas... z željo, da nekje začnem, kjer se je nekoč končala ena lepa pravljica ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #341 on: March 09, 2012, 07:41:58 PM »
Zanima me določena moška oseba, ki je ne dolgo nazaj vstopila v moje življenje. Usoda ali bolje, da jo popiham stran?  ::)

Se opravičujem, sem spregledala ...

Huh, kakorkoli gledam, tole še ne bo takoj jasno. Zadelo te je mogoče hitro in pričakuješ kmalu razplet, ampak ne bo šlo tako hitro. Še kar nejasnosti. Počakaj malo, da dozori.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #342 on: March 09, 2012, 07:46:35 PM »
ja Maja, končalo se je :) ampak kot sem rekla še vedno ga na nek čuden način čutim. ali je kaj narobe ali pa se bo javil... me ne zanima več v smislu veze, ker vem, da je ta zgodba zaključena. zanima me čist tak "kaj ima za bregom", ker kadar sem tako čist preveč razmišljala o njem se je ponavadi javil kot strela z jasnega, ko sem čim manj pričakovala... meni pa misli potujejo v drugo smer... že lep čas... z željo, da nekje začnem, kjer se je nekoč končala ena lepa pravljica ;)

Kaj ima za bregom? Kot da bi mislil, da bi se lahko vrnil v tvoje življenje. Da je preteklost mimo in da bi ga kar sprejela. Tak odnos itak pusti pečat, ampak čas naredi svoje in nič več ni tako, kot je bilo, ko se enkrat konča.

Pri tem, kamor ti uhajajo misli, pa preudarno naprej. Z iskrenostjo.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #343 on: March 09, 2012, 08:28:16 PM »
Majaaaaaaaaaaaaaa, ti dobra čarovnica :D hvala :)  :-* :-* :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #344 on: March 09, 2012, 08:44:49 PM »

Se opravičujem, sem spregledala ...

Huh, kakorkoli gledam, tole še ne bo takoj jasno. Zadelo te je mogoče hitro in pričakuješ kmalu razplet, ampak ne bo šlo tako hitro. Še kar nejasnosti. Počakaj malo, da dozori.

Maja, naj naj hvala  :-*
Lahko samo pogledaš še ali sem mu všeč in ali sem naredila kaj vtisa nanj za začetek??